За мъжете и “дебеланките”.

• 23 539
  • 575
  •   1
Отговори
# 210
И понеже стана дума за София Вергара, която имала съвсем естествен бюст, нищо че той изведнъж се разду в един момент след първата и младост, смятате ли (и мъже и жени), че в ей това нещо има някаква естетика и сексапил???

# 211
Всъщност да. Макар и не по моя вкус.
А раздуването на бюста на София Вергара върви видимо с раздуване по тялото, макар и не до стандартите на славянските тьотки.

# 212
Пластични операции вероятно, Черна станция. То вече която и звезда да проследиш в годините, все ще намериш нещо ремонтирано.
Толкова увиснали гърди при млада жена с неголям бюст ме навеждат на някои мисли.
Ще поясниш ли?
Убедена съм, че бюстът и поражда много мисли у мъжете, колкото и да не го намират някои жени за увиснал и непривлекателен, хахаха.

# 213
пак ще кажа- дори и тяло, което най-малко отговаря на стандартите за красота ще се хареса на загореняци!! тези хора са готови да направят компромис с всичко, стига да им пусне...но това са отчаяните, а не масата нормални мъже, които си имат някакви свои критерии

# 214
Щях да кажа, че нея бих я минал даже да беше на 50, ама тя се оказа, че е на 51 Grinning Яка е Софийчето, бре... мъжете за външния вид наистина не са толко капризни колкото си мислите. Някой по- назад се изказа, че избираме, ако става въпрос за бъдещето ни заедно - с това съм напълно съгласен. Но дори и тогава избирам по- скоро между тва което ви е отвътре. Те циците и дупетата на всички ви ще увиснат така или иначе. Мене тва няма да ме спре да си ги мачкам като сме на по 70. Тогава може да е дърта чанта жена ми, с увиснали цици, ама ще е лачена Grinning Поне за мен, де (във вашите случаи - вашите си мъжлета), пък другите кво мислят не би трябвало да ви грее.

И понеже стана дума за София Вергара, която имала съвсем естествен бюст, нищо че той изведнъж се разду в един момент след първата и младост, смятате ли (и мъже и жени), че в ей това нещо има някаква естетика и сексапил???

# 215
  • Далечният изток
Моите цици няма шанс да увиснат, щото са малки... Това им е положителното Grinning

# 216
Моите цици няма шанс да увиснат, щото са малки... Това им е положителното Grinning
Едно положително нещо да има от малките гърди 😭 😅

# 217
Ха-ха, подсетихте ме преди години - обсъждаме Дара и колежка казва, че приятелят й смятал ц.ците на певицата за мнооого готини, а даже не било само негово мнение. Толкова за женските и мъжките очи Sunglasses

# 218
  • Fairbanks, Alaska
Така погледнати, наистина изглеждат много готини. Но ако погледне отвъд бюстието, се надявам да не се разочарова.
А в прекалено напомпаните балкони, не виждам никакъв сексапил. Като ги видя тези и се сещам за Лоло Ферари-една от жените с най-големи балкони.

# 219
Че какво й е на бюста?

София е богиня, страхотна двойка бяха с Джо, жалко че се развеждат.

# 220
  • София
Дара е много сладка. Сега, дал Господ там, налял, няма да ги връща…

Баба ми имаше една много хубава реплика, когато я питах защо има една бенка - голяма и космата, ужасна за моите детски очи. Казваше - Господ и рога да ми е дал и тях ще си нося, бабе.

# 221
Черна станция да каже Stuck Out Tongue

# 222
Ето я друга моя любима красавица, няма джуки, мигли, тен, шпакловка и други наши типични красоти:

Че тя Блейк почти няма нещо, което да не е коригирано, че и по няколко пъти. Говори се, че има 3 ринопластики, 3 пъти е слагала импланти, плюс повдигане, има блефаропластика поне една, зъби е оправяла, джуки е слагала, ботокс... Райън Рейнолдс също е известен с подобренията си.

# 223
Дайте да говорим за мъжките тела!🤣Ако има какво де!😁

# 224
  • София
О, има! Ръце, глутеус, глава Joy

Общи условия

Активация на акаунт