За мъжете и “дебеланките”.

• 23 593
  • 575
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Всеки мъж харесва различни неща.
Преди малко питах моя съпруг конкретно по тази тема. Каза, че идеалните женски гърди са тези, които можеш да обхванеш с шепата си. Като подхвърлих, че обичайно големите гърди се смятат за сексѝ, отговорът беше циничен: "Всякакви че...джии има." Кратко и ясно.

# 241
Дара мисля, че ù играе теглото, аз съм я виждала предимно не-точно-слаба, просто не дебела. На снимката със зеленото бюстие изглежда окръглена, а бюстът до пъпа. Някъде бях чела, че естетически добре седи бюст до най-много средата на разстоянието от рамото до лакътя. По-надолу е увиснал. И аз съм с голям бюст и да, леко са поувиснали, не са като силикон, но дори без сутиен не висят под гореспоменатата граница. А на Дара на предната снимка, хем е с бюстие и сравнително изправена стойка, са до лакътя.

# 242
То и малкия п*с си седи по- прибрано и естетически и в легнало и в изправено състояние , ама пустата човешка лакомия и при двата пола Yum
За мен Красотата е в очите на гледащия ( СЕ В ОГЛЕДАЛОТО) Когато човек се харесва , ама истински и е удовлетворен от визията си - той е действително красив. Някои (тези които имат по-правилни общоприето черти ) , често го чуват от околните(че са красиви) и им е по-лесно да го повярват. Други са вложили труд и усилия (кой в залата, кой за пластики) , харесват това което са постигнали и също го вярват , че са красиви и хората ги възприемат така. Трети пазят диети , и като постигнат заложените в главите си килограми , повярват , че са красиви и хората ги захаресват (те си мислят , че е заради отслабването, а то е защото просто , така  сами са се захаресвали ) Та най-важното е човек да се самохаресва, с какви методи ще го постигне не е от значение.След това , ще твърди, че точно това е разковничето на красотата...но това е само лично за него си

# 243
  • София
Най-важното е ние като жени да харесваме себе си и да не се сравняваме с Дженифър, Менифър, Галя, Пенка и която и да е.
Ха, моите идват над лакътя без сутиен. Значи съм перфе!

# 244
Познатият ти цитира виц Simple Smile
Аз пък от мъже зная, че нямат против леко увиснали гърди, именно защото харесват по-големи. Виж, големи, стегнати, но силиконови - твърдо не.

Фундаментална разлика във вкусовете, съвсем нормално. Странното е обаче, че харесването е някак кръстосано - харесващите големи цици харесват и много слаби крака и задник (от там и формата ма чалгаджийките), докато харесващите малки и стегнати гърди харесват и по-атлетични крака, а не клечки от диета.

Ето едно хубаво тяло по мой вкус Simple Smile

# 245
  • София
Имам приятелка с много подобно тяло. Горе долу малък бюст и малко по-едри бедра. Всъщност като се съблече по бански, всичко седи хармонично и перфектно. Обаче тя си е внушила, че не е ок и само търчи по тренировки. Проблемът пак е на горния етаж...

# 246
  • Далечният изток
Дара мисля, че ù играе теглото, аз съм я виждала предимно не-точно-слаба, просто не дебела. На снимката със зеленото бюстие изглежда окръглена, а бюстът до пъпа. Някъде бях чела, че естетически добре седи бюст до най-много средата на разстоянието от рамото до лакътя. По-надолу е увиснал. И аз съм с голям бюст и да, леко са поувиснали, не са като силикон, но дори без сутиен не висят под гореспоменатата граница. А на Дара на предната снимка, хем е с бюстие и сравнително изправена стойка, са до лакътя.
Това и аз го знам още от едно време. Моите са точно на средата и винаги са били, и на 20, и на 50.

# 247
Всеки мъж харесва различни неща.
Преди малко питах моя съпруг конкретно по тази тема. Каза, че идеалните женски гърди са тези, които можеш да обхванеш с шепата си. Като подхвърлих, че обичайно големите гърди се смятат за сексѝ, отговорът беше циничен: "Всякакви че...джии има." Кратко и ясно.

Ами какво да кажа, мъж със стил и класа Simple Smile

# 248
Любимият ми лаф: Ако бях мъж, щях да си посегна!😅
Мацки, обичайте себе си, тялото си!💐
Всички жени сме красиви! Точка!

# 249
Важното е да сме живи и здрави 😃

# 250
Да питаш собствения си мъж, много обективно Grinning
Колко ще са поувиснали зависи и откъде почват, тоест как са разположени - по-високо или по-ниско. Също е важна основата - по-широка, по-добре за големия бюст.

# 251
Най-вече Smile
Вманиачаване по външен вид говори за интелектуални и емоционални дефицити.
Надявам се ПриМадона да се е забавлявала и получила своите отговори.

# 252
Абе то изборът на мъжете най-често се базира на собствените им физически и структурни възможности! Така че…😅

# 253
Вманиачаване по външен вид говори за интелектуални и емоционални дефицити
А къде е границата между вманиачаване и много добра грижа?
За мене умишленото свеждане на външния вид до ниво важното е да съм чист говори за позьорщина и мързел.

# 254
  • Далечният изток
Най-вече Smile
Вманиачаване по външен вид говори за интелектуални и емоционални дефицити.
Надявам се ПриМадона да се е забавлявала и получила своите отговори.
Е хубава работа! Като си харесвам гърдите, да не ги поглеждам... Чуждите да гледам, моите не. Що?!

Общи условия

Активация на акаунт