КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 26 308
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! На въпроса ,,Ще бъдем ли заедно отново?” се паднаха тези карти:
Докато разбърквах тестето след това падна два пъти Крал пентакли,не знам дали е от значение.
Ако може някой от вас да ми помогне да разтълкувам значението Heart

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 15:29 от Lena.elena99

# 136
  • София
И аз (да не изостана с тона на темата) си изтеглих карти "какъв е съветът на картите за мен през ретро Венера?" Ще трябва да омекотявам огнената си стихия по Силата май, а Кармата (Страшният съд) ме преследва явно тази лична година. Освен като годишна карта, ми се падна и за интервюто за работа, на което бях и сега отново е трета карта. Докато разбърквах тестето пък изпадна Кралица Чаши. Ако можете да навържете картите, ще съм много благодарна. 🙂

# 137
Здравейте! На въпроса ,,Ще бъдем ли заедно отново?” се паднаха тези карти:
Докато разбърквах тестето след това падна два пъти Крал пентакли,не знам дали е от значение.
Ако може някой от вас да ми помогне да разтълкувам значението Heart
Явно това са отношения, които ви причиняват много безсънни нощи, в които има скрито-покрито, неизказани и неизяснени позиции/истини. Обърнатата смърт означава, че има отказ да се приеме настъпилата промяна, което ви пречи да продължите. Дори да се съберете, ако не се справите с личните си особености и казуси, пак ще финиширате по същия начин.
Крал Пентакли може да е човекът, за когото питате. Земна зодия, може да е малко по-възрастен, обича комфорта и хубавите неща в живота.

# 138
Здравейте , мили тароложки

Не познавам карти Таро , но знам, че при отворени канали на четящите ги ,дават много достоверна информация .

Ако е удобно да попитам нещо екологично , за което ХЕИ / РИОКОЗ лъжат име дават вярна информация от лични стремежи

Въпросът ми е

Замърсено ли е Черно море , с опасност за хората, които влизат във водата му ?

Чух , че има повишена радиация , а и не само това ...

Попитах с Махало , то ми каза , че няма радиация , но беше колебливо и за това  бих желала да попитам и вас тук 🍹🌞

# 139
  • София
Момичета, днес ми е ден за подредби.
Правих два КК, на различни хора са, абсолютна независими един от друг. (подредбите не са за мен)
Моля ви за помощ.
1. Как ще се развият отношенията между мъж и жена след пълнолунието във Водолей? (Питаща е жената)
1. 10 пентакли
2. Асо мечове
3. Карма (Страшният съд)
4. Слънцето
5. Отшелник
6. 2 мечове
7. Кралица на пентаклите
8. 8 мечове
9. Кралица на чашите
10. Крал на чашите

Edit: Изтривам втория, защото се оказа, че не съм подредила правилно картите по реда на изтегляне.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 20:16 от malina_smile

# 140
Like_Smoke ти си спец по КК 🫶🏻

# 141
Здравейте! Попитах ,,Какво чувства той към мен?” И се паднаха Рицар на жезлите,обърната карта Асо чаши и 10 жезли. Може ли някой да ми помогне да разтълкувам въпроса?

# 142
Може да е загубил първоначалния порив, който е имал по Рицар жезли или да е започнал да гледа в друга посока към следващо приключение. Обърнато асо чаши показва, че чувствата не са същите, сърцето му може да е затворено към теб. По 10 жезли - затрупан е с много други неща, които ангажират вниманието и времето му или отношенията ви са се превърнали в бреме за него.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 15:26 от Like_Smoke

# 143
Минавам да кажа, че Асо чаши - на въпрос ще пише ли е отговор Да ( но може и да си почакате цял ден) Simple Smile)
Същото важи и за две Аса едно до друго (третата не я помня) меч и жезли
Споделяйте опит , за да трупаме база Simple Smile

# 144
Здравейте! Знам, че Паж мечове е комуникация със сигурност, но и Паж жезли ли означава същото? 🤔

Въпросът е, какви са намеренията на лицето Х спрямо друго?

# 145
  • София
Последният път, когато изтеглих Паж мечове, нямаше никаква комуникация.
По-скоро Паж жезли ми се е проявявал така - приятен, по детски закачлив чат.

# 146
Здравейте! Знам, че Паж мечове е комуникация със сигурност, но и Паж жезли ли означава същото? 🤔

О не, при Таро няма нищо със сигурност Simple Smile
Досега Пажовете никога не са ми показвали комуникация, която тепърва да се случва , може да покаже ако е в ход такава каква е настройката на разговора

Какво ще се случи между мъж и жена между 1.8-3.8 ? 6 жезли Смъртта 2 чаши
В момента не са в контакт

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:22 от Twinklestar

# 147
  • Пловдив
Здравейте,
Наваксах с темите 😁… страхотна подредба за минал живот имаше, браво за идеята! Както и за ретро Венера.

О не, при Таро няма нищо със сигурност Simple Smile
Досега Пажовете никога не са ми показвали комуникация, която тепърва да се случва , може да покаже ако е в ход такава каква е настройката на разговора

Какво ще се случи между мъж и жена между 1.8-3.8 ? 6 жезли Смъртта 2 чаши
В момента не са в контакт

Тук мисля, че ще се възобнови контакта и отношенията им ще се трансформират и ще се преоткрият на ново!

# 148
Здравейте и от мен! Hug
Абсолютен новак съм в сферата, но пък ентусиазмът и желанието ми са големи. От много скоро имам карти Таро. "Поизтормозих" ги с някои въпрсчета и се опитах сама да стигна до отговорите, разчитайки главно на интуиция. Един въпрос обаче ми е доста по-любопитен и ако има мацка, която би ми съдействала за тълкуването, ще бъда супер благодарна.
Та, въпросът ми беше: Какви чувства изпитва той към мен на този етап?
Паднаха ми се тези карти:

Ако би било в полза за по-точно разтълкуване, в скрит текст ще се опитам да обясня ситуацията между нас накратко.
Скрит текст:
С въпросния младеж се познаваме от 4-5 години. Взаимоотношенията ни винаги са били стандартни, колегиални, дори не бих казала приятелски. След едно събиране преди около 2 м., няколко чашки алкохол и сладки приказки нещата неочаквано се промениха. Вечерта завърши с целувка. Около месец след това си писахме, виждахме се или се чувахме по телефона почти всеки ден. Бързо пламна страст и си личеше, че между нас има силна химия. Всичко случващо се ме водеше на мисълта, че нещата малко по малко се задълбочават и стават все по-сериозни. В един момент, без никакви признаци, господинът просто изчезна и спря всякакви контакти с мен. Потърсих му обяснение и получих някакво оправдание. Вече дори не си спомням какво. След определен период отново той възобнови контактите помежду ни. Минава някакво време и отново изчезва. Реших този път да му дам почивка, време за размисъл. В рамките на няколко дни пак ме потърси. Така неусетно измина още един месец, в който той непрекъснато ми даваше смесени сигнали. Последният път, в който се видяхме поговорихме доста и стигнахме до извода, че най-добрият вариант е да си останем приятели. Обстоятелствата се стекоха така, че в момента средата не ни "събира" заедно на едно място. Много рядко се засичаме. Определено моите чувства към него не са изстинали. Интересно ми е какви са неговите чувства към мен. Няма да ви отегчавам повече. Доста се разписах. Grinning

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 16:07 от M A D D Y

# 149
Здравейте и от мен! Joy
Абсолютен новак съм в сферата, но пък ентусиазмът и желанието ми са големи. От много скоро имам карти Таро. "Поизтормозих" ги с някои въпрсчета и се опитах сама да стигна до отговорите, разчитайки главно на интуиция. Един въпрос обаче ми е доста по-любопитен и ако има мацка, която би ми съдействала за тълкуването, ще бъда супер благодарна.
Та, въпросът ми беше: Какви чувства изпитва той към мен на този етап?
Паднаха ми се тези карти:

Ако би било в полза за по-точно разтълкуване, в скрит текст ще се опитам да обясня ситуацията между нас накратко.
Скрит текст:
С въпросния младеж се познаваме от 4-5 години. Взаимоотношенията ни винаги са били стандартни, колегиални, дори не бих казала приятелски. След едно събиране преди около 2 м., няколко чашки алкохол и сладки приказки нещата неочаквано се промениха. Вечерта завърши с целувка. Около месец след това си писахме, виждахме се или се чувахме по телефона почти всеки ден. Бързо пламна страст и си личеше, че между нас има силна химия. Всичко случващо се ме водеше на мисълта, че нещата малко по малко се задълбочават и стават все по-сериозни. В един момент, без никакви признаци, господинът просто изчезна и спря всякакви контакти с мен. Потърсих му обяснение и получих някакво оправдание. Вече дори не си спомням какво. След определен период отново той възобнови контактите помежду ни. Минава някакво време и отново изчезва. Реших този път да му дам почивка, време за размисъл. В рамките на няколко дни пак ме потърси. Така неусетно измина още един месец, в който той непрекъснато ми даваше смесени сигнали. Последният път, в който се видяхме поговорихме доста и стигнахме до извода, че най-добрият вариант е да си останем приятели. Обстоятелствата се стекоха така, че в момента средата не ни "събира" заедно на едно място. Много рядко се засичаме. Определено моите чувства към него не са изстинали. Интересно ми е какви са неговите чувства към мен. Няма да ви отегчавам повече. Доста се разписах. Grinning
Накратко - Вие за него сте Кралица Жезли, но си е дал почивка - 4 мечове е Почивката на Рицаря

Общи условия

Активация на акаунт