Тра-ла-ла!

• 14 966
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
letia6tata_krava  споко, и аз съм лоша майка, моя син не само че ходи по домовете, ами му харесва и иска да стои там, намира си креватче, ляга си в него и не иска да става. на 2 пъти го прибирам болен от домовете, но когато нямам възможност да го оставя на някой, просто го взимам с мен и си нося последиците. За менд ецата в домовете са толкова важни, колкото и детето ми, може да съм лоша майка, но като съм много детна - така е  bouquet

# 91
  • София
Ели напълно разбирам емоциите ти-и в едната и в другата посока. Лятото в единия дом бяхме 6 майки с 4 деца-едното на годинка. На тръгване разбрахме, че има краста в дома, а никой не ни предупреди  Twisted Evil
Още по-неприятно ми беше миналата седмица. Бях с мъжа ми  в един дом, той не беше с мен при децата, седя в коридора със сестрата. Излизах с няколко от децата, повечето ги целувах много, гушках и пр. Запознах го с някои от тях. Като си тръгвахме отнесох скандал. Сестрата му ги беше наговорила едни..... Каза ми "Ти знаеш ли, че това дете, с което ме запозна най-вероятно е серопозитивно, знаеш ли, че го целуваше , а то има туберкулоза и хепатит Б. Ако нашият син се раболее няма да ти простя тази небрежност". Та така. Говорихме надълго и нашироко. Прояви за Н-ти път разбиране , но всяка от нас трябва да си прецени и да дозира рисковете, които поема. Аз лично няма да се откажа от тези деца, както не бих се отказала от моето, ако е болно....Но все пак трябва да сме внимателни и да пазим семействата си. Това е. Всичко е на границата....

# 92
Ох, много ви благодаря. Започвам да се успокоявам.

Просто бях поразена. Защото в домовете в Пазарджик и Ветрен е страшно чисто. Аз даже казвах на директорката във Ветрен, че като отида там се чувствам мръсна, защото влизам с обувките и дрехите от вън.

# 93
за утре и аз не съм сигурна, малката от сутринта е с температура, ако до утре след обяд е по добре ще дойда, надявам се да не е гадния грип

# 94
  • София
Ето снимките от РД на Алекс Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620

# 95
  • София
Браво, супер е било - личи от снимките.марина се е подготвила подобаващо, както и вие - сигурна съм  Hug   bouquet Да ти е жив и здрав, марина   bouquet
Еми, душа-камбана, какво си си направила лицето душко  Shocked От какво така  Thinking

# 96
  • sofia
Ели Hug,4уй ме Praynig

на всяка от нас се е налагало да води детето си по домовете и винаги сме знаели,4е това има рискове.Но,никога  това не ни е спирало.Големият ми син го водя редовно най-ве4е от възпитателна гледна то4ка  Wink,но първият път беше достатъ4но и  след като опозна някои от децата иска да ходи за да ги види.
Не сме лоши майки Ели,просто на моменти нямаме избор и наистина първо се слу4ва да мислим за ний4ите деца и после за нашите.Така се полу4ава 4есто.Но не смятам,4е сме лоши.Много по лошо е да заведем нашите болни там(или ние да сме болни) защото едно е да лекуваш едно детенце в къщи,друго е да се лекуват 20-30 в дом(ако ние им занесем нещо).Не  е сравнимо,разбираш ли newsm78И сега някой може да ме упрекне,но аз на моменти първо мисля за децата в домовете,защото  знам какво е да търсиш лекарства за толкова болни деца ,и то деца които са ни много на сърцето.Незнам Ели.........само успокой моми4етата и винаги питайте преди да отидете дали са здрави в дома Praynig
Аз например се 4уствам много гузна в къщи защото има процент вероятност  хепатита да го довлякох то4но от някои дом.И вси4ки са 100% убедени ,4е е така,но така се е слу4ило.Това ни изкара от строя за дълго време в много насоки,но какво от това.Слу4ило се е,никой не ме упреква,но само се молех да се отърват моите деца Simple SmileНа мъжа ми му прооаднаха сделки ,нещата не бяха розови,но не ме е убил Mr. GreenПросто се слу4и и толкоз.........Винаги си казвам,4е живота не е само цветя и рози,4е болести има ,приемам фактите и не го мисля много.Защото не сме сами на този свят и има деца които зависят от нас,макар и малко Hug

Ели,не се обвинявай  bouquet

Ако утре изписват Мери ще пиша WinkБях при нея,добре са,Никола су4ел Grinning,а мама още я понаболявало тук-таме Sad
Но Мери беше свежарка,имате поздрави........Е,наложи се да поработи малко ,ама няма на4ин Twisted EvilСамо и в Шейново не бяхме подписвали договори Mr. Green

# 97
  bouquet

Ето ви филмчето, смачкано до 170 МБ и сравнително добро качество.

Нежната лавина

# 98
  • sofia
  bouquet

Ето ви филмчето, смачкано до 170 МБ и сравнително добро качество.

Нежната лавина

еееееей,все едно е било преди тоооооооооолкова време ooooh!И колко познати бебоци  Heart Eyes,ве4е небебоци Hug

Още нямам инфо от Мери за утре.Кой има желание да дойде на изписването?

# 99
Аз имам желание за изписването на Мери и Никола, ама не знам дали ще смогна. Praynig

Снимките от празника по случай Р.Д.-то на Алексей са супер. Много съжалявам, че не можах да дойда и аз ... а покрай мен и сестра ми. Истинската причина беше, че не успяхме да измислим какво да му вземем на малкия сладур. Марина казвала непрекъснато, че всичко си имал и т.н. За нея сме купили козметичен комплект. Heart Eyes Но за Алексей въпросът е още висящ. newsm78

# 100
  • sofia
Аз имам желание за изписването на Мери и Никола, ама не знам дали ще смогна. Praynig

Снимките от празника по случай Р.Д.-то на Алексей са супер. Много съжалявам, че не можах да дойда и аз ... а покрай мен и сестра ми. Истинската причина беше, че не успяхме да измислим какво да му вземем на малкия сладур. Марина казвала непрекъснато, че всичко си имал и т.н. За нея сме купили козметичен комплект. Heart Eyes Но за Алексей въпросът е още висящ. newsm78

Весе,не е сигурно ,4акам вклю4ване Wink

# 101

Еми, много хубави снимки, хубаво е било, браво!  bouquet Много мило ми стана, като ги гледах, прощъпулник, първите стъпчици, първи крачки в живота. Какво да правиш, това е, така започва всичко, и дано всички дечица да имат такива мили феи, като вас, около себе си, когато правят първите си крачки. Hug
Хайде, няма ли да ме поканите, и аз да дойда някъде с вас, защо все ме забравяте? Confused

# 102

Еми, много хубави снимки, хубаво е било, браво!  bouquet Много мило ми стана, като ги гледах, прощъпулник, първите стъпчици, първи крачки в живота. Какво да правиш, това е, така започва всичко, и дано всички дечица да имат такива мили феи, като вас, около себе си, когато правят първите си крачки. Hug
Хайде, няма ли да ме поканите, и аз да дойда някъде с вас, защо все ме забравяте? Confused
Ми, хайде утре ела на изложбата в Гранд хотела Grinning  bouquet

# 103
  Няма да дойда на изписването на Мери, защото съм болна, дали от грип или от гастрит още не знам, но прекарах много тежка нощ. За вечерта също не знам, защото ще бъде много сладко да повърна върху някой и после да твърдите, че нямам нищо общо с вас Twisted Evil
  Поздрави на Алекс и Марина! Hug

# 104
момичета ,тази снимка си е направо  за конкурс !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97620&photo=5- вижте я !

Общи условия

Активация на акаунт