За мъжете и “дебеланките”.

• 24 010
  • 575
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да питаш собствения си мъж, много обективно Grinning

Темата е за това какво харесват мъжете ни, все пак. Защо да не питам? А и ние си коментираме подобни неща без проблем.

# 256
Аз си харесвам дупето и гърдите. Моят мъж също ги харесва. Уин-уин 😃

# 257
Вманиачаване по външен вид говори за интелектуални и емоционални дефицити
А къде е границата между вманиачаване и много добра грижа?
За мене умишленото свеждане на външния вид до ниво важното е да съм чист говори за позьорщина и мързел.
Напълно съм съгласна. Баба ми цял ден копа , полива двора , плеви и всякакви глупости, накрая се изкъпа и си легна тази мързелана. А аз не стига, че писах във форума цели 3 поста , гледах два филма, но успях и да си боядисам косата , и да се лакирам Joy

# 258
И моята баба гледа сериали, лакира се и си боядисва косата, само у мамата не пише. Живее в апартамент и излиза с други баби, които гледат сериали, боядисват се и се лакират. Ако бяха сред мотики, плевели и кокошки, сигурно и на тях нямаше да им дреме за лакове и фризури.

# 259
В интерес на истината реалната ми баба е също такава,  )) и добре , че  не пише по форумите, за да изкарва с лека ръка цял куп трудещи се хора мързеливци

# 260
Блейк Лайвли може да има 5 пъти повече корекции от българските плеймейтки, но пак изглежда натурално след корекциите, тя самата се държи естествено, без муцки и чупки, а резултатът от корекциите не крещи ценоразпис за пълна програма.

Ами, за който разбира, резултатът крещи, че са хвърлени и продължават да се хвърлят маса пари за подобрения, и при двамата, но особено при Блейк. Те данни за Брад Пит и Анджелина Джоли нямат. Естествено, че всеки опит в тази насока би ги направил да изглеждат нелепо. В момента са американската мечта - поддържани, пипнати, загорели и с холивудска усмивка, но са далеч от природно красиви, които нямало нужда да правят усилия, както беше писал някой, защото истината е, че те хвърлят страшно много усилия и пари, за да изглеждат "естествено".

# 261
В крайна сметка какво значение има ние жените какво харесваме, след като интересът на авторката е мъжкото мнение. Тя търси тяхната гледна точка. Вероятно, за да разбере защо не попада в полезрението на определен тип мъже, при все че слаба и във форма...

# 262
В интерес на истината реалната ми баба е също такава,  )) и добре , че  не пише по форумите, за да изкарва с лека ръка цял куп трудещи се хора мързеливци
Ако все пак пропише, дано е с повече проумяване и по-малко желание да важничи от внучката.

# 263
Ако все пак пропише, дано е с повече проумяване и по-малко желание да важничи от внучката.
Разбира се , тя все пак разбира значението на думи като мързел, позьорщина и важничене и едва ли ще ги лепи, като етикети където и хрумне )))

# 264
Скрит текст:
Разбира се , тя все пак разбира значението на думи като мързел, позьорщина и важничене и едва ли ще ги лепи, като етикети където и хрумне )))
Разбира се, надявам се и че има достатъчно акъл да не бърза да обяснява къде копа в тема, в която се коментира мъжете какви тела и (липса на) корекции харесват. Ако поддържа контакти с мъже, може да коментира как поддържа себе си за пред мъжете, за пред мотиката е ясно.

# 265
Има достатъчно акъл да коментира как поддържа себе си за да я харесва мъжа и без обидни и крайни квалификации . Та нека сме полезни за форума с примери без да си обиждаме ..бабите

# 266
Райън Рейнолдс беше женен за Скарлет Йохансон и много се говореше, че заради Блейк Лайвли е поискал развод. Той на мен винаги ми е приличал на гризач, Скарлет Йохансон за мен е много по-секси и по- красива от Блейк, която си е като понаправена кобила, но заедно двамата изглеждат далеч по-симпатично, отколкото всеки поотделно, и със сигурност има неща отвъд външния вид, които са от по-голямо значение за една сериозна връзка/семейство.

# 267
  • София
Райън Рейнолдс конкретно ми е много анти като мъж. И актьор. Той па едни филми има.... Тихо.

# 268
И аз не го понасям. Ни ми е готин, ни като актьор ми харесва.

# 269
  • София
Блейк е оправяла нос на младини.
Като се вгледам, виждам ботокс на челото, оправяне на тръгнали да падат части над клепачите, назолабиални....

Общи условия

Активация на акаунт