Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 45 901
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
И аз немога да си избера...нямам и приятелки ,които дава използвали и да ги попитам...подпирам се вечер със 100 възглавници ..Ами то на другите пише пълнеж силиконова вата,а на тези гранули...каква ли е разликата...някой по запознат има ли

# 556
Като индианци сме .. аз искам някоя хубава, стегната. 😇

# 557
Като индианци сме .. аз искам някоя хубава, стегната. 😇
И аз искам по твърда,а не да стане на парцал за два дни...май ще рискувам с тази от олх или тази от детето в теб

# 558
Моята е ето такава https://www.hippoland.net/kikka-boo-vazglavnitsa-za-karmene-150- … e-fox-41304060041

Връзва се от долу и после може да се позлва и за кърмене. За мен е идеален размер. Мушкам между краката и спя на нея. Така се закотвям и не се въря на дясно толкова. 😄

# 559
  • София
Аз използвам голяма П образна и съм много доволна, ползвах си я и първата бременност и смея да кажа, че е една от най-полезните ми покупки. Удобна е защото обгръща гърба и не ми позволява да се обърна по гръб, както и ми подпира корема (като стане по-голям). Минуса е, че в доста обемна, но нашата спалня е огромна и не е проблем за мен или мъжа ми...другия минус е че ми е топло с нея през лятото, но определено ми е по-удобно, отколкото без нея.
Не взимайте много твърди, защото няма да в удобно на коремчето, поне аз така си мисля.

# 560
Моята  възглавница е с някакви малки ситни топченца, заема всяка форма на тялото. Удобна е, но спах само 4-5 дни с нея, не можа да ми помогне срещу безсънието. От Айко е, но не знам как да прикача линк.
Така и така пиша, да попитам от къде си купувате дрехи за бременни онлайн и как улучвате размера ?
Гледам в Сънсей, но там са  налични само малки размери XS  и S .

# 561
Аз за лятото си купих от Shein размер М са ми. Много неща поръчах. Предния път купувах от Лидл клинове и съм много доволна. Сега пак ще следя за есента от там да купя някакви долнища. Аз ви купувам размера, който съм си преди за бременнея за момента съм си същия номер. Тези от Shein  гледах да  са по еластични. Иначе има и в LC Waikiki дрехи за бременни. Там като ходих на място имаха само големи размери Л, ХЛ.

# 562
Моята е ето такава https://www.hippoland.net/kikka-boo-vazglavnitsa-za-karmene-150- … e-fox-41304060041

Връзва се от долу и после може да се позлва и за кърмене. За мен е идеален размер. Мушкам между краката и спя на нея. Така се закотвям и не се въря на дясно толкова. 😄

И моята е същата от хиполенд Simple Smile не съм я ползвала още активно, но усещам, че скоро ще се вади от калъфа 😂

Иначе за дрехи и аз тъкмо се чудех🤓 гледах в ХМ, че имат онлайн и за сега съм си поръчала само бельо и съм доста доволна. Карам си още с летните рокли, после ще го мисля😀

# 563
  • София
Аз за момента от about you. Но не съм пазарувала много активно. От Ню Йорк-а си взех тънки дълги панталони не за бременни, а просто по-голям размер с ластик, за да ми е по-леко. До нас в HM за жалост, няма дрехи за бременни. Какво мислите да обличате през преходния сезон?

# 564
Аз май ще го карам на клинове, по-свободни панталони и еластични рокли. Пробвах с дънки, 2 размера по-големи, от колкото по принцип нося, не ми стават на корема и реших, че няма смисъл.

# 565
Аз лятото съм с рокли само много удобно , но есента ще бъде трудно , по скоро клинове и туники Simple Smile а вие какви витамини пиете ?

# 566
Аз лятото съм с рокли само много удобно , но есента ще бъде трудно , по скоро клинове и туники Simple Smile а вие какви витамини пиете ?
И аз карам само на рокли за сега и в къщи к навън..
Аз пия Новалак пренатал,б 12,витамин Д и магнезий ...и вече и желязо от няколко дни

# 567
Момичета,

Аз си взех възглавница от АИКО и ми е много неудобна, защото е много твърда. Може би просто ще я отворя и ще махна част от пълнежа.
Казвам го, защото някои от вас предпочитат по-твърди възглавници и ако съм от полза на някоя, ще се радвам да я насоча.

# 568
С тези дрехи и аз съм в голяма чуденка...бях се замислила за по-свободни панталони ама те почти с нищо връхно не си отиват, за клинове също не знам с какво ще се носят, някой суитшърт може би, но пък за работа ще е малко
..Отделно като дойде есен какви връхни дрехи ще се носят също нз...

# 569
С тези дрехи и аз съм в голяма чуденка...бях се замислила за по-свободни панталони ама те почти с нищо връхно не си отиват, за клинове също не знам с какво ще се носят, някой суитшърт може би, но пък за работа ще е малко
..Отделно като дойде есен какви връхни дрехи ще се носят също нз...
Жилетки...аз имам  дълги,които са без копчета и има място и за голям корем ..но за зимата ще ми трябва яке,защото моите със сигурност няма да мога да ги закопчавам..а иначе за клиновете с туники може...аз сега ще ходя и дънки за бременни да си взема,една приятелка си е взела много удобни от Waikiki

Общи условия

Активация на акаунт