Марка спално бельо - Тема 2

• 33 638
  • 490
  •   1
Отговори
# 135
Кой глади още спално бельо? Абсурд да си го причиня.

# 136
Вече все по-рядко срещано е. Аз помня навремето майка ме караше да гладя всички чаршафи. Но то тогава бяха истински памук, един такъв по-плътен и стегнат, не като сегашните уж памучни, а всъщност масово с примеси материи.
Но и в днешно време си има хора мераклии. Обичат да им е изпипано всичко. И ако разполагат с повече свободно време...

# 137
Как кой глади? Аз гладя Simple Smile
Мразя измачкани чаршафи. Нямам такива с примеси, така че си носят на гладене на висока температура.

# 138
Нищо почти не гладя, само ако наистина е наложително, блуза, тениска, някой пуловер и то преди да ги облека. Ютията ми създава стрес, ако гладя сутрин по два пъти проверявам изключих ли я или не.

# 139
Как кой глади? Аз гладя Simple Smile
Мразя измачкани чаршафи. Нямам такива с примеси, така че си носят на гладене на висока температура.
И аз гладя чаршафи.

# 140
Да извинявам се, за този сайт става дума и за тези чаршафи.
https://spalno-belio-dim.com/pr/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 0%BE%D0%BA%D0%B0/

Ако не бъркам сайта, дамата много агресивно ми се появява в ТикТок (а дори не я следвам) и ми е направила много лошо впечатление с нейното махленско поведение. Само заради това не бих поръчала.

Търся спално бельо 200х220 по възможност да не е на цената на един бъбрек. Връщам се да ви чета.

# 141
Да извинявам се, за този сайт става дума и за тези чаршафи.
https://spalno-belio-dim.com/pr/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 0%BE%D0%BA%D0%B0/

Ако не бъркам сайта, дамата много агресивно ми се появява в ТикТок (а дори не я следвам) и ми е направила много лошо впечатление с нейното махленско поведение. Само заради това не бих поръчала.

Търся спално бельо 200х220 по възможност да не е на цената на един бъбрек. Връщам се да ви чета.
В Юск има големи размери и често имат промоции с нормални цени.

# 142
  • оттам, откъдето започва България
Мислех и аз да предложа Юск, не че съм си купувала оттам, но съм гледала преди седмица, заради намаленията им уж.
Много е важно да се види на живо и да се пипне. Отказах се засега да купувам оттам, защото не ми е и спешно.

# 143
Много съм доволна от бельото на Юск и Икеа.

# 144
Ама чист памук са. Някои модели са по-плътни и стоят като колосани, други са с по-тънка материя и са меки.

# 145
  • Somewhere far away
Някой който е поръчвал от зара хоум - правят ли доставки до офис на спиди?

# 146

да

# 147
  • Благоевград
Здравейте ! Бихте ли ме насочили какъв размер долен чаршаф с ластик да взема за легло 120/190/25?
Досега не съм ползвала такива с ластик и нещо не мога да ориентирам. Искам хубаво да се захваща чаршафа, но да не е прекалено опънато.
Дано ме разбрахте. 😄
Предварително благодаря !

# 148
  • Somewhere far away

да
мерси. а защо ми исиква някаква данъчен номер- избирам физическо лице и въпреки това пак ми го изисква- някакъв бъг ли има в сайта, приема ме че съм фирма, опитвах няколко пъти и не мога да завърша поръчка заради тази глупост....

# 149
Някой има ли доволен от спалното бельо от ЕМАГ   марка този   https://www.emag.bg/spalen-komplekt-mai-heinner-home-king-size-2 … 636/pd/DP8VBWMBM/

Общи условия

Активация на акаунт