КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 316
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
Долу е Паж пентакли не Рицар пентакли
Първоначално видях паж, защо после реших, че е рицар не знам. И мисълта ми за пажа беше следната - виж как са се наредили рицар, паж, малки деца. Иска да тръгне, но не смее и колкото повече го мисли толкова по-малък става. Няма да се появи скоро този човек, но поне на този етап е твърдо решен, че трябва да направи нещо.

# 406
Цитат
Първоначално видях паж, защо после реших, че е рицар не знам. И мисълта ми за пажа беше следната - виж как са се наредили рицар, паж, малки деца. Иска да тръгне, но не смее и колкото повече го мисли толкова по-малък става. Няма да се появи скоро този човек, но поне на този етап е твърдо решен, че трябва да направи нещо.
Кофти свършват редовете
Силата - въздържание
Слънцето - его
Императрицата - само тук има някаква надежда

# 407
Цитат
Кофти свършват редовете
Силата - въздържание
Слънцето - его
Императрицата - само тук има някаква надежда
Егото му пречи определено. Ако събереш картите в последната колона (аз гледам и по вертикал) имаш два пъти по 19 (Слънцето). 19+19=38 => 3+8=11 (Силата)

Трудно му е на този човек да се извини, въпреки че знае, че трябва. Но мисли ситуацията. Може да няма действие в зададения срок, но има потенциал за след това.

# 408
  • там, където ми харесва
Здравейте, пущам един КК за развитие на отношенията до края на годината между мъж и жена.
1. Шест меча
2. Осмица чаши
3. Съдът
4. Седем жезли
5. Четири жезли
6. Влюбените
7. Петица пентакли
8. Висша жрица
9. Справедливост
10. Императора

# 409
На кого е това четене – на мъжа или на жената?
Тези хора са имали връзка и са излезнали от нея?
В миналото остава 4ка жезли, които може да индикират, че са имали планове за общо бъдеще, били са пред брак или е имало такъв, но нещо се е случило и е довело до отдръпване по шест меча и осмица чаши. И двете карти показват оттегляне и загърбване – едната ментално, другата емоционално - тоест в синхрон са.
Съдът и седемте жезли се допълват. На емоционално и подсъзнателно ниво някой от дватата е бил изправен пред това да отстоява себе си и да се защитава, чувства се изоставен да се справи с обстоятелствата. Което на рационално се вижда по Съдът – преосмисляне и опит да се остави старото, да се тръгне в нова посока, продиктувана от вътрешните потребности и по-големи цели. Затова имаме и Любовниците като избор, който предстои.
 Позициите 7 и 8 показват отново общото настроение в тези отношения. Усещане за неудовлетвореност и дистанциране, затваряне в себе си и оттегляне. 5ца пентакли е и материален символ - може да има буквално физическо страдание в един от двамата и загуба на материална стабилност.
Справедливостта е кармична карта. На тази позиция за мен може да се чете и като съвет. Гледай ситуацията обективно, без предразсъдъци – превръзката на очите. Асоциира се и с институции, а при брак – може да означава и развод.
Императорът може да е мъжът. Огнена зодия, овен, по-възрастен или просто по-зрял кто поведение, човек, който ще вземе решението в крайна сметка. И това решение няма да бъде емоционално, а ще бъде практично.

# 410
Здравейте,

Как е минала срещата между бивш мой коледа и шефа ми?
Слънцето
Обесеният
Нямам идея тука
Тук според мен има нещо, което колегата иска, но шефът не е готов да му даде. Ако са преговаряли при какви условия колегата да се върне, то шефът на този етап не е готов да даде поисканото.

Цитат
Иска ли да се върне на работа при нас?
Глупакът - мисля, че да
Глупакът е изцяло ново начало от нулата. Според мен картата говори повече, че ще търси нови предизвикателства.

Цитат
Следи ли бившият ми колега вайбъра на колегата на неговото място ( имам такива подозрения, че не си е изтрил акаунта от телефона си) 7 мечове - да, определено, измама
Картата показва, че по-скоро следи, дали следи точно вайбъра обаче не знам. Абстрахирайки се от картите, не съм сигурна дали вайбър към един номер може да съществува на два независими апарата с карти с различни номера в апаратите.

Цитат
Защо не ми се обади? 9 мечове - нещо се е филмирал май
Има си някакви други тревоги в момента.

# 411
  • София
Здравейте момичета,
моля за съдействие направих си един КК за това "Какво ще се случи между мен и мъж до края на годината, Ще бъдем ли заедно?
Моля за съдейсвие Simple Smile

# 412
  • там, където ми харесва
На кого е това четене – на мъжа или на жената?
Тези хора са имали връзка и са излезнали от нея?
В миналото остава 4ка жезли, които може да индикират, че са имали планове за общо бъдеще, били са пред брак или е имало такъв, но нещо се е случило и е довело до отдръпване по шест меча и осмица чаши. И двете карти показват оттегляне и загърбване – едната ментално, другата емоционално - тоест в синхрон са.
Съдът и седемте жезли се допълват. На емоционално и подсъзнателно ниво някой от дватата е бил изправен пред това да отстоява себе си и да се защитава, чувства се изоставен да се справи с обстоятелствата. Което на рационално се вижда по Съдът – преосмисляне и опит да се остави старото, да се тръгне в нова посока, продиктувана от вътрешните потребности и по-големи цели. Затова имаме и Любовниците като избор, който предстои.
 Позициите 7 и 8 показват отново общото настроение в тези отношения. Усещане за неудовлетвореност и дистанциране, затваряне в себе си и оттегляне. 5ца пентакли е и материален символ - може да има буквално физическо страдание в един от двамата и загуба на материална стабилност.
Справедливостта е кармична карта. На тази позиция за мен може да се чете и като съвет. Гледай ситуацията обективно, без предразсъдъци – превръзката на очите. Асоциира се и с институции, а при брак – може да означава и развод.
Императорът може да е мъжът. Огнена зодия, овен, по-възрастен или просто по-зрял кто поведение, човек, който ще вземе решението в крайна сметка. И това решение няма да бъде емоционално, а ще бъде практично.

Четенето е на жената. Благодаря.

# 413
Моля за помощ
Питане е за здравен казус, който се влачи вече от месец и не мога да намеря решение
Как ще се развие въпросния “казус” ?

Къде се корени проблема ? Асо чаши - възможно ли е да е от дехидратация , не достатъчно пиене на вода?
Какво да направя за да се възвърне нормалното състояние - Кралица меч

# 414
За здраве обикновено избягвам.
Тук няма никаква подробност около ситуацията, но чаши често се свърза с емоционалност, както и с прекаляване със субстанции включително и лекарствени. Вижте дали не е психосоматика.
Кралица мечове може да казва да се обърне внимание на подтиснати желания, преумора, неглижиране на потребности. Може да казва също да се отпусне контрола.

# 415
За здраве обикновено избягвам.
Тук няма никаква подробност около ситуацията, но чаши често се свърза с емоционалност, както и с прекаляване със субстанции включително и лекарствени. Вижте дали не е психосоматика.
Кралица мечове може да казва да се обърне внимание на подтиснати желания, преумора, неглижиране на потребности. Може да казва също да се отпусне контрола.
Много благодаря
Казуса не е сериозен, но това че не се разрешава толкова време ме притеснява и изнервя.

# 416
Момичета може ли някоя да ми хвърли едни карти ? От известно време всеки ден си хвърлям карти за един и същ човек и започвам все повече да се обърквам може би , защото много искам да показват определен отговор.
Ако на някоя й се занимава ще пиша на лично. Предварително благодаря!

# 417
Здравейте! От вчера имам проблеми с котенцето ми (здравословни) и искам да питам картите на някой от Вас (при желание) нещо във връзка с това, ще бъда ужасно благодарна, ако някой се съгласи 😔

# 418
Моля за помощ
Питане е за здравен казус, който се влачи вече от месец и не мога да намеря решение

Къде се корени проблема ? Асо чаши - възможно ли е да е от дехидратация , не достатъчно пиене на вода?

Според мен, ти е нужен лекар. Даже може би консултация с комисия.

# 419
Моля за помощ

Според мен, ти е нужен лекар. Даже може би консултация с комисия.
Заради Кралица Меч ли ?
Чак пък комисия отиде много далеч 😅, 6 жезли е карта на триумфа и победата

Общи условия

Активация на акаунт