АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 17 006
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм за Laughing!!

Дано само да се оравим до тогава че ни тръшна гадния грип - такъв ужас не бях изпитвала Sad

# 76
  • София
И аз съм за Laughing!!

Дано само да се оравим до тогава че ни тръшна гадния грип - такъв ужас не бях изпитвала Sad

Аааа, за теб няма да даваме извинителни бележки-нали заради теб го отложихме, болна, не болна идваш,пък аз ще имам грижата да вербувам някой младеж да те лекува на място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 77
И аз съм за Laughing!!

Аааа, за теб няма да даваме извинителни бележки-нали заради теб го отложихме, болна, не болна идваш,пък аз ще имам грижата да вербувам някой младеж да те лекува на място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Там съм бе душа - ма ако може два броя да са младежите - все пак.... Rolling Eyes
 Joy Joy Joy

# 78
Здравейте маменца,пак аз,да кажа само че на 11.02. неделя няма да има театър при нас ,наче на другите дадени дати ще има заплануваните Куклени театри.
Поздравявам ви за организацията,какви хубави мероприятия си измисляте,само да ви кажа че Максимус съм ги гледала поне 4 пъти и в София и на морето,не стават много са противни и намазани с олио абе не стават,потърсете си истински мъже.Ние бяхме ходили един път в нощният бар на Японският и имаше мъжки стриптиз е изтекоха ни очите ,със сигурност има на доста места ама честно казано не знам,аз сега се скъсвам от работа и няма как далеч съм от тези прекрасни мероприятия.
Но пък може да ме включите в бебеправенето,само първо да се консултирам кога точно,но по спомени при нас април беше. Wink

# 79
Ооо Дидката, я се включвай по-често... виж каква хубава информация даваш
Ние сме при вас в неделя. Кети ме е заврънкала за куклен театър, а като разбра, че ще е Пипи, предадох се. Някой друг желаещ

# 80
  • София
Аз пък за неделя съм обещала "Франклин" в Ариел Wink
Айде де какво се оргазнизираме за сряда, срам голям, две седмици не можем да се оправим с едни мачовци Twisted Evil

# 81
  • Варна
За невиждали Максимус - ще да е интересно. Не са толкоз зле, стават, прилични са.  Peace
Приятно веселие, мацки! Да разказвате сетне емоции. Наместете се по-напред до сцената, сигурно ще ви поканят на страстен танц!?  Mr. Green Ахъм, не се свенете, а идете!

# 82
  • СОФИЯ
Майчета, давайте да се организираме - сряда е след два дена Party

Предлагам да направим резервация в пицария "Виктория" примерно, като за начало!
А аз се наемам да пусна тема в Клюкарника и да издирим тези младежи  Flutter

Очаквам от вас бърза реакция  clock

# 83
Ами да, най-добре да е във Виктория. За колко часа?
Казахами, че са в Дали в сряда

Пуснах тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162877.new#new

# 84
  • София
Аз съм с ужасна гнойна ангина, но много се надявам под вещите и незаменими грижи на големия Иво да съм на крака до сряда. Златен ми е мъжа, скъса се да ме обгрижва два дни, да прави бульони, фрешове и да ми носи чай в леглото. А какво телешко задушено сготвиииииии!!!! (сега да не ми завидите Ей!) Twisted Evil
Наистина се надявам да съм ОК до сряда вечер. Ивчо е при баба си в Драгалевци, за да не го заразя, но ми е супер мъчно и празно без него Cry Cry, но пък иначе непрекъснато се завира в мен и ме беше страх, ако е вирус-да не се зарази.
За Виктория съм навита, колкото до Максимус- на мен изобщо не ми е зор, нещо не са мои типажи, така, че приемам всики останали алтернативи за ве4ерта, които решите Peace

# 85
айде да видим кой ще дойде в сряда
1. Жени
2.  Еми

И къде ще ходим след Викторията ....
Като гледам, май пак няма да се организираме

# 86
Бройте ме и мен за сбирката. Само да уточним часа и мястото. Аз също нямам претенции за Максимус мисля, че и без тях ще си изкараме весело

# 87
Мацки аз отпадам от мероприятието. След Мартин и аз съм заразена с гадния вирус - с температура съм и възпален синузит- направо едвам гледам  Twisted Evil
Пожелавам ви приятно изкарване ..  bouquet

# 88
  • СОФИЯ
Голям срам ... Надявам се за груповото бебеправене да има повече ентусиазъм. ,
Човек ще каже, че не се събираме, за да се забавляваме  ooooh!

Evjeni, пиши ме в списъка  Peace

# 89
Здравейте и от мен!

Чудя се аз какви са тези пушеци, а то наште мами за мъже си говорят. Бързам да споделя, че ва 08,02  EXIT има рожден ден и Boys to the max (Максимус) ще са специални гости.
Какво стана със сбирката - днес ли ще бъде?
Много ми е тъжно, че не мога да пиша и да чета редовно нашата темичка, но засега е така.

Ние сме добре, Бобко тръгна на ясла, но брат ми се разболя от варицела и сега и аз очаквам включване до края на седмицата.

Целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт