За мъжете и “дебеланките”.

• 23 534
  • 575
  •   1
Отговори
# 195
И след като в поста се пита какво ще кажем за снимката аз сега какво, само да хваля или да си замълча?
Киану Руйвс и приятелката му ми харесват. За другите две снимки май не бива да пиша, а? Особено за последната с младото момиче.

# 196
Пиши, пиши Simple Smile
После ще чакам и единственият мъж в темата да коментира ...

# 197
  • Fairbanks, Alaska
Момичето от втората снимка е с прекалено широк ханш. Тази от третата снимка обаче има много красиви пропорции.
А за Киану Рийвс, единственият му проблем е брадата му, но ако спътничката му го харесва така, значи всичко е ОК.

# 198
Пиши, пиши Simple Smile
После ще чакам и единственият мъж в темата да коментира ...

Щом ме каниш да кажа Simple Smile
Жената на втората снимка е зряла, а не мацка, има хубав, макар и тежък бюст, отлични талия и корем, добри крака, но малко в повечко ханш.
Виж момичето е доста зле откъм гърди за моите разбирания, хем е много млада и едва ли е раждала и кърмила. Забелязва се, че е изпънала назад рамене и пак гърдите и са сериозно увиснали. Какво ли ще бъде след десет години без операции?

# 199
  • София
Киану е с жена на почти своята възраст, в която явно (особено след тежките му загуби) е открил не само външност (самият той подчертава това). Тя и външно не е твърде зле. Слаба, фина жена. Единствено носи неподходяща прическа и грим. Да, сигурно с някоя старлетка този красавец щеше да стои по-добре в очите на хората, но той не е типичният холивудски жребец и винаги е живял сравнително изолиран и "нормален" начин на живот.

За двете жени. Първата е леко наднормена. Втората е прекрасна.

# 200
Киану Рийвс и Александра Грант, които показахте по-рано:
 https://www.viewsofia.com/article/46517/more/Golemite-lyubovni-i … ii%3A-KianuRiyvs-
Тя не е типичната красавица, при това изглежда доста по-възрастна за годините си - 46 годишна, той на 55, но очите на влюбения мъж виждат другата красота.

# 201
  • София
Тя е на 50, а той след 2 месеца ще направи 59.

# 202
  • София
На първата снимка не е ли Ким К? За мен тя има ужасно тяло от кръста надолу.

# 203
  • Далечният изток
На снимките А. Грант е на 46.
Човекът си я харесва. Мисля че още са заедно. Ние или който и да е, няма значение какво мисли.

# 204
Тя е на 50, а той след 2 месеца ще направи 59.
Да, статията е от 2019. Но, факт, че те са изключението, но то доказва, че обобщенията са излишни.

# 205
Първата - Ева Мендес, втората - младата София Вергара.
Ето, че от три мнения, две описват София като прекрасна, едно като зле. Радвам се, че моето мнение съвпада с това на Натаниел.
Аз и тялото на Ева харесвам. Леле, добре че не съм мъж. Щях да съм с етикет "всеяден" Joy

# 206
Абе то и това е Ева Мендес, ама не бих казала, че са една и съща жена Simple Smile

Пък и София Вергара явно след това набляга на "друг прочит" на гърдите си Wink

# 207
Според мен Ева Мендес в тяло си е доста добре, но в лице не ме кефи. И като актриса не ми харесва, но това пък не е по темата.

# 208
Толкова увиснали гърди при млада жена с неголям бюст ме навеждат на някои мисли.

# 209
Пластични операции вероятно, Черна станция. То вече която и звезда да проследиш в годините, все ще намериш нещо ремонтирано.
Толкова увиснали гърди при млада жена с неголям бюст ме навеждат на някои мисли.
Ще поясниш ли?

Общи условия

Активация на акаунт