КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
innaи ти си права, вече ми идва да резна както е застанала кралицата. 😉

# 466
  • Пловдив
Въпрос: Какво е необходимо да се направи за увеличаване на продажбите? ( онлайн магазин )

# 467
Въпрос: Какво е необходимо да се направи за увеличаване на продажбите? ( онлайн магазин )
Много интересен въпрос, различен от гледане за отношения. Правя уговорката, че не е ясно онлайн магазинът какво точно предлага и поради това разсъжденията ми по-долу са малко стрелба в тъмното.

Според мен 10 пентакли показва, че каквото е било досега (може да е подход, артикули или нещо друго) е достигнало пика си. Глупака показва необходимостта от нещо изцяло ново, което да се въведе. Паж мечове обичайно е свързван с отдалечена комуникация (в съвременния свят най-често по интернет), така че вероятно новият подход трябва да е свързан с маркетинг.

Тъй като 10 пентакли по принцип е карта фокусирана върху специфична група - семейството, дома, може би ако стоката, която се предлага е предназначена за определена таргетирана група, то или фокусът трябва да се обърне към друга група. Глупака и пажовете често индикират детска енергия. 10 пентакли добавя допълнителен нюанс в тази посока. Може би повече фокус върху стоки, свързани с деца? Това само в случай че магазинът не е вече дедикейтнат към най-малките.

# 468
Здравейте,
За раздвижване на новата колода и да може да проследим с ОВ
- Какво ме очаква днес в романтичен план?
Кралица Жезли Рицар Чаши и Справедливост
Всичко хубаво ама тази Справедливост…. 🤔

# 469
  • Пловдив
Благодаря ти!
Ще помисля над това.
Много интересен въпрос, различен от гледане за отношения. Правя уговорката, че не е ясно онлайн магазинът какво точно предлага и поради това разсъжденията ми по-долу са малко стрелба в тъмното.

Според мен 10 пентакли показва, че каквото е било досега (може да е подход, артикули или нещо друго) е достигнало пика си. Глупака показва необходимостта от нещо изцяло ново, което да се въведе. Паж мечове обичайно е свързван с отдалечена комуникация (в съвременния свят най-често по интернет), така че вероятно новият подход трябва да е свързан с маркетинг.

Тъй като 10 пентакли по принцип е карта фокусирана върху специфична група - семейството, дома, може би ако стоката, която се предлага е предназначена за определена таргетирана група, то или фокусът трябва да се обърне към друга група. Глупака и пажовете често индикират детска енергия. 10 пентакли добавя допълнителен нюанс в тази посока. Може би повече фокус върху стоки, свързани с деца? Това само в случай че магазинът не е вече дедикейтнат към най-малките.

# 470
Здравейте, някой може ли да препоръча къде в Пловдив мога да отида да ми гледат на Таро?

# 471
Здравейте,

Някакъв спор, недоразумение, напрежение е имало и някой е получвствал, че с него не са се отнесли с раведливо. Ще бъде поднесено извинение или някакъв романтичен жест, който да разреши ситуцията. Вероятно става въпрос за нещо дребно, защото Рицар чаши е малък аркан и предполага дребен жест. А може и просто с партньора ти да решавате нещо днес и единият да отстъпи и да направи компромис.

# 472
Здравейте,

Някакъв спор, недоразумение, напрежение е имало и някой е получвствал, че с него не са се отнесли с раведливо. Ще бъде поднесено извинение или някакъв романтичен жест, който да разреши ситуцията. Вероятно става въпрос за нещо дребно, защото Рицар чаши е малък аркан и предполага дребен жест. А може и просто с партньора ти да решавате нещо днес и единият да отстъпи и да направи компромис.

ОВ- казаното по-горе, браво innasn
Жестът е наистина малък и не разрешава ситуацията кардинално
И въобще не е тива, което очаквах от тези карти ама шанс  🤷🏻♀

# 473
  • там, където ми харесва
Здравейте, хвърлих карти с въпроса Ще започна ли работа есента?
Четворка жезли Глупака Рицар меч

# 474
Аз си мисля, че отговорът е Да. Но трябва да бъдеш малко по-събрана, фокусирана и активна в процеса с ясни цели.
Може би в момента подхождаш по-лежерно и по-скоро очакваш да ти се случи вместо да правиш ти последователни стъпки в тази посока. Успех!

# 475
Чувствата на мъж към жена и как ще се развият отношенията им
Кралица чаши Асо чаши 9 пентакли
Двойка меч Обесения Колесницата Йерофанта Звездата
5 са по лично усмотрение
Само големи аркани, но нещо не виждам нищо интересно…
Сборът от всички прави Колесницата отново ако не бъркам в смятането, че с този дъжд 🥱

# 476
Чувствата на мъж към жена и как ще се развият отношенията им
Кралица чаши Асо чаши 9 пентакли
Двойка меч Обесения Колесницата Йерофанта Звездата
5 са по лично усмотрение
Само големи аркани, но нещо не виждам нищо интересно…
Сборът от всички прави Колесницата отново ако не бъркам в смятането, че с този дъжд 🥱

Първият ред ли е за чувствата? Жената май си има някакъв друг интерес от миналото. Подава й си чашата любов по Асо чаши, но това далеч не й приоритет. По 9 пентакли този мъж си има самочувствие, а относно жената мисли, че птичето му е кацнало на рамото. Но виждам някакъв регрес тук. Посоката на всички карти е назад към миналото. Има ли някаква цикличност в отношенията им?

По 2 мечове някой има колебания и не предприема нищо по Обесения. Може би става въпрос за жената. Има нужда да преодолее нещо. По Колесницата някой (според мен мъжът) ще направи крачка. Тази Колесница обаче 1) е статична, 2) какъв е този сърп? Мисли си, че ще жъне нещо ? Че ще получи нещо наготово, защото е много ресурсен по 9 пентакли ли? По Висшия жрец, така както е в тази колода, мисля, че този си има доста его и си мисли, че по някакви показатели превъзхожда останалите хора. Отделно от това, Висшия жрец говори и за различия (социално видими). Различията се виждат и в картата на Колесницата. По Звездата ще има отдалечаване. Някой ще пусне любовта доброволно и ще изсипе чашата си. Може би ще се почувства недооценен в тази ситуация или че заслужава нещо повече/по-добро.

При сбора на картите на втория ред имаме 2 (малки аркани) и 5 (големи аркани). Пак имаме поляризация по двойката и различия по 5. Висшия жрец.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 00:17 от innasn

# 477
innasn нещо не съм съгласна с тебе, има цикличност да, но аз разчитам втори ред по друг начин - за мен Йерофанта е Урок, а Звездата е оздравяване, но бавно
Това, което не виждам е движение, всички карти са статични, Колесницата по средата отделя смислово като че ли 2 меч и Обесения и Йерофанта със Звездата

Но искам да покажа две тройки (теглени са през 20 минути, защото бях нетърпелива майка 🫣) въпросите са
Как ще премине тренировката?
Ще бъде ли награден синът ми ?
Имам вече ОВ и ще има полза от обсъждането

# 478
  • Пловдив
За каква тренировка става въпрос?
Бил е надъхан за действия, проявил е много сила, въпреки изпитанието. Преодолял го е и и са го наградили. 😅

# 479
Аз не виждам урок в тези карти. Разбирам защо Йерофанта го четеш по този начин, но в случая според мен не към това сочи тази карта.

По първия ред мисля, че генерално тренировката ще мине добре. Нещо ново ли е усвоявал на тренировката? Гол ли е вкарал? Тази Сила говори, че нещо е овладял.

Или по Кулата и Асо пентакли неочаквано са го наградили, или са попарили очакванията му - бил е емоционален, щастлив и са го отрязали. Повече клоня към наградата, защото Асо пентакли два пъти излиза - шанс/награда.

Общи условия

Активация на акаунт