Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 44 730
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Охх Bobby искрено ти съчувствам за ситуацията!
Скрит текст:
В тази възраст децата наистина са като тазманийски дяволчета, но и аз смятам, че начина е само с говорене и спокойствие. Жалко, че майчето ти има различни виждания, дано успееш някак си да я убедиш да смени подхода. С тяхното поколение е много трудно да прокараш някоя "иновативна" идея, все си мислят че знаят повече и че няма как да бъркат за нещо в отглеждането на деца, понеже нали са отгледали вече няколко...
Иначе и при нас е доста емоционално положението. Има и смях и сълзи и истерии доволно Simple Smile Но имам около мен близки да помагат и определено ме е по-леко, отколкото ако бях сама, таткото и той се старае много. Ние също сме на етап на махане на памперс, но не знам до колко има успех, колкото толкова, важното е да минимизираме драмите. Като цяло съм свалила много гарда, само да има спокойствие, ако ще това да значи да се омаже до ушите с нещо или да играе с неща които по принцип не са разрешени (без устройства обаче, за това сме категорични с таткото)

За неразположението със сигурност можеш да вземеш парацетамол. Ако не можеш да се свържеш с аг, то поне опитай с личния лекар. Би трябвало също да може да ти даде нещо адекватно?!

Аз от днес съм в 20с и май усетих на няколко пъти някакво бълбукане, но не мога да съм сигурна, понеже имам подобни усещания отдавна, но ако не си въобразявам този път бяха малко по-различни Heart

# 436
Благодаря! АГ също като вас ми потвърди че това са анти тела и смята че няма опасност. След няколко дни имам преглед и вече нямам търпение да отида.
Трябва по-малко стрес но уви, все нещо стресиращо изкача 😃 Мислех че забременяването е трудно, изисква време и търпение, но това което идва след това ме убеждава в обратното  😁

# 437
Въпрос към момичетата от област Бургас. На почивка съм в Китен, вирусът размина вече, но днес съм с доста силна болка в корема долу ниско. Къде бихте препоръчали да се иде при спешен случай?

# 438
Здравейте момичета и аз отдавна не съм се включвала , аз също усещам нещо , но нямам си и на идея дали е бебчо в 18 г.с съм и с предна плацента …. Аз записах час за втора фетална в 22 но иначе по ехограф съм с една седмица напред . Има ли мами с отрицателна група rh -

# 439
Въпрос към момичетата от област Бургас. На почивка съм в Китен, вирусът размина вече, но днес съм с доста силна болка в корема долу ниско. Къде бихте препоръчали да се иде при спешен случай?

Преди в Китен имаше спешен кабинет, но едва ли имат АГ.
По-вероятно е да има в Созопол или направо в Бургас - в МБАЛ би трябвало да няма проблем да ви прегледат.

# 440
Здравейте момичета и аз отдавна не съм се включвала , аз също усещам нещо , но нямам си и на идея дали е бебчо в 18 г.с съм и с предна плацента …. Аз записах час за втора фетална в 22 но иначе по ехограф съм с една седмица напред . Има ли мами с отрицателна група rh -
Аз съм с отрицателен. Това някакъв проблем ли е, защото моята докторка не обръща много внимание на изследванията ми...

# 441
Аз съм А-, но мм е Б-, та нямаме проблем. Мъжът ти знае ли се коя кръвна група е?

Боби, стискам палци бързо да мине болката! Дано е нищо притеснително!

# 442
  • София
Аз съм с А-, ММ с 0+. Вече правих веднъж изследване за антитела. АГ иска да се изследва 3 пъти, за цялата бременност.

# 443
Здравейте,някои знае ли защо след като си със талон от личния за женска консултация АГ ми иска 50 лв за видеозон и 50 за болничен тогава какъв е смисъла от здравни осигоровки.. Или си зависи от лекаря ??

# 444
  • София
По каса мисля, че са само 2 УЗИ. Що се отнася до болничния, не знам до колко е редно да иска такса.

# 445
Не ми е казвала но мисля че чятох че са 3 или 4 за цялата бременнос тогава защо са тези консултации за да си говорим ли само незнам за първи път ми е

# 446
Аз също плащам за болничния, понеже минавам комисия всеки месец за него.

# 447
  • София
И на мен ми е първа бременност. До момента съм имала един преглед по ЖК и не знам как ще е нататък. Иначе и аз заплащам болничен, защото минавам комисия.

# 448
Аз съм с отрицателна а партньорът ми е с положителна моята докторка ме кара да правя изследвания за антителани мисля че по натам ще трабва да правя пак (този път излезнаха негативни)

# 449
При първа бременност в повечето случаи не се образуват антитела. Това ми го каза моята АГ.
Иначе ако има образувани антитела в определени седмици от бременността се бият инжекции.

Общи условия

Активация на акаунт