Отговори
# 195

Днес Рожден Ден празнува Биркан!
Да е жив, здрав и да ни заведе на нови сериални и филмови приключения.

Наздраве!

# 196
Голямо затишие в темата. Frowning1
Дано скоро има интересни новини за нашите любимци и нещата тук да се раздвижат.
Хубав ден! Simple Smile

# 197
Вярно, че е затишие. Blush
Да видим пак какво става при колегите. Международният промо постер на новия сериал с Бусе Мерал.

# 198
Дано да е затишие пред буря от хубави новини за нашите любимци. Simple Smile
Скоро сезона в НБЛ започва........ и Ебру може да се захване с някой проект вместо да шъткат с Джедко по воаяжи Simple Smile

# 199
Здравейте!

Петък е! 13-ти е! Всичко да ви е на късмет!

И аз чакам буря от хубави новини, но явно за сега ще трябва да проявим още търпение, но затова пък, колегите ще ни забавляват.

А сега новините от Ебру. Момичето умее да води пълноценен живот.

Уроци по езда

Уроци по пиано

И забавление.

На всичко това му викам балансиран живот. Липсва ни само името на новия проект.

# 200
Уникалнааа Ебрушка! Simple Smile
А колажът с двете черни котки кърти! 

# 201

Феновете проявиха голям интерес към EbruŞahin на мача от НБА Феновете проявиха голям интерес към успешната актриса EbruŞahin по време на баскетболния мач, който тя гледа в Лос Анджелис.

Ебру Шахин, която тези дни е в Америка, получи голямо внимание от феновете си по време на мача между Сан Антонио Спърс и Маями Хийт в рамките на NBA . Интересът към Шахин, която е световноизвестна с проектите, в които участва и има широка фен база, продължи и в ресторанта, в който отиде след мача. По време на мача както мексиканските, така и американските фенове не оставиха нито за миг красивата актриса на мира. Шахин обърна голямо внимание на десетки фенове, които искаха да се снимат и да си поговорят.

Интересът към Шахин, която има вярна публика в много страни, особено Мексико, Аржентина и Америка, продължи в ресторанта, в който тя отиде след мача. Също така беше голяма радост, когато Шахин не обиди група мексикански фенове и направи видео разговор с роднините им, живеещи в тяхната страна. Феновете, които бяха шокирани, когато видяха Ебру Шахин, на която внезапно станаха фенове и чийто сериал следяха с голямо вълнение, проведоха приятен разговор с известната актриса за минути.

Birsen Altuntaş

# 202
Сладурка! Как ще откаже, като е такава душичка?! Simple Smile

# 203
Постер на "Враг на любовта" с Бусе.

# 204
Постера е много интересен. По нещо ми напомня на старите латино сериали. Обичам истории за силни, смели момичета, дано да са се справили откъм сценарий.

Бусе за списание ALL

"Чувствам, че емпатията ми е много дълбока. Докато правя това, толкова добре разбирам и преживявам другата страна, че за мен това вече е любимото ми нещо, да играя и да имитирам. Ето защо се опитвам да разбера героя, който ще играя, като първо го почувствам.”

Останалата част от интервюто е в изданието на ALL от октомври 2023 г. ЦЕЛИЯТ брой от октомври 2023 г

# 205
Ново от Ебру

Айда Аксел в Семейство

# 206
Много секси Ебру. Малко по-слабичка ми се вижда на тази снимка.

# 207
Колегата с партньорката си в "Жар птици". Blush
Така хубаво са я размазали снимката. Grinning

# 208
Hoşgeldin Kılıç

Най - накрая новини за нов проект на Акън....и не само проект, ами вече си има и прекрасна партньорка.

Aslıhan Malbora

Акън се завръща на екраните с ролята на „Kılıç“ в телевизионния сериал #AileAlbümü/ Семеен албум , продуциран от 03 Medya. Новината е от Birsen Altuntaş. Освен това руската платформа на която Акън е представител пусна своя реклама с главно действащо лице самия той...

https://x.com/rc044880/status/1715356046191927538?s=20

За по-впечатляващо завръщане Акън се превърна в тендеция в Х (туйтър) днес в много страни, между които и Испания.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 19:55 от DeniAra

# 209
Потенциалната екранна партньорка е хубаво момиче, не съм я гледала никъде, но силно се надява нашия човек най после да счупи каръка. Някакво по подробно резюме за историята още ли не са пускали? Ако някой я е гледал в действие да сподели отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт