АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 959
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ей Сладкишке, с тоя нов ник много си потайна Simple Smile
Добре сте си в държавната администрация Simple Smile още от обяд- запразнили Simple Smile
А аз на нивата Sad

# 196
Ей Сладкишке, с тоя нов ник много си потайна Simple Smile
Добре сте си в държавната администрация Simple Smile още от обяд- запразнили Simple Smile
А аз на нивата Sad
Аааа, и аз бях на нивата, ама по собствено желание. Неволята е по-силна и от тока. Като няма кой да ми свърши работата.

А новата ми премяна е резултат от едни подмятания в СЗ отчетна тема от една новорегистрирана личност, че сме били змии и пр. В момента СЗ групата се "пременя" с нови никове и аватари. До довечера повечето ще са курдисани. Засега освен мен има един Спок и един Анакондьо  hahaha

# 197
Аааа не могада ВИ разбера, нали не харесвахте днешния празник.

Да сте ми живи и здрави мили приятелки. И разбира се обичани майки и жени...
товае любимото ми пожелание

Ама и аз си поплаках
Хайде, чао отивам да празнуваааам. Heart Eyes

# 198
Как да не се разцувстваме Confused
Майка ми и Дари учили някакво стихче, но тя реши вместо стихчето да ме поздрави със следните силни изречения, които извираха от душата й, за последното тати малко й подсказа Hug
"Честит празник, мамо! Много те обичам! Благодаря ти, че си  ме родила!"
Днес специално ми е "рисувала" картичка Simple Smile
Просто ми настръхна косата, буквално и защото най-после се реших да си променя драстично прическата! Нямам снимка, но аз се възприемам и всички близки ме удобряват, харесват ми новата секси визия.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 22:13 от M&D

# 199
Здравейте сладурки,нямам много време но ще си позволя да ви пусна Новата ни програма за Куклен театър този месец.Ако имате желание заповядайте!

04.03.2007г. (неделя) "Мартенска приказка ".

11.03.2007г. (неделя) " Красавицата и Звяра ".

18.03.2007г. (неделя). "Когато всеки прави каквото си иска"

25.03.2007г. (неделя). " Приключенията на Храбрият Оловен Войник"

01.04.2007г. (неделя). " Фея Забравана ".

Заповядайте при нас!

Ходихте ли на Максимус,какво стана?

# 200
Здравейте момичета,

как беш празника на мама и жената-почувствах те ли се специални и обичани?

Аз не съм много по този род празници, но всеки жест и порив на внимание ме радва.

Днес моето момче за пръв ден е на детска градина. Sad Толкова тежко го преживя, такава драма и тръшкане, направо уплашихме детската градина и учетелките. Аз си знам, че е трудно адаптивен, но не очаквах от първият ден да е така., по скоро си мислех че все още не знае какво да очаква, но уви Tired : Сега ми едно тъпо, нали съм си и вкъщи и имам време да мисля, направо не съм очаквала такава реакция от себе си  CryЩе го взема към 16,00 часа и ще пиша как се е чувствал моето слънчице. Надявам се госпожите да намерят по-скоро път към него и адаптацията да не е като предишният път цели шест месеца, но ако прилича на баща си ще реве до първи клас Joy
Анушка стихчето за празника, което си постнала е очалователно и много истинско.  bouquet
Ние мислим за Великден да отидем до Гърция стига да е здрав малчо, а и аз да се позакрепя за да ме пуснат докторите да пътувам, тъй като сега съм със стенд в уретера и малко не е препоръчително дълго пътуване с тези тръби.
Целувки на малките сладури и весел и слънчев ден на мамите

# 201
Жени, бързо оздравяване на теб... и не се безпокой, Пепчо ще се адаптира... ще видиш

а моята госпожица вчера направо ни разби с баща й. Пита ме "Мамо, ти спинкаш ли?", а аз й отговарям "Маменце, още не спя добре" и тогава дребосъчката слиза от колата, видимо притеснена и засрамена започва да говори "Моля те дядо Боже, направи мама здрава, за да може да спи" след това скача към мен, гушка ме и казва "Мамо, аз помолих дядо Боже и сега ще спиш".
Момичета, вярвате ли ми, че тази нощ спах цялата нощ като къпано бебе (за сравнение за цялата изминала седмица ми се събират всичко на мсичко 8 часа сън) 

# 202
  • Sofia
Жени, сигурна съм че Пепчо ще свикне, при децата ще му хареса. И Вики беше така в началото, а сега не можеш да го отделиш от дечурлигата. Стискам палци да стане бързо за да не се безпокоиш повече Peace

Жени, това с дядо Боже ме разби. Какви неща знаят вече newsm78 А ти защо не спиш?

# 203
Жени, това с дядо Боже ме разби. Какви неща знаят вече newsm78 А ти защо не спиш?
Не знам. Предполагам, че е от кърменето, защотоя кърмех по 5 пъти нанощ, но вече си мисля, че не е от това.... знам ли? Нямам отговор.... колкото и да се опитвам да си го дам. Но е адски гадно, много, много гадно

# 204
Нямам отговор.... колкото и да се опитвам да си го дам. Но е адски гадно, много, много гадно
Ако знаеш колко добре те разбирам...... Миналия месец бяхме на почивка-екскурзия  без дете - за първи път от близо 3 години... Мислех си че поне ще се наспя - уви не: будех се точно в 3,30 и в 5,30 когато и Мартин се буди през нощта - не знам докога така ..... Rolling Eyes

Да се похваля че ние сме "ученици" от няколко дни. Водя Марти в Двореца на децата на занимания и му казвам че е училище и той е много горд милия.
Естествено не минава без плач Cry, но се надявам да свикне за седмица - две... още повече госпожата е изключително внимателна към него а и към всичките дечица общо взето.

# 205
Влизам само да се похваля, че моето момче днес не плака и отиде с желание на детска градина. Вчера госпожата даже го похвали колко е самостоятелен и дисциплиниран Laughing Той е в група с набор 2003/2004 и съответно повечето деца са по-големи от него, което малко ме притесняваше, но се оказа, че чудесно се адаптира сред по-големите деца. Само страховете ми бяха повече от колкото трябва.  Heart Eyes

# 206
Жени, радвам се за положителния обрат на нещата  Hug. Аз докато се наканя да изразя съчувствие, Пепчо се е осъзнал, че сред децата му е по-скоро интересно  Wink.
След малко повече от два месеца и мен ще ме тресе тая треска, надявам се само и Евката така бързо да се адаптира.

# 207
Зори, мене каква треска ме тресе, а то нямало за какво, ама майката си е майка все някакви страшни филми си снима в главата hahaha
Даже вчера отивам да го взема към 16,30 а той ми казва"Утре ела по-късно, че не съм си доиграл"
Сутрин с голям зор става към 7-7,15 и малко мрънка, но по-скоро му се спи отколкото да не иска да ходи на градина.

# 208
И ние сме така. Вечер не мога да накарам Боян да си легне преди 21.30 ч, а сутрин в 7.00 не мога да го вдигна.
Аз, слава Богу, проблем с детската не съм имала. Едно, че го пуснах на ясла на 1 г. и 5 м., второ, че там много му хареса и не е плакал.

Я да ви питам нещо друго, че видях, че постингът ми не е излязъл. Вие мислите ли вече за рождените дни? Аз за първа година искам да направя детско тържество и не знам какво ме чака. Още не съм решила какво ще правя и къде ще празнуваме. Ако се помотая още малко, няма да има отново места. В "Приказка без край" има ли вече резервации? Ще трябва да се обадя и да питам за условията. Вие мислите ли за общо рожденичество?

# 209
Исках да ви покажа и този сайт - http://www.krokitoys.com

Виждали ли сте го? На мен много ми харесаха играчките, още повече, че Боян много си играе с дървени играчки. Има 2 дървени влакчета и може да играе с тях с часове.

Общи условия

Активация на акаунт