КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 308
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Like a smoke действия към мен, извинявам се... Прекъснали отношения от няколко месеца.

# 451
  • София
Twinklestar с малко закъснение ги качвам. Какви действия ще предприеме той?

Мисля, че тук ще има раздвижване. Ще се възроди комуникация, породена от страст към теб. Изтегли пояснителна на колесницата, да видим накъде е тръгнала 🙂

# 452
3 жезли - да си направиш точните планове и стратегии, т.е. предварително да си съставиш план какви конкретни упражнения да извършваш, в кои дни и да приложеш и някакъв лек здравословен хранителен режим. Дори може да е посещение на фитнес зала с личен фитнес инструктор, който да ти изготви негов план и да те съветва какви упражнения да правиш.
Защо ? 
Смисъл коя карта е за личен фитнес инструктор и фитнес зала и режим за хранене 🤔

Приемам го Мага като такъв, който владее всичките елементи и така има познанията за това което те интересува да постигнеш, освен това този мотор го приемем като уред в зала-колело и прочие и 3Ж визуално като я гледам първата ми асоциация е на спортуващ човек, пак около някакви уреди, нищо че са пръчки, аз виждам фитнес уреди😁

А относно питането ти за работата по тези твои карти и аз не виждам започване. Няма активност на картите, децата са в къщата и се крият, не излизат, ти си се настанила удобно и имаш всичко от което се нуждаеш, пък и се грижиш за тях, а на последната наблюдаваш другите как работят...

# 453
Моля за помощ
Питане е за здравен казус, който се влачи вече от месец и не мога да намеря решение
Как ще се развие въпросния “казус” ?

Къде се корени проблема ? Асо чаши - възможно ли е да е от дехидратация , не достатъчно пиене на вода?
Какво да направя за да се възвърне нормалното състояние - Кралица меч

Според мен, ти е нужен лекар. Даже може би консултация с комисия.
Заради Кралица Меч ли ?
Чак пък комисия отиде много далеч 😅, 6 жезли е карта на триумфа и победата
Заради нея и заради това, че проблемът е зазидана врата за теб. Аз това таро го чета по картинките. Отиди, пък като нищо могат да те пратят на консултация при друг. Simple Smile

Хора давам ОВ
В състоянието от два дни има значително подобрение 🥳 много се радвам и се надявам да се върви към тотално подобряване
Не мога да кажа обаче какво го предизвика и какво го подобри, защото доста неща се пробваха.
Благодаря на далите мнение по този въпрос
Искам също да вметна, че след картите посочени по-горе зададох въпрос Кога да очаквам подобрение и излезе Слънцето - което не знам дали да го тълкувам като скоро, като неделя или тук по-топлите дни в София, някъде дават Слънцето също за карта на цикличност , та може и Пълнолунието и започването на нов цикъл 🤔, ама като не си спомням и кога го изтеглих точно  😅

# 454
Искам също да вметна, че след картите посочени по-горе зададох въпрос Кога да очаквам подобрение и излезе Слънцето - което не знам дали да го тълкувам като скоро, като неделя или тук по-топлите дни в София, някъде дават Слънцето също за карта на цикличност , та може и Пълнолунието и започването на нов цикъл 🤔, ама като не си спомням и кога го изтеглих точно  😅
Около рождения ти ден, зимно/лятно слънцестоене, есенното равноденствие, около Нова година.

# 455
Около рождения ти ден, зимно/лятно слънцестоене, есенното равноденствие, около Нова година.
Сега кое е 😅

# 456
Есенното равноденствие е най-близо. 😁 За рождения ти ден не зная. 😄

Не виждам логика да има връзка с фазите на луната, предвид че нямаш карти, които да фокусират върху нея.

# 457
Есенното равноденствие е най-близо. 😁 За рождения ти ден не зная. 😄

Не виждам логика да има връзка с фазите на луната, предвид че нямаш карти, които да фокусират върху нея.
Мисля, че есенното равноденствие

# 458
malina Тук правилното трябваше да питам каква е причината да спре да ми пише?

100% се обзалагам, че жената с която е в момента е разбрала за нещо дето не и е харесало, и в момента има вътрешна борба.. А тия 7п хич не ги връзвам..

# 459
  • София
Минзухар, въпросът по тези карти за причината да спре да ти пише ли е?

Моля и аз за съдействие - въпросът е ще започна ли нова връзка през септември - 5 мечове, Рицар на чашите, Крал на чашите.

# 460
Да Малина 🙂 по твоите карти приключваш нещо старо което те е наранило, ще се появи някой флиртаджия през септември 😁

# 461
  • Пловдив
Или по-скоро идва със заявка да е Крал чаши
Минзухар, въпросът по тези карти за причината да спре да ти пише ли е?

Моля и аз за съдействие - въпросът е ще започна ли нова връзка през септември - 5 мечове, Рицар на чашите, Крал на чашите.

# 462
  • София
Gerry.P, Минзухар, благодаря  ви.
Звездата, Императрицата и кои са другите две карти? Не ми е позната тази колода, а от снимката не ги разчитам.

# 463
Звездата, 7П,Кралица мечове и 2 мечове

# 464
malina Тук правилното трябваше да питам каква е причината да спре да ми пише?

100% се обзалагам, че жената с която е в момента е разбрала за нещо дето не и е харесало, и в момента има вътрешна борба.. А тия 7п хич не ги връзвам..
Минзухар.12, аз ще предложа по-различно тълкуване.

Според мен тази подредба показва твоето състояние и отношение към ситуацията. Звездата показва желатието/мечтата ти спрямо човека. Каква е точно ти знаеш. 7 пентакли е очакването да се случи. Но вече търпението ти започва да се изчерпва и влизаш в енергията на Кралица мечове и 2 мечове и вътрешният ти конфликт, който предизвиква ситуацията.

Обичайно, поне според моят подход в търкуването, първата крал/кралица (в зависимост мъж или жена пита) показва енергията на/към питащия. Първоначално имах резерви към този подход, въпреки че е широко застъпен, но с времето установих, че при мен работи.

Общи условия

Активация на акаунт