КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Два месеца се виждах с един мъж, много привлекателен , но нищо не споделяше за себе си, станеше ли дума за работа ми казваше да не питам . Изведнъж изчезна , в неделя му писах директно какво става и дали ще продължим да се виждаме или не и не отговори . Подозирам че съм му омръзнала и си е намерил нова дама, но все пак хвърлих едни карти.
1. Какво се случи между нас , защо не ми отговаря ?
2. Какво чувства към мен?
3. Ще има ли действия към мен до края ня седмицата и какви?

# 526
А може ли да напишеш и картите, защото тази колода ми е пълна мъгла.
И има ли причина за всеки въпрос да си теглила един път по 4, друг път 3 карти? Имат ли позиция тези карти или просто така?

# 527
Ами така го усетих там където съм изтеглила 4та.
Иначе по първи въпрос-Светът, 8 пентакли , рицар чаши, 8 мечове
Втори въпрос- 8 пентакли , Кралица пентакли , Императора
Трети въпрос- 2ка чаши, Асо чаши, 7ца мечове

# 528
Ако задавате два въпроса в един как да знаем на кой отговарят картите ?!
Тази колода е меко казано ужасна мъгла 😅 нищо не ѝ се разбира
Много пентакли там където искаме да видим чаши
Има надежда за нова среща обаче с тея 7 меч ще е някаква измама, може би има и друга

Ще започна ли работа във фирма Х?
Много странни карти…
Дявола 8 купи (пояснена с 5 жезли) и 6 купи пояснена с Любовниците
Общо излиза Императора

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 14:07 от Twinklestar

# 529
Здравейте,

Моля който има желание да ми съдейства.
Котката на сестра ми не се е прибирала от сряда.
Живеят в къща и котката излиза навън и се прибира сама.

Сега я търсят, но я няма в квартала.

Благодаря предварително!

# 530
Здравейте,

Моля който има желание да ми съдейства.
Котката на сестра ми не се е прибирала от сряда.
Живеят в къща и котката излиза навън и се прибира сама.

Сега я търсят, но я няма в квартала.

Благодаря предварително!

По тези карти не ми се вижда да се върне. Дано греша обаче...

# 531
Благодаря, ще дам обратна връзка.

# 532
mimChoo,  Twinklestar, по-долу съм добавила моите тълкувания на картите Ви. Но първо публикувам мои карти с молба за помощ.
1. Какво идва към в любовта през септември?
2. Идва ли мъж в любовта към мен през септември?
3. Кой е мъжът, който идва към мен през септември?

Най-озадачавящи за мен са трите аса, които се наредиха едно под друго. Те, заедно с Глупака, ми говорят за нов човек. 5 чаши обаче ми говори за някой, когото познавам. А Колелото пък съвсем го свързвам с някой, с когото съм в циклични отношения. Но може и аз да съм обременена и да не виждам реално какво ми казват картите.

Тук не търся да ми покажат конкретни действия и съответно такива карти лисват. Освен Глупака може би, като той може да показва потегляне по нов път, отиване на ново място и т.н. Със Звездата на мен изглежда като някой да идва от далеч или да не идва, но по някакъв начин да прави някаква крачка...

Вие как бихте тълкували картите по отделните въпроси?

mimChoo, това е тъмна колода и дизайнът й категорично е мислен за shadow work. Тя ще отговори на въпросите ти, но по по-неконвенционален начин, който може и да не е това, което очакваш като форма на посланието. Според мен най-добре си вземи някоя светла колода - РУ, light seers, tarot of the divine или някое друго. Много варианти се предлагат на пазара.

Първите три карти ти казват, че краят е настъпил и всяко твое усилие ще потъне в черна дупка, защото този човек сам се ограничава да ти пише. В чувствата му, пак ти поливаш едни цветя напразно. Честно казано, картата на този Император е бая страшничка - череп, меч, пак тази черна дупка... Относно развитие до седмица - според мен 7 мечове накрая ти казва, че ти самата си в самозаблуждение за тия чувства, които символизират 2 чаши и Асо чаши. Дано да греша, но не мисля, че ще има развитие до седмица.

Twinklestar, по Дявола според мен нещо в условията няма да ти хареса и по 8 чаши ще си тръгнеш и ще се прибереш обратно при семейството по 6 чаши (ще се върнеш в минала ситуация). Ако изобщо почнеш, вероятно бързо ще избягаш оттам.

# 533
  • София
Ще предложи ли бивш шев отново работа?
Питащата е жена. Подчертавам, че двамата да този момент нямат никакви отношения, различни от служебни, докато жената е работила при него. Казвам го заради двете кралици, които мен ме объркват доста и първосигнано тръгнах към любовна вълна, а такава нишка няма между тях.

# 534
Ще предложи ли бивш шев отново работа?
Питащата е жена. Подчертавам, че двамата да този момент нямат никакви отношения, различни от служебни, докато жената е работила при него. Казвам го заради двете кралици, които мен ме объркват доста и първосигнано тръгнах към любовна вълна, а такава нишка няма между тях.

Ако се колебае между две жени, ще избере Кралица жезли. 2 мечове говори за колебание, което изисква мъдър и обективен избор. Двете кралици сочат, че има две жени, които се обмислят за позицията. Слънцето и Силата от една страна ни казват, че решението ще бъде взето. От друга страна и двете карти са астрологичен знак Лъв, което пък ни насочва към Кралицата жезли. Аз поне така виждам картите.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 13:37 от innasn

# 535
Момичета купих си колодата  Everyday Witch, но книжката е на английски. Много ми хареса 😊Някой има ли превод? Благодаря.

# 536
Аз искам кралско таро, но не го намирам никъде. И съвети на ангелите също.

# 537
mimChoo,  Twinklestar, по-долу съм добавила моите тълкувания на картите Ви. Но първо публикувам мои карти с молба за помощ.
1. Какво идва към в любовта през септември?
2. Идва ли мъж в любовта към мен през септември?
3. Кой е мъжът, който идва към мен през септември?

Най-озадачавящи за мен са трите аса, които се наредиха едно под друго. Те, заедно с Глупака, ми говорят за нов човек. 5 чаши обаче ми говори за някой, когото познавам. А Колелото пък съвсем го свързвам с някой, с когото съм в циклични отношения. Но може и аз да съм обременена и да не виждам реално какво ми казват картите.

Тук не търся да ми покажат конкретни действия и съответно такива карти лисват. Освен Глупака може би, като той може да показва потегляне по нов път, отиване на ново място и т.н. Със Звездата на мен изглежда като някой да идва от далеч или да не идва, но по някакъв начин да прави някаква крачка...

Вие как бихте тълкували картите по отделните въпроси?

mimChoo, това е тъмна колода и дизайнът й категорично е мислен за shadow work. Тя ще отговори на въпросите ти, но по по-неконвенционален начин, който може и да не е това, което очакваш като форма на посланието. Според мен най-добре си вземи някоя светла колода - РУ, light seers, tarot of the divine или някое друго. Много варианти се предлагат на пазара.

Първите три карти ти казват, че краят е настъпил и всяко твое усилие ще потъне в черна дупка, защото този човек сам се ограничава да ти пише. В чувствата му, пак ти поливаш едни цветя напразно. Честно казано, картата на този Император е бая страшничка - череп, меч, пак тази черна дупка... Относно развитие до седмица - според мен 7 мечове накрая ти казва, че ти самата си в самозаблуждение за тия чувства, които символизират 2 чаши и Асо чаши. Дано да греша, но не мисля, че ще има развитие до седмица.

Twinklestar, по Дявола според мен нещо в условията няма да ти хареса и по 8 чаши ще си тръгнеш и ще се прибереш обратно при семейството по 6 чаши (ще се върнеш в минала ситуация). Ако изобщо почнеш, вероятно бързо ще избягаш оттам.

Здравей innasn,
Ето и моите тълкувания:
1. Това, което предстои при теб е силна твоя емоционност през месеца и мисли за единност и хармония с някого, които мисли ще те изгарят.
2. Не виждам да идва мъж, въпреки Глупака и АП...по скоро говорят за мечтания за ново начало и отдалеченост на физическо ниво.
3. Но въпреки тази 5Ч ако имаш такива циклични отношения с някого е възможно да имате разговор и то само по интернет, нещо кратко като комуникация, което донякъде ще ти донесе краткотрайна радост и еуфория.
Въпреки че при липсата на мечови карти тази комуникация не знам как би се проявила...
Трите аса ми говорят че всичко това което ще се случи през месеца в любовен план ще е главно на някакво ментално ниво.
Да дадеш ОВ впоследствие 😊

# 538

Какви са чувствата на жена към мъж? Питащият е мъжът.

# 539

Какви са чувствата на жена към мъж? Питащият е мъжът.
Няма такива.
Манипулативна, студена, дистанцирана и цинична, която дава на две места.
Обърнатото колело дава стагнация.

Общи условия

Активация на акаунт