КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 318
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Моля за помощ
Питане е за здравен казус, който се влачи вече от месец и не мога да намеря решение
Как ще се развие въпросния “казус” ?

Къде се корени проблема ? Асо чаши - възможно ли е да е от дехидратация , не достатъчно пиене на вода?
Какво да направя за да се възвърне нормалното състояние - Кралица меч

Според мен, ти е нужен лекар. Даже може би консултация с комисия.
Заради Кралица Меч ли ?
Чак пък комисия отиде много далеч 😅, 6 жезли е карта на триумфа и победата
Заради нея и заради това, че проблемът е зазидана врата за теб. Аз това таро го чета по картинките. Отиди, пък като нищо могат да те пратят на консултация при друг. Simple Smile

# 421
На 5цата може да има затворена врата, но има и чук за тази врата. Картата е последвана от 6ца жезли, което е триумф и превъзмогване.

Иначе комисия не се свиква ей така по желание.

# 422
На 5цата може да има затворена врата, но има и чук за тази врата. Картата е последвана от 6ца жезли, което е триумф и превъзмогване.

Иначе комисия не се свиква ей така по желание.
Разбил е стената и влиза пред вратата като победител.

# 423

Моля за коментар.Въпросът е:
Как ще се отрази терапията  с .... на сина ми?

# 424
Въпросът на дамата е Какво да направя за да отслабна?
По Колесницата за мен трябва буквално да започне да се движи, по Мага да прояви воля и постоянство и даже мисля, че не ѝ трябва друг човек в смисъл на треньор, а тя сама може да си прави упражнеие вкъщи примерно , но 3 жезли какво е? Или тройка жезли показва резултата?
Не виждам карта за ограничение на храната например, тоест може би проблема е в това, че тя не се движи, тя работи на бюро и се придвижва с кола.

# 425
  • София
По Колесницата за мен трябва буквално да започне да се движи, по Мага да прояви воля и постоянство, но 3 жезли какво е?

Да погледне глобалната картина, предполагам. Да обърне внимание не само на едната страна, примерно външен вид, а и как ще й се отрази  на здравословното състояние и да прояви воля.

# 426
По Колесницата за мен трябва буквално да започне да се движи, по Мага да прояви воля и постоянство, но 3 жезли какво е?

Да погледне глобалната картина, предполагам. Да обърне внимание не само на едната страна, примерно външен вид, а и как ще й се отрази  на здравословното състояние и да прояви воля.
Но така не отговаряме на въпроса 😅

# 427
По Колесницата за мен трябва буквално да започне да се движи, по Мага да прояви воля и постоянство и даже мисля, че не ѝ трябва друг човек в смисъл на треньор, а тя сама може да си прави упражнеие вкъщи примерно , но 3 жезли какво е? Или тройка жезли показва резултата?
Не виждам карта за ограничение на храната например, тоест може би проблема е в това, че тя не се движи, тя работи на бюро и се придвижва с кола.

Според мен 3 жезли идва да се тълкува директно по изображението, а именно да прекарва повече време навън в разходки или пък да тренира навън. Нещо в този смисъл.

# 428
  • София

Но така не отговаряме на въпроса 😅
Допълвам написаното от теб, т.е. съветът е повече движение, проявя на постоянство, воля и мотивацията да е не само за външния вид, а и че ще подобри здравословното си състояние. Съгласна съм и с времето навън, както е написала innasn, но трябва да е съчетано с движение по Колесницата.

# 429
3 жезли - да си направиш точните планове и стратегии, т.е. предварително да си съставиш план какви конкретни упражнения да извършваш, в кои дни и да приложеш и някакъв лек здравословен хранителен режим. Дори може да е посещение на фитнес зала с личен фитнес инструктор, който да ти изготви негов план и да те съветва какви упражнения да правиш.

# 430
3 жезли - да си направиш точните планове и стратегии, т.е. предварително да си съставиш план какви конкретни упражнения да извършваш, в кои дни и да приложеш и някакъв лек здравословен хранителен режим. Дори може да е посещение на фитнес зала с личен фитнес инструктор, който да ти изготви негов план и да те съветва какви упражнения да правиш.
Защо ? 
Смисъл коя карта е за личен фитнес инструктор и фитнес зала и режим за хранене 🤔

# 431
Отдавна не съм се включвала и аз. Какви действияе предприеме Х до 1 месец.
Крал жезли, рицар жезли, колесницата

# 432

Според мен, картите показват, че е трябва да започне да се придвижва пеш.
Да остави колата /Колесницата/.
Постижимо е по Мага /не е толкова далече работното място/.
По 3 жезли - удобно облекло и само на собствен ход.

# 433
  • София
Здравейте,
може ли помощ за разчитането? Simple Smile
Въпросът е: Ще бъдем ли заедно?

# 434
Отдавна не съм се включвала и аз. Какви действияе предприеме Х до 1 месец.
Крал жезли, рицар жезли, колесницата
А картите къде са ти 🤓

Общи условия

Активация на акаунт