Отговори
# 165
Ново Стори от Ебру. Nature Sunny
Тъкмо да раздвижим темата.

И Бурак Беркай приканя зрителите за новия епизод на Сапфир. Ама какъв кадър е избрал само.....на пук на слуховете дето се въртят в момента....Ще взема да го изгледам тази седмица, да видя Йозге с кого си химичи повече. 

# 166
Ебру е красавица на тези снимки. Дано скоро я видим на екран.

Дани, не съм гледала нищо от Сапфир, но на доста места прочетох сравнения с химията на РейМир. Като го погледнеш кажи дали е истина или само фенове си въобразяват. Аз този сезон съм на Жар птици и Камък на желанието.

# 167
Дано не ми се сърдите момичета, но по принцип съм доста директна и не мога да си кривя душата. Много харесвам Ебру и по принцип нямам нищо против малко хиалурон в устните, дори за мен е била пример в това отношение, това дискретно уголемяване, ама този път е прекалила. Откровено не ми харесва как се си надула устните, не е естетично и никак не и отива.

# 168
Колеги от Вятъра:

Визията на Доан Байрактар за сериала “Селахадин Ейюби”

Гюлчин Х. в сериала "Друг човек"

Гюлчин С. продължава участието си в Рибарчето

# 169
Бързичко да сложа и аз един колега. Blush

И да кажа, че сериала за Саладин мисля да го гледам. Има ли други желаещи? Blush
/Пиша популярното в Европа име, че ми е по-лесно Grinning/

# 170
Онче, ти поне го пишеш, а аз все ходя да го копирам, че го забравям или обърквам. Прочетох малко за периода на Саладин, доста е интересен и наситен, мисля да го гледам.

Колеги от Легендата:

Фарук Аран ще играе втория син на Осман "Аладин" в телевизионния сериал "Фондация Осман".

За двамата братя Тегини си знаем

Бурак Беркай в "Сапфир"

Бурак Т. продължава в Жар птици

Селим Байрактар пуска сторита от постановка в театъра

Милота от Едип Тепели

и Бусе Мерал

# 171
Екстра са колегите. Blush
Цвети, и аз четох за Саладин, че даже май и писах в общата тема. Grinning

Партньорът на Бусе в новия и сериал "Враг на любовта" ще е Джем Йигит Юзюмоглу. Гледала съм го само в сериала на Нетфликс "Възходът на Османската империя". Това не беше моят образ за Фатих Завоевателя, но не съм го гледала в съвременен сериал. Всички казват, че е добър актьор.

# 172
Беше обявен новият проект за телевизионен сериал на Akın Akınözü

Очаква се с нетърпение новият сериен проект на известния актьор Akın Akınözü , който има фенове по целия свят . Akınözü, който изигра главната роля в телевизионния сериал "Tuzak" миналия сезон , се ръкува с O3 Media, където главният продуцент Санер Аяр е шеф, според информация, изтекла от задкулисието.

Името на сериала, в който ще участва успешният актьор, е "Aile Album" ... Режисьор на проекта ще бъде Zeynep Günay , заснела незабравими сериали, останали в историята на екрана като "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" и "Istanbullu Gelin" . Все още не е ясно по кой канал ще се излъчва сериалът.
От Бирсен Алтунташ

# 173
Привет. 

Много хубави новини за Акън.  В очакване съм коя е екранната  партньорка в проекта Heart Eyes

Между другото в Сапфир- Бурак и Йозге ми напомнят на РейМир. Имат много голям заряд един до друг. Голяма химия, като истинска двойка са.  Преди да прочета клюките  се чудех как е възможно толкова добре да си пасват. А сега се замислям дали е само актьорска игра. Все пак личния живот е тяхна работа,но сцените им имат особен заряд.

# 174
Ето я Бусе Мерал заедно с новия си партньор, режисьорката на сериала и една друга актриса.

# 175
Ето я Бусе Мерал заедно с новия си партньор, режисьорката на сериала и една друга актриса.

О, Онче тя другата актриса е Мерве, която изигра сестрата на Харика в Чудото. Значи сега ще снима с Бусе. Бусе много си отива с тоя пич.

А Ялчин, ще участва във филма “Arap Kadri Ve Tarzan”, където ролята на Тарзан ще я изпълни Неджип Мемили. Той ще играе ролята на Алпер, млад мъж, който се влюбва в Хюля, дъщерята на Арап Кадри.

# 176
Цвети, не я познах. Grinning
Браво на колегите, нека се развиват.

Още един хубав бивш принц и в момента отстранен комисар. Blush

Сега, признавам си, че не харесвам особено партньорката на Бурак, но не чак толкова, че да не гледам сериала. Smiley

И със сладурчето си. Blush

# 177

Честит Рожден Ден на Акън!

Много лични и професионални успехи!

# 178
Честити тридесет и три години на Акън бей, да е здрав, щастлив и успешен. А след като вече се е спрял на нещо конкретно, дано да е интересен и високо рейтингов проект.  То за "Семеен албум" освен продуцент, и режисьор, друго не е ясно така ли........... Като чуя името Зейнеп Гюнайтан веднага се сещам за хитовите заглавия "Истанбулска невеста" и "Безценно време". Дано този път счупи каръка с партньорката Hands PrayHands PrayHands Pray и ниския рейт в Турция.  Забелязва се, че продължава да си поддържа изразен мустакя, не ми се нрави особено така, но това може да е само за началото.

Цитат
cvetansk пн, 18 сеп 2023, 22:45
Дани, не съм гледала нищо от Сапфир, но на доста места прочетох сравнения с химията на РейМир. Като го погледнеш кажи дали е истина или само фенове си въобразяват. Аз този сезон съм на Жар птици и Камък на желанието.
Цвети, Сапфирчето ще го гледам утре, не зная дали бих била безпристрастна в мнението понеже Реян и Миран са ми слабост, но след като и Нина потвърди, че Бурак и Йозге са химични и напомнят на РейМир сигурно има нещо вярно.

От Акън:
„Тридесет и три, както трябва Simple Smile Искам да благодаря на всички, които ме накараха да се почувствам обичан и превърнаха рождения ми ден в инструмент на доброто. Радвам се, че ви има!”

От Канадския фен клуб на Акънозу.

Джемре Гюмели / младата Сюрейя се присъединява към каста на хитовия сериал Рибарче, като физиотерапевтка, която ще лекува ръката на Ферит.

Айда Аксел се присъединява към новия сезон на Семейство, интересно като каква...

# 179
Честит рожден ден на Акън.

Пожелавам  му здраве,щастие ,много обич и късмет.

Дано новия проект има успех, голяма химия с новата партньорка и хубав сюжет  Heart Eyes

За Сапфир,  има голямо драма и разделение между феновете.    В моите очи между Илхан и Йозге няма никаква химия.  Не ми изглеждат добре един до друг и на ръст също. Докато с Бурак нещата са други. Освен това и историята  на Фарайе и Яман е красива.
Ако оженят  бременното момиче за брат  му и се влюбят, може би ще спра да гледам тези небивалици.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт