За мъжете и “дебеланките”.

• 23 967
  • 575
  •   1
Отговори
# 345
Повечето дебеланки имат целулит. Ти като мъж забелязваш ли го, пречи ли, помага ли Wink Кажи, Лане?
Не съм Lan_7, но мисля, че целулитът ще ми е най-малкият проблем. Но като цяло дебелите жени не ме привличат сексуално. Опитвал съм се да се пречупя, но не се получава.
Айдеее, тука стъпа накриво Laughing
Сега ще ти обяснят за душевната красота и как тя е по-важна, а сексуалното привличане е за приматите

# 346
Всичко виждат ама не им пречи! Пречи ни на нас по-скоро.

# 347
Всичко виждат ама не им пречи! Пречи ни на нас по-скоро.

За секс определено не им пречи. Но за фукане пред аверите не се знае Simple Smile Както и онази за фукане може да не е добра за секс. Нали казват, че има жени за креват, и жени за парад.

# 348
Всъщност високата интелигентност върви често и със силна сексуалност. Сетивата работят на макс. Сексуалността не е все пак само туй в онуй.
//
Няма лошо в малко целулит, а стриите даже са очарователни, когато са на едно стегнато тяло. И все пак смятам, че всеки мъж си има определен женски образ, който му въздейства повече от останалите. Мъжете определено не са всеядни. Има и такива, те са друга бира.
Но иначе – защо не и типаж по-сочна жена да е сексапилна за много мъже. До мъжа е.

# 349
Значи на който му е много важно хорското мнение , ще се увлича по жена , която предизвиква завист. Който е разбрал, че хорското мнение няма те топли, нито можеш да го шътнеш в ОЛХ , ще си вземе жена по мерак ))

# 350
  • По света и у нас
Вие не разбрахте ли, че дрехите са за да прикриват разни прелести и да подчертават други. Ще каже човек, че само по гол задник се показвате, по телевизията ежедневно в близък план , като моделки от Визаж.

# 351
Всъщност високата интелигентност върви често и със силна сексуалност. Сетивата работят на макс. Сексуалността не е все пак само туй в онуй.
Не винаги. Едни от най-интелигентните и умни хора, които познавам, са с доста ниско либидо.

# 352
Не знам защо като ви чета се сещам за една много стара чалга песен. Руси или черни, тънки и дебели, в леглото всички са добри... или нещо от сорта. Трябва да я изнамеря сега. Бате Милко, Кондьо или Амет ще е, няма кой друг.
Целулита е до гени, аз на тегло двойно на сегашното ми  нямах, сега се мъчи да се показва някъде, ама с лупа да го  търсиш. Иначе стрии само на венците си нямам. Simple Smile

# 353
Който иска да си носи целулита и да се успокоява как са мъжете нямало значение и те не обръщали внимание.
Аз нямам целулит, няма и да допусна да имам. Твърдо вярвам, че целулитът е заради неправилно хранене и липса на движение и подлежи на контрол. За първи път чета в статията по-горе, че се е смятало за болестно състояние.

# 354
Целулитът е първо ген. Това не значи, че не може да бъде преборен в задоволителна степен, но е много трудно. Не става просто да спреш да ядеш и воала. Освен това е невъзможно да се премахне напълно - ако някой го твърди, или никога не е имал целулит, или има нужда от очила, че да си види собствената портокалова кожа.

# 355
Един въпрос:
Ако жена със супер тяло се прави недостъпна на някой мъж, който проявява апетити и в същото време друга жена с не толкова хубаво тяло като първата му покаже, че би правила секс с него, какво ще направи мъжа ?

# 356
  • Далечният изток
Ще прави секс разбира се.
Ама чакай сега, тази жена, понеже е със супер тяло, се предполага, че трябва да разтваря краката пред всеки, който я пожелае ли?! Ми нейните желания?! Правела се на недостъпна... Не, просто не го желае.

# 357
Ще прави секс разбира се.
Ама чакай сега, тази жена, понеже е със супер тяло, се предполага, че трябва да разтваря краката пред всеки, който я пожелае ли?! Ми нейните желания?! Правела се на недостъпна... Не, просто не го желае.
Ако една жена не желае да комуникира с един мъж ясно го показва. В противен случай има нещо друго ...

# 358
Няма жена, която се прави на недостъпна, пред мъж, когото желае. Или мъжът е идиот, или жената твърде възпитана, за да го прати директно да рони мамули в Алжир.

# 359
  • Далечният изток
Абсолютно.
С уточнението, че говорим за жени, не за момиченца дето още не знаят какво искат.

Общи условия

Активация на акаунт