Отговори
# 180
Колегата от Джентълмен - Чаатай днес има РД.
Да е жив, здрав и много успехи - лични и професионални!

Акън и Сандра вчера са били на сватбата на сестрата на Сандра.
22 Септември за тях вече ще е двоен празник.

А тази вечер Биркан и Еда (приятелката му) са на сватба.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 01:45 от cvetansk

# 181
Бусе Мерал и Фуркан Андъч в кадри от филма "Вещица"

# 182
Онче, много красиви кадри от "Вещицата". А какви са тия слухове за спиране на Жар птиците, сериала е с хубава история. И на мен нещо не ми се нрави много партньорката на Бурак, но пък и не ме дразни, на моменти се чудиш смее ли се, плаче ли.

Ебру през уикенда са били с компания в Мексико.

# 183
Цвети, те периодично се появават тези слухове, но никой от канали или пордуцентите не е казал и дума. Ясно защо е- рейтингът не е висок, но Жар птици е и в най-натоварения ден.

А снимките от филма на Бусе ми навяват асоциации с "Джейн Еър". Може някаква подобна история да излезе.

# 184
Новия клип на Емре Бей за hatemoglu1924

# 185
Още един кадър от мексиканския отдих. Flowers Cactus Blush

# 186
Ебру просто сияе до Джеди. Ето така изглежда обичаната жена! Simple Smile

# 187
Ние чакаме нов проект, а Ебру ни разхожда из мексиканската джунгла.

В никакъв случай не отказвам такава разходка.

# 188
За Сапфир,  има голямо драма и разделение между феновете. В моите очи между Илхан и Йозге няма никаква химия.  Не ми изглеждат добре един до друг и на ръст също. Докато с Бурак нещата са други. Освен това и историята  на Фарайе и Яман е красива.
Ако оженят  бременното момиче за брат  му и се влюбят, може би ще спра да гледам тези небивалици.  Joy

Изгледах 4-те епизода на Сапфир и напълно споделям мнението на Нина. Бурак и Йозге стоят много по-добре един до друг, хармонична екранна двойка са и при тях се усеща по добра химична спойка. Докато с Илхан е точно обратното, освен разликата в ръста, неговите черти са по грубовати, в диопълнение с прическата, която му правят сякаш тази острота в лицето се засилва. Любовната историята на Яман и Фарие не е нещо уникално, но някак още от самото начало кара зрителите да ги харесат и симпатизират повече. То всъщност м/у Атеш и Фарие любовни чувства за сега няма, създават връзка по взаимна необходимост. Ако поразсъждавам от позицията им на плаката на сериала Фарие е на преден план, двамата братя зад нея, но на разно отстояние. Иска ми се да сценаристите да избягат от познатото клише и все пак на края да има щастлива развръзка за двойката Яман Фарие. А батко сумермен Атеш да не се влюбва по време на фиктивния им брак / Нина не се съмнявам че ще ги оженят въпреки напъните на маман и сие / по скоро май искам да ги гаджосат със щерката на съдружника злодей. И още нещо, много ме дразни че сценаристите изкарват Айлин /доведената сестра на Фарие/ такова уникално тъпо парче, изключително глупаво същество. Дано се усетят овреме и пипнат малко образа й.

Снимка от предстоящия 5-ти епизод с Яман и Фарие

от снимките на 4-ти

Да се порадваме на красивото ни Ебрушче 

# 189
Здравейте!

Здравей Октомври!

Ебру с новото си приятелче.

Ако се чудите какво да обядвате... ето едно предложение от Акън.

Вечерта Биркан пък ще ни заведе на парти.

А през целия ден ще празнуваме РД на малката Гюл ханъм - Ебрар Демирбилек.

# 190
Ебру прелестна, както винаги. Simple Smile
Пица Маргарита мммм
Къдравелко от ден на ден по-хубав става.
Малката Розичка много е пораснала. Няма да е изненада, ако стане следващата звезда на турското кино, има ги данните.

# 191
Интересно партньорство ще се случи с Емре Бей в новия му проект. Интересно за нас де. Grinning Ще му партнира наше момиче, от "Легендата". Grinning - Еджем Сена Байар. Grinning

Нашият хубавец като син на Осман.

Отива му тази роля, но няма да започвам от 5 сезон този сериал, пък и не ме кефят другите герои. Освен това  там май пропагандата е повече, отколкото ми се понася. Но за Емре е добре.

# 192
Хубава двойка ще са Емре Бей и Еджем. Като гледам той е тръгнал да си партнира с всички момичета на Легендата. Първо Бусе, сега Еджем.

И като споменах Бусе, нейния сериал "Враг на любовта" започва снимки на 4 Октомври. Снимките ще се проведат в Измир, Истанбул и Бурса. Сериалът е на Аджун медия и ще се излъчва по ТВ 8. Бусе ще влезе в ролята на Инджи, а Мерве Нур (Зерен от Чудото) този път пък ще е нейна сестра. Репетиция за четене на сериала също вече се е провела.

# 193
Един от нашите принцове- в списание beMAN. Blush

И в амплоато си на музикант. Blush

# 194
Онче, този принц Темур/ Бурак Т. така да ми е влязъл под кожата.

И другия ни принц в сериала Сапфир

Общи условия

Активация на акаунт