За мъжете и “дебеланките”.

• 23 964
  • 575
  •   1
Отговори
# 360
И момиченцата не се правят на недостъпни.
Сега...дай да уточним какво се разбира под недостъпни, защото ми се струва, че тука се коментира случаят: на момъка яко му се прави секс, обаче момата не му пуска, следователно се прави на недостъпна.

# 361
  • Далечният изток
Е това е де. Той си мисли, че щом е показал внимание и тя веднага трябва да е готова.

# 362
За да ви спестя гадаенето и какво можело или не можело, ще ви кажа какво ще направи мъжа:
Ще спи с тази с която веднага може и ще продължава да проявява апетити към тази която се прави на недостъпна.
Темата е за мъжете и "дебеланките" , а не за женските номера и как да привлечем вниманието на другия пол.

# 363
  • Далечният изток
Да де, и аз това казах. Плюс, че още онзи ден писах, че мъжете харесват секса, а не жените. Ти го доказваш.
Не разбрахме в какво се изразява недостъпността, в нежелание или? Оп, не недостъпността, а "правенето" на недостъпна?

# 364
Грешиш! Нищо не доказвам.
Мъжете харесваме и секса и жените. Освен това както казах по-рано всеки мъж си има вкус. Аз с жена, която не харесвам и не ме привлича секс не желая да правя, даже и тя да иска. Този който няма и не подбира - проблема си е негов.

# 365
Аз лично чакам дефиниция за правеща се на недостъпна.

# 366
  • Далечният изток
Грешиш! Нищо не доказвам.
Мъжете харесваме и секса и жените. Освен това както казах по-рано всеки мъж си има вкус. Аз с жена, която не харесвам и не ме привлича секс не желая да правя, даже и тя да иска. Този който няма и не подбира - проблема си е негов.
А, ето, същото се отнася и за жените. С мъж, който не ни привлича и не харесваме, секс не правим, колкото и той да иска. Същото е. Няма да кажа, че се правиш на недостъпен, ако аз точа лиги по теб, пък ти не ме харесваш и не искаш да ме ****.

# 367
Аз пак пристигам с реклама. Значи, освен целулита, реабилитирали са и стриите Simple Smile Те поне не са само територия, запазена за жени.

Аз лично чакам дефиниция за правеща се на недостъпна.
Дава сигнали, мъжът се активизира, тя се отдръпва?

# 368
  • Далечният изток
Дава сигнали, ама тя не знае, само в неговата глава...

# 369
Какви са тези реклами ?
Тази девойка за кола маска не е ли чувала ????
Или това е някаква нова мода ?

# 370
Ами това е женското тяло, Ланец. Имаме и мустаци Smiling Imp

# 371
Щом ви харесва ... имайте.

# 372
Ние принципно сме ок, ама на вас не ви харесва.

# 373
К'ви косми? Това е близък план, мъх е, тъмен, но мъх. Дай сега и него да махаме. Макар да имам позната, която си бръсне мъха по лицето Confounded

# 374
И него трябва да махаме, то се е видяло, обаче искам да знам с мъжките цици, мъжкото бременно шкембе и мъжкият огромен дирник какво правим. Т.е.мъжете какво правят, освен да си слагат циците и шкембето за аватар в мамата.

Общи условия

Активация на акаунт