За мъжете и “дебеланките”.

• 23 587
  • 575
  •   1
Отговори
# 225
  • По света и у нас
Темата е: Защо привлекателни и стойностни мъже харесват жени, които по мое мнение, не струват.
Има право да задава жената въпроса. В спора се ражда истината.
Пълни глупости. Това е твоята тема. Темата е :  наистина ли барбитата са предпочитани пред нормалните. За сега барбитата (Моника В) водят с 3 на 1, пред нормалните Дженифер Лопезки.

# 226
На мен Блейк ми е много симпатична, но мъжът й толкова да ме дразни.

На София Вергара й харесвам лицето, тялото - не особено. Но виждам защо се смята за сексапилна жена.

# 227
Горджи, главата определемо трябва да е добре оформена!😂

# 228
  • По света и у нас
Добре бе 666 какво и има на тялото на Вргара? Прекалено секси ли е?!?

# 229
  • Fairbanks, Alaska
Погледнах няколко снимки на Моника Валериева. Въобще не ми допада като визия. Дженифър Лопес никога не ми е допадала. За мен най-красиви са жените, с които всеки ден се разминавам навън.

# 230
  • София
Горджи, главата определемо трябва да е добре оформена!😂
Нали Heart Eyes

Примадона, Барби културата е от 1959- та.
Мислиш скоро ще мине ли? Не.
Има нам колко дела срещу Мател и всички до едно спечелени, но явно продажбите компенсират.
Всички искат нагласен и розов живот, всички мечтаят. В което няма лошо, Боливуд крепи милиард и четиристотин индийци. Въпросът е, да не се изкривява истината до психологическа зависимост.
Селфита с филтри, истински филтри, силикон, лицеви протези, ринопластики с по пет ревизии, блефаропластики без нужда, мезо конци, Hi fu трагедии и никой, освен няколко бели птици в България да говорят за Brest implant illness. Това е.

# 231
Всичко ми е прекалено там. Харесвам по-нежни тела. Но няма спор - хубава жена е.

Добре бе 666 какво и има на тялото на Вргара? Прекалено секси ли е?!?

# 232
  • София
Дженифър Лопес - нормална? Джей Ло е толкова вманиачена на корекции и външен вид, че няма накъде. Цялото й лице е в ботокс и филъри. Примадона, преразгледай си представите за нормална жена.
Нормална е Джей Ло по времето на Селена. Оттам нататък - забрави.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 10:01 от Rockstar

# 233
Блейк Лайвли може да има 5 пъти повече корекции от българските плеймейтки, но пак изглежда натурално след корекциите, тя самата се държи естествено, без муцки и чупки, а резултатът от корекциите не крещи ценоразпис за пълна програма.

# 234
# 235

За чии цици става дума? И да направя уговорката, че цици се оценяват трудно през дрехи и изобщо на снимка, защото различни пози, различен ракурс и повдигане на рамене и прочее променят много нещата. И затова ако оценя някои цици всъщност става дума за оценка на конкретна снимка, защото циците кой ги знае как са наистина?

Но ако става дума за Дара, намерих една снимка, където въпросните "обекти" изглеждат много добре - приятно заоблени, без гънка отдолу и този плетен сутиен едва ли има някакви подплънки за оформяне:

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 10:43 от Черна станция

# 236
Големите гърди винаги имат гънка. Ко да прайш ... гравитация. С горнище/сутиен визията става друга.

# 237
Големите гърди винаги имат гънка. Ко да прайш ... гравитация. С горнище/сутиен визията става друга.

Именно, и затова аз харесвам малки. Освен това малките си стоят с добра форма и в изправено, и в легнало положение, а големите в изправено висят, а в легнало не се знае накъде ще се разтекат. Нормално е, няма спор, но на мен не ми харесва.
И освен размера значение има и формата, най-вече основата. Ето две чаши, илюстриращи женски гърди (гърлото на чашата отговаря на мястото на захващане към торса). Помислете коя форма има повече шанс да виси Wink

П.П. Сетох се за един познат, много по-завистлив, по-невъзпитан и прочее от мен, който казваше:
- Аз харесвам жени с големи цици, а не жени с дълги цици...

# 238
  • София
Дара е слаба, с големи гърди. Типаж, който се харесва на мъжете. Но тя е и много харизматична. Начинът, по който говори, гласът й, съчетанието на детско и сериозно...

# 239
Познатият ти цитира виц Simple Smile
Аз пък от мъже зная, че нямат против леко увиснали гърди, именно защото харесват по-големи. Виж, големи, стегнати, но силиконови - твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт