Тра-ла-ла!

• 14 997
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
много сте хубави ( както винаги) съжалявам че не можах да дойда, все още вдига температура, гърлото е зачервено, има хрипове, изписаха ни Augmentin , не знам дали и аз се раболявам или е защото не спя 2 нощи и цял ден само се гушкаме и носим насам, натам

# 121
ей я Весето-ква е прекрасна( ми така де-няма само снимки на циците й да се моткат и з форума) Joy
0

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 10:31 от МЕРЕЛИН

# 122
ЧЕСТИТ ДА Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИХАЕЛА НА МАМА VERTY!
 newsm59  ura Tada nbirthday newsm38 newsm59 nbirthday newsm67 newsm18
ДА Е ВСЕ ТАКА ПОСЛУШНА-ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА-ДА РАДВА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ВСЕКИ ДЕН!
Леле, Петенце, как може да съм толкова отнесена, ooooh!снощи явно наистина съм била полузаспала като ми писа и съм чела през редовете EmbarassedМного съжалявам, ще ме извиниш  Praynig

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА МИХАЕЛА!!!!ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА МАЛКА БЕБКА  bouquet
 bdbaloni  bigdance2 newsm38

# 123
  • София
мисля да мине грипа малко и да ходя една цяла събота - Перник, Кюстендил и Трън, ама си търся компания newsm78
Искаш ли ме  Mr. Green Ама да вземем и Зари - стига е лежала болна  Twisted Evil

Честит Рожден Ден на малката кукла на Верти   bouquet

А за мама  Hug

# 124
ей я Весето-ква е прекрасна( ми така де-няма само снимки на циците й да се моткат и з форума) Joy

Ей, я Весето ... ама много късно. Цяла нощ рифрешвам последните ти мнения тук, както и папката ти със снимки в снимка.бг, за се видя. Party
И освен това аз не съм прекрасна ... просто Ния е толкова страхотна, че и аз заблестявам покрай нея.

Хора, преди малко ми дадоха почивен ден за днес ... осъзнаха, че бездействието ме мори. Mr. Green
Ако се забързам мога и да успея да стигна до офиса на БАОО, макар и с малко закъснения ... но се чудя, че в тази буреносна буря. Thinking newsm78

Честит празник на Верти. Да ти е жива и здрава малката Михаелка и само радости да ви носи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
  Честито, Верти! Да ти е жива и здрава и да те прави най-щастливата мама на света  bouquet

# 126
  За Трън - Зари  Hug,
  Криси - идваме!

# 127
Да, Криси - на линия сме! Hug

# 128
ООООООооо честито на рожденичето, да расте здрава и мама и тате мноооооооого да я слушат, ама многоооооооооо newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2

# 129
  • sofia
айде на купонаааааааааааа Party Party Party Party Party Party Party

Пете,да се радвате на слънцето си и то да ви се радвааааааааа Hug
Много здраве и щастливо детство  bouquet

# 130
Ей,дружки мой, искам да споделя какъв подарък получих току що... Grinning
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. travel Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето Blush
Пожелавам на всички ви, такива приятни моменти с мъниците Party

# 131
Момичета кокичета,
Благодаря ви за прекрасните пожелания.  Hug Нека всички те да се върнат и на вашите семейства и деца. Партито беше вчера - тя тогава се роди.  Thinking  А пък много ще се радвам ако си направим парти и с вас по нататък.   А за сега само с емотикончета ще се почерпите newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

# 132
  • sofia
Мишо нарисувал картинка с къщичка ,градинка с цвете , дръвче и естествено паркирана отпред кола. travel Сгънал я и надписал САМ "За мама МИлена"
Е, много мило ми стана...нали ми е мамин, немога да не си го похваля отрочето Blush

а корема вижда ли ти се????????
много съм гаднаааааааа Mr. Green

# 133

Когато трябва ми се вижда....ама видях,че и ти се взе поука Mr. Green

# 134
  • sofia

Когато трябва ми се вижда....ама видях,че и ти се взе поука Mr. Green

абе,гледам да си спестя момента,в който ще ме гониш с тоягата да ме налагаш ,4е давам лош- пример Twisted Evil
4акай да дойде лятото Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт