КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, ще започвам работа ходих на интервю и сега в понеделник ще ходя отново. Зададох въпрос Какво ще е развитието ми на новата работа до 6м ?
Картите са Кралица жезли Любовниците Обесения

Интересни карти. В случай, че вече е сигурно, че почваш /ако не е сигурно, бих казала по-различни неща/:
Възможно е кралица жезли да си ти, която влизаш с много голям ентусиазъм и откритост на новото място, имаш способностите да управляваш задачите и да се справяш с тях. Ако не си ти, може да е жена, която ще срещнеш, твой ръководител, който ще те насочва и подкрепя.
Любовниците показват от една страна, че ще попаднеш в среда, в която ще си допаднете с останалите, ще имате разбирателство и е възможно да изградите добро партньорство и бизнес отношения. Възможно е да има и избори, които ще трябва да вземеш - гледай да разполагаш с достатъчно информация за тях и не постъпвай прибързано. Което води и до Обесеният. Лично аз не я обичам хич тая карта, но в повечето пъти тя е важна, когато излиза. Това е знакът на Козирога - упорит, търпелив, последователен. Може да ни казва - погледни нещата от друг ъгъл, смени перспективата и ще откриеш това, което търсиш. Разбира се, свързано е с инвестиция от твоя страна - някаква форма на компромис, саможертва, ако щеш. Можеш да имаш и усещането, че не прогресираш или пък някои от проектите ти да бъде поставен на изчакване. Обесеният е дълга карта и след нея идва трансформацията - Смъртта.
Ще е интересно да споделяш как се развиват нещата.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 10:43 от Like_Smoke

# 91
Скрит текст:
Здравейте, ще започвам работа ходих на интервю и сега в понеделник ще ходя отново.
Зададох въпрос Какво ще е развитието ми на новата работа до 6м ?
Картите са Кралица жезли Любовниците Обесения

~lina~, в допълнение на написаното от Like_Smoke, аз мисля, че Кралица жезли символизира теб и твоят ентусиазъм, с който ще подходиш на новото място. Освен това Кралица жезли ни казва, че притежаваш необходимите качества за позицията.

Освен описаното от Like_Smoke, за Любовниците, аз бих казала, че в средата не периода ще се озовеш в ситуация на избор/кръстопът и в комбинация с Обесения вероятно ще трябва да потърсиш нов подход в работния процес. Определено ще имаш забавяне и стагнация на работното място към края на периода и може би някои неща ще се окажат противоположни на първоначалното ти възприятие за тях. Може и да са хора, защото Обесения следва Любовниците в тази подредба.

Но Обесения освен всичко останало е и първи предвестник на промяната към по-добро, така че имаш всички предпоставки да се развиеш в положителна посока!

Успех на новата работа! 😊

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 11:01 от innasn

# 92
  • там, където ми харесва
Благодаря ви момичета. Ще пиша пак как се развиват нещата, естествено ще хвърлям и карти.

# 93
Какво ме очаква в любовно-романтичен план?

# 94
  • София
Ех, тези 7 мечове. На мен втори ден ми излизат в дневните карти (тегля по 3) и вечно съм нащрек.
Twinklestar,  не мога да ги свържа с останалите карти, които говорят за романтичен, влюбен мъж и стабилност в отношенията по Императора. .

Правих си Келтски кръст преди два дни с въпрос за "Как ще се развият отношенията ни в следващия месец?" Голяма навалица при този мъж, всичко що е кралица излезе 😅
Какво мислите?
1)Кралица Жезли
2) 7 пентакли
3) Кралица на чашите
4) Колелото на годината
5) Луната
6) 3 мечове
7) Рицар чаши
8 ) 6 жезли
9) Крал на жезлите
10) Кралица мечове

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 17:47 от malina_smile

# 95
Не са мечове, а жезли 😅

# 96
Малина, въпросът го задаваш ти, нали, а не той?
Къде визираш тези мечове, в отделно четене ли са?

# 97
  • там, където ми харесва
И аз да питам за отношения между мъж и жена?
За по- дълъг период от време 6 месеца.
Картите са: осмица мечове седем пентакли асо мечове

По келтския кръст мисля , че има доста жени около този мъж не искам да давам лоши прогнози , но е възможно някой да пречи на отношенията.

# 98
  • София
Извинявам се, малко неразбираемо го написах. За въпроса на Twinklestar имах предвид за 7 мечове, Рицар Чаши и Императора. Моята подредба е само на снимката. Да, аз задавам въпроса.

# 99
Извинявам се, малко неразбираемо го написах. За въпроса на Twinklestar имах предвид за 7 мечове, Рицар Чаши и Императора. Моята подредба е само на снимката. Да, аз задавам въпроса.

Ето един мой прочит - в кратце, според мен тези отношения няма да се развият според желанията и ще избереш себе си в крайна сметка.

Тъй като подредбата я правиш ти и е за твое питане, бих казала, че кралиците, които излизат не са други жени, а си ти в различни емоционални състояния и проява на различни характеристики.

Карти 1 и 2 описват моментната ситуация. В случая имаме Кралица Жезли – темпераментна, открита и заявяваща себе си. Тя, заедно с кралица мечове, имат мъжка енергия за разлика от по-меките, грижовни кралици пентакли и чаши. Това, пред което е изправена Кралица Жезли са 7те пентакла. По отношение на любовни връзки тази карта може да показва отношения, които изискват работа, време и инвестиция. Това може да напряга страстната и нетърпелива природа на Кралица Жезли.

Поглеждаме към Карта 4, където е това, което е довело до сегашната ситуация. Виждаме Колелото на съдбата, голям аркан, който казва, че нещо значимо се е случило. Промяна, която е била неизбежна и с която един цикъл е приключил. Тази карта индикира и какво трябва да оставим в миналато – може би е точно това събитие, то е изиграло своята роля и трябва да спрем да се връщаме към него.

Карта 3 и 5 показва какво се случва в нашите мисли, каква ни е целта и какво се случва на ниво подсъзнание, кое остава скрито. Тук виждаме две много женски карти. Интересно, че на мястото на рациото е Кралицата на чашите – точно тя мисли със сърцето и чувствата си. Може би има романтична представа за развитие на ситуацията и това е нейното желание – обгрижване, любов, привличане посредством женска мекота и уязвимост. Негативната страна е, че може да изглежда доста needy.
Луната, която се явява точно при подсъзнанието, носи допълнително обръкване. Правилно ли е или не това, което искаме, заблуждаваме ли се сами или някой друг ни подвежда. Бих казала, че и двете карти се допълват и са в инересен синхрон, който може би носи допълнително обръкване.

Карта 6 – тази позиция обикновено показва какво ще се случи в близкото бъдеще – 3-6 седмици. Знаем какво означава тройка мечове.

Карта 7 – обикновено това е питащият и как той се възприема в ситуацията. Отново чаши, този път крал, който е намерил комфорт в балансирането на емоциите си.

Карта 8 – заобикалящите те хора, среда, които в случая са подкрепящи.

Карта 9 я тълкуват по различни начини – аз обикновено я гледам като съвет. В случая Крал на жезлите може да ни казва да бъдем себе си, да отстояваме желаното от нас и да не се отказваме от  нещата, които ни правят силни.

Карта 10 – изходът. Кралица Мечове – хладнокръвна и справедлива. Взима решения, продиктувани от своя интерес, а не от своите чувства. В някои тълкувания това е разведената жена.

Може да се погледнат и карти 3, 6 и 10, където се вижда история – Кралица на чашите претърпява разоварование и се превръща в Кралица на мечовете, която еднолично взима решение за ситуацията.

# 100
  • София
Like_Smoke, и аз мисля, че кралиците показват емоциите ми. Интересното е, че това, което пишеш описва това, което сме минали вече с този човек. В началото бях абсолютно в енергията на Кралица Жезли, в момента съм някаква смесица от Кралица Чаши и Кралица Мечове.

# 101
Ами, може би ретро Венера наистина връща стари схеми. Според мен вие сте приключили един цикъл вече. Нали казват, че съдбата ни изпраща бившите, за да тества още ли сме глупави Grinning
Та, ти си знаеш и си виждаш картите най-добре.

Готина е подредбата и на мен ми беше интересно да се опитам да мина през нея. Могат да се кажат още доста неща. Виж, например, че няма други големи аркани освен Колелото. Нямаш и обърнати карти, тоест ситуацията следва своя естествен ход. Т.нар. еволюционен стълб започва с Крал Чаши и завършва с Кралица Меч - все силни фигури, които знаят какво искат и умеят да го отстояват.

# 102
  • София
Да, определено минахме един цикъл. Въпросът е ще има ли втори 😁
Има някакви индикации, но нищо като конкретни действия и от двете страни. Поне се престраших да си направя подредба за лични отношения 😊

# 103
Twinklestar, според мен тук някой (вероятно ти) чувства, че е получил несправедливо отношение - дали се е засегнал от нещо казано или пък е имало караница, не знам. Ти ще кажеш. По 7 жезли си заела отбранителна позиция. Жезлите в тази колода наистина много наподобяват мечове - може и излъгана/подведена да си се почувствала.

Императора идва с извинение по Рицар чаши или просто ще се опита да те приласкае по някакъв начин, да сломи отбраната ти, правейки мили очи. Кой точно е Императора ти ще знаеш - съпруг, мъж зодия овен, шеф, по-възрастен мъж, мъж, който има трайно и съществено присъствие в живота ти....

~lina~, по 8 мечове има някакъв блокаж, някой се чувства в капан. По 7 пентакли чака - очаква и се надява ситуацията да се развие в съответствие с усилията, които е положил, но вероятно не зависи и от него, именно защото е в капан. Тези 6 месеца се очертават дълги и мъчителни според първите две карти. Двете карти говорят за застой, този някой е в пасивна позиция и развитието на ситуацията не е в неговите ръце.

Асо мечове казва, че ситуацията все пак ще се прекрати в зададения период. Според мен тази връзка няма да пребъде след шестте месеца и ще бъде отрязана изведнъж. При събиране на номерата на картите излизат Кулата и Колесницата - разрушението по Кулата идва по Колесницата. Имаме една осмица, както и втора осмица (7+1). Осмицата е безкрайност, което говори за необратимост. Осмицата също е благодарност, което може би казва, че разрушението ще е за добро.

malina_smile, общата енергия, която виждам е, че усилията в тази връзка си ги полагала ти, а насреща нищо или поне не това, което си очаквала.

Кралица жезли за мен казва, че генерално ти си/била движещата сила в тези отношения и като таран си ги дърпала напред. 7 пентакли носи енергията на човека, който е положил усилия и в момента е в позиция на изчакване да пожъне това, което е посял. Според мен именно това чакане да се случи нещо неслучващо се се явява камъчето в обувката. И това няма да се промени и каквото и да направиш ти ще оставаш разочарована по 3 мечове.

По Колелото, както вече е споменато по-горе, завършили сте един цикъл, но съществува потенциал да се завърти отново и да влезете в следващ цикъл, идентичен на първия.

Кралица чаши показва, че в основата на тези взаимоотношения са твоите емоции, твоята грижа и влагане във връзката. Но пък Луната, която коронова ситуацията, говори за това, че винаги е имало някакво разстояние и/или неяснота помежду ви. Искаш да сте двойка - Кралица жезли и Крал жезли, но в същото време те притесняват някаква повърхностност у този човек, може да идва и да си отива, отношенията да се въртят повече около секса и други такива емоционално незадоволителни за теб прояви.

По Рицар чаши има вероятност ти да направиш крачка към него въпреки разочарованията. 6 жезли на мен ми говори, че вероятно мъжката енергия много се влияе от околните хора или просто човекът държи винаги да е в центъра на вниманието, душата на компанията, звездата на вечерта, най-харесван сред жените и т.н., просто човек, който се нуждае от верификацията на външни хора.

Кралицата мечове може да показва, че ти ще охладнееш към него или просто ще останеш на разстояние и без комуникация, но продължавайки да го мислиш и/или наблюдаваш. Също може да означава и че ще влезеш в чисто женската енергия на т.нар. цупене, с цел да го привлечеш обратно (заради Рицар чаши го казвам това последното).

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 19:55 от innasn

# 104
innasn от мъжа ми имам жест днес, но той не е по РЧ, защото е материален би трябвало да е РП , ако нищо друго не излезе днес значи това е било 🙄

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 19:44 от Twinklestar

Общи условия

Активация на акаунт