Тра-ла-ла!

• 14 998
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Момичета кокичета, обичкам ви много! lovekiss lovekiss lovekiss

П.С. Почувствах остра нужда да ви го напиша! Blush

# 106
Хайде и аз в отбора на "Тра-ла-ла", както се казва "барабар Петко с мъжете".
Аз да споделя моите кахъри. От много неприятности пуша адски много #Cussing out. А не съм била пушачка никога. Но... никога не е късно. Току що счупих любимата си чаша, какво пък, дано ми е на късмет!
Иначе и аз да честитя на всички рожденници днес. Живи и здрави да сте, а другото ще си го купите. Heart Eyes  bouquet

# 107
  • Там където е семейството ми
Добър вечер и от мне момичета.
 Mr. Green
Оправиха ли се вече болните?
Ако не са се оправили,по-бързо да се оправят,че лошият грип,тази година ни разказа играта.
Ние-все още се борим със вируса. #Cussing out
Боби от миналата седмица неперкъснато със температура беше,свалях и после пак наново се покачваше.
Сменихме във неделя антибиотика и слава Богу засега остана една лека кашлица не много честа.
Много се надявах,чак си и вярвах,че Преславка ще прескочи и няма да се зарази,Грешала съм..... #Cussing out
Във неделя,започна ей така изведнъж да вдига температура и да кашли.Във понеделник веднага я заведох на болницата,където от 9.00часа сутринта чак във 14,00часа се прибрахме.
За съжаление диагнозата и беше отново пневмония. Cry
Предложиха ни да ни оставят във болницата тримата,мен Боби и Преслава,защото на Преславка и назначиха инжекции,три пъти на ден та там хем да позакрепнат,хем да и ги бият.
Аз обаче след много мислене отказах,казах на лекарката,че ще се опитаме да намерим чокек,който срещу заплащане ще идва във къщи да и ги бие.
Не останах във болницата и по-друга причина,във Града сме сами,тоест баби,дядовци няма,мъжът ми и той е тръшнат от грип,а ако ни потрябва нещо,сърце не ми дава да го разкарвам до болницата по пет пъти на ден,и затова отказахме.
Едва открихме жена,която се съгласи да идва у дома и да слага инжекциите на Преславка.
Никой не се съгласяваше,защото ги било страх,че Преславка била прекалено малка.
както и да е намерихме една мед.сестра,която срещу заплащане се съгласи да идва да и ги слага.
От вчера милата,като чуе,че се звъни на вратата и се почва един рев за чудо и приказ.И утре ще е зор,а после ако лекарката каже ще слагаме още,моля се дано няма вече.

Аз малко се отплеснах,ама това го пиша за всички на които многократно обещах,че от време на време,ще пиша как са Боби и Преславка,те си знаят кои са... Simple Smile
Иначе,болеста не и пречи,да прилага номерцата си. Mr. Green
Бие батко си,когато и скимне,побойница от класа,добре,че батко и е малко пъзлив та не си го връща. Mr. Green
Изумяваме се от всяко нейно действие,от всеки нейн напредък.
Онзи ден,най спокойно,си отвори открехнатата врата на спалнята излезе и се запъти към хола.Бутна вратата,стигна до торбата със памперси,измъкна един,врътна се и отново във спалнята.
Аз стоях и гледах,как се качи с триста зора на спалнята,легна,и започна да ми подава памперса,като бърбореше нещо на нейният си език,което за мен трябваше да означава,че иска да и сменя памперса. Mr. Green

За момента само аз се държа и съм здрава,въпреки че от време на време,вдигам лека температура,но се държа,защото,точно сега не мога да се разболявам,поне докато не се оправят децата.
Боби най-вероятно повече на градина,няма да го пускаме,поне засега така решихме със татко му.
просто няма смисъл,боледува много,ходи по пет дни на градина,после десет е във къщи със кашлици,които при него не минават без антибиотик.натрових си детенцето с тия лекарства,та засега,ще си ги гледам двамката у дома. Grinning
Поздрави на всички.
П.П.Ето и малко скромен принос от към фотография. Mr. Green

Болни сме,но сме усмихнати,като за снимка:)

# 108
  • София
Ей, скици, къде стеее.Да не забихте по кръчми след изложбата  Mr. Green
Ето малко снимки  Hug

# 109
  • sofia
Стискам палци Преславка и Боби скоро да са добре PraynigХубаво е ,4е ни пишеш вси4ко това за вас и децата Heart EyesГаден е грипа,пове4ето го минахме,някои сега боледуват,но ще се оправят.Лошото е ,4е има и усложнения Sad,но..........
Целувки на вси4ки ви ,особено на малката Heart Eyesи оздравявайте бързо Hug

Иве,кви кръ4ми  Mr. Greenприбрах се на пълна газ щото мъжете били гладнииииииииииии CloseЕй,не се нау4иха сами да се оправят Twisted Evil

снимките са много хубави,както винаги  bouquet

Мери ще я изписват утре сигурно,добре са,имате поздрави Simple Smile

# 110
  • София
Ивке, бързо да се оправяте всички  Hug  Heart Eyes
Децата растат като гъби  Hug
Роси, този път се поизложих със снимките  Blush Най-ме кефи на Ния снимката и тази на Весето с Ния (последната снимка е)   Heart Eyes

# 111
  • sofia
Ивке, бързо да се оправяте всички  Hug  Heart Eyes
Децата растат като гъби  Hug
Роси, този път се поизложих със снимките  Blush Най-ме кефи на Ния снимката и тази на Весето с Ния (последната снимка е)   Heart Eyes

абе,Весето е много фръц-фръц напоследък.Пу,да не й е уроки Heart Eyes
Мен най ме кефи снимката на Ети Весето,дето се подпират  Mr. GreenА Ния си е кукла,с който и да я снимаш Simple Smile

# 112
Ивка, бързо оздравяване и от мен Hug
И мойте двамата са болни, аз също се надявах,че Вики ще я подмине ,но уви Simple Smile И сега ще има да се влачат, тази кашлица е много упорита, малкия е на антибиотик вече няколко дни и все още си покашля от време на време... Но от градина няма да ги спра Mr. Green Naughty

Иве страхотни са снимките Hug КОга ще ми изпратиш онези другите снимки, които ми беше обещала Rolling Eyes

# 113
Ей тази снимка, вече ми краси десктопа. Heart Eyes Отива ми, нали!? Flutter

http://images13.snimka.bg/002035686.jpg

# 114
Абе момичета, бива ли да ме карате по нощите да разглеждам снимки и да завиждам, еееее!!!!! Hug Hug

Много, много сте хубави и изглеждате много щастливи. Наистина се радвам, че сте били заедно и сте се забавлявали.
Дано да се видим утре.

# 115
  Ивка, стискам палци да се оправите бързо! Много гаден тоя грип беее Sad
  Снимките са страшни   bouquet

# 116
 Много сте хубави всички! 4470 Особено Ния! Весе ,ама наистина много ти отива!!!   bouquet

# 117
Вече съм на линия след гадния грип.

Самопредлагам се за отговорник за Трън, ако Ева ме търпи до себе си:))

# 118
Ивка много съжалявам че сте болни, моя мъж вчера гледа снимките и не вярва, че не сте им биологични родители Crazy, да са ви живи и здрави, и двамата са невероятно сладки, нацелувай ги от нас, и бързо да се оправяте. Heart Eyes
Весе изглеждаш невероятно..................щастлива................ Heart Eyes
Изкарали сте си супер.
Момичета, кога ще ходи някой до Трън. аз мисля да мине грипа малко и да ходя една цяла събота - Перник, Кюстендил и Трън, ама си търся компания newsm78

# 119
ЧЕСТИТ ДА Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИХАЕЛА НА МАМА VERTY!
 newsm59  ura Tada nbirthday newsm38 newsm59 nbirthday newsm67 newsm18
ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА-ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА-ДА РАДВА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ВСЕКИ ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт