Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 45 271
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На мен в понеделник ми се обадиха за резултата от Nifty pro,  всичко е наред , момче Simple Smile На имейл,  все още не съм получила резултати. От два дни не съм повръщала, но пък кръвното ми е ниско и с близки граници. Термина ми за момента е 27.01.

# 121
Момичета , аз съм в 15 седмица и си чувствам корема твърд , някак си като на топка , пих нош па и магнезии , дали са контракции ?

# 122
Аз го чувствам постоянно така,защото е подут  и направо ще гръмне...пия магнерот 2х1...преди това за около 2 седмици пих но шпа 2х1...не ми е помагало за твърдоста,защото той пак си беше подут и пак го чувствах така...при контракций не става ли твърд за секунди и после да те отпусне и пак да стане твърд при следваща контракция...май не става постоянно твърд...аз съм бременна за първи път...момичетата,които вече са раждали да кажат така ли е...

# 123
Момичета , аз съм в 15 седмица и си чувствам корема твърд , някак си като на топка , пих нош па и магнезии , дали са контракции ?
Вечер или през цялото време? За да са контракции, не трябва ли да изпитване спазми? Изчакайте действието на магнезия и нош па. Аз съм в 16 г.с. и някои вечери и моя е твърд, но без болка, също пия магнезий.

# 124
А има ли някой с диария? Или не точно диария, защото си ходя по веднъж да кажем, но не е "нормалното".

# 125
Вечер или през цялото време? За да са контракции, не трябва ли да изпитване спазми? Изчакайте действието на магнезия и нош па. Аз съм в 16 г.с. и някои вечери и моя е твърд, но без болка, също пия магнезий.

Ами не вечер , сега , днеска така се чувствам , ложе би защото пътувах сутринта до офиса , а тя цяла София  е с дупки и ме поразклати колата , знам ли… но сега на обяд пак ще пия нош па ….

# 126
Здравей, първите два месеца но стоп ми се гадеше и имах махмурлук, но без повръщане. Едва преди няколко дни, вече в 12та седмица по върнах и то един път само.. Всеки организъм си е различен. НЕ мисля, че е проблем. Лека бременност
    [/list]
    Момичета много ви благодаря!
    Много сте мили Heart

Абсолютно осъзнавам, че си измислям пълни глупости. Но мозъка си създава сценариите и не пита.
    Мисля позитивно мисля и изведнъж ме залее ужаса

Днес за пръв път повръщах, до сега само ми се гади.
    Това нормално ли е
    Не е е ли от началото повръщането и после минава. А не да ме почва сега?
    Или е случайно нещо

# 127
    • Бургас
    Не съм се включвала повече от седмица и съм изтървала толкова много написано Simple Smile сега ще се връщам да чета новата темичка от началото.
    Наде, видях че си ме питала за Veragene, направо в Синево отидохме и там си взеха всичко. Ти вече така или иначе си пуснала друг тест, но го пиша защото може да е полезно за други хора. Това е единствения тест, който аз съм срещата, и който изследва и за 100 моногенни заболявания. Именно заради това се взима намазка от бузата на бащата, а при другите тестове не. И не е вярно както Буболинката беше написала, че не се правил в генетична лаборатория. Прави си се точно в генетична лаборатория в Кипър.

# 128
    Имате ли насоки вече към марки колички? Може ли по-опитните да дадат съвети какво е основно да се гледа, освен това да е лека и маневрен количката 🙄благодаря ви

# 129
    • Бургас
    Имате ли насоки вече към марки колички? Може ли по-опитните да дадат съвети какво е основно да се гледа, освен това да е лека и маневрен количката 🙄благодаря ви
    Аз съм се насочила към Easywalker Jimmey и дебна за отстъпка някъде, за да я купим. Но не е от най-леките да знаеш, но пък е супер маневрена.
    Ти трябва да си прецениш примерно колко ти е голяма колата, колко ти е голям асансьора, имаш ли стълби, ежедневния ти маршрут през какъв терен е и тн

# 130
    Аз съм се насочила към Cybex Balios или Priam, сигурно към края на ноември, ще я дебна на черен петък, нещо такова си мисля.

# 131
    Благодаря Таничка...да аз много исках да е в Синево ,но нямаше как да ми пасне да пътуваме с таткото в работното за тях време и той да не е пил нищо,да не е пушил и да не е ял поне 2-3 часа...пуснах в Геника нифту про ..току що ми се обадиха и ми казаха,че всичко е наред с нашето момиченце ❤️

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 18:10 от Надежда Х

# 132
    • София
    Момичета, мина феталната. Всичко е наред. Няма да правим пренатален само БХС, утре. Казаха ни 95% мома. Много беше смешно как слагаше ръчички пред лицето.
    Къде се намира лабораторията на Майчин дом София?

# 133
    Момичета, днес бях на преглед, взеха ми микробиология и цитонамазка.  Сега като се прибрах, видях, че съм прокървила. Доктора беше много внимателен,  чудя се  от манипулацията ли е или да не е от жегата, днес на Пловдив беше сигурно 50 градуса, чак ми стана лошо.

# 134
    Цитонамазка на бременна?! Нямате ли от тази година, че ви взеха сега? Не е редно принципно, остъргва се стената на матката..

Общи условия

Активация на акаунт