За мъжете и “дебеланките”.

• 23 963
  • 575
  •   1
Отговори
# 375
Какво е " мъжко бременно шкембе" ???
За мъжки бирен корем - ясно. Но бременен мъж ....

# 376
Просто снимката е лоша и с много затъмнение и контраст е направена, за да изпъкнат стриите. Контрастът дава ефект косми. Ок си е момето.
Стриите са ок, да. На мен са ми секси. Особено на мъжки рамене или подмишници.

# 377
  • София
Не е лошо един тример на цяло тяло лятото. Иначе за мъжки тела аз лично имам поносимост към мечета от типа на 190 см на 100 кг. В смисъл с яки ръце и леко шкембе. Мой си вкус.

# 378
Не е лошо един тример на цяло тяло лятото.
Жените ли? Защо? Тримерът бръсне и след 2 дни като набодат?
От години съм с епилатор, за мен това е най-оптималното.

# 379
  • София
Не жените, мъжете. 😁

# 380
Какво е " мъжко бременно шкембе" ???
За мъжки бирен корем - ясно. Но бременен мъж ....
Едно и също е, само че докато биреното шкембе е едва ли не повод за гордост, сравнението с жена в доста напреднала бременност вече ги засрамва. Не е гот за много мъже да бъдат сравнени с жена в каквото и да е.

# 381
  • София
Ами първо да видим кое смятаме за дебеланки. Защото в България, където наистина сме маниаЧки на тема тегло и тяло, май всичко над 60 кг, се смята за "дебеланка", отпусната, желе и прочие.
Трябва да живееш във фитнеса, на просо, нахут и вода, да си 48 кила и ще си супер според....
Жените! 🤣🤣

# 382
  • Далечният изток
Нямам нищо против дебеланките. Понякога не можеш да контролираш теглото, ендокринни, други заболявания и т.н. Случват се разни неща в живота. Не можем да избираме формата на дупето и размера на гърдите, не можем да избираме кожа без стрии и целулит, предразположени сме, ген. Обаче някои неща си зависят изцяло от нас. Не мога да приема жени с мазни коси, олющен лак, миришещи на запържен лук.... Ако ще и да има перфектно тяло и бюст, и дупе.

# 383
Ами първо да видим кое смятаме за дебеланки. Защото в България, където наистина сме маниаЧки на тема тегло и тяло, май всичко над 60 кг, се смята за "дебеланка", отпусната, желе и прочие.
Трябва да живееш във фитнеса, на просо, нахут и вода, да си 48 кила и ще си супер според....
Жените! 🤣🤣

Дебеличка (в някакви граници) и отпусната не са еднозначно свързани. Има закръглени дами, които са стегнати и гъвкави, както и отпуснати кльощи.
Иначе 60 кг при ръст 170 е ОК за зряла жена, но вече са малко множко за гимназистка. Но 70 кг вече са много и за двете.

# 384
А костна структура отчитаме ли? Защото има такова нещо като тежък кокал, макар и не при всички, които твърдят да го имат Simple Smile

# 385
  • София
Или пък спортната форма? Защото редовно спортуващите здрави хора, които не спортуват и не гладуват с цел ниско тегло, обичайно мускулната маса добавя тегло.

# 386
А костна структура отчитаме ли? Защото има такова нещо като тежък кокал, макар и не при всички, които твърдят да го имат Simple Smile

Тежкият кокал е мит. Костите тежат много малко и ако един скелет е по-масивен да тежи 1 или 2 кила повече най-много. Но по масивните кости се закача повече месце, виж това е вярно.
За спорта е съвсем вярно, но все пак не говорим за активни спортистки, а за общия случай.

# 387
Не знам колко е мит, но на 50 кила 1-2 разлика си личи.

# 388
Много фактори влияят на теглото и как изглеждат различните тела при еднакви килограми. Аз имам плътно тяло и се занимавам от години, мускулите тежат повече от просто слабо тяло. И тежа поне 63 кила в момента, не се тегля често, но не бих казала, че изглеждам дори закръглена при ръст 170. А и костната система играе роля, да. А и имам тежка коса хахаха.
//
Онзи ден в метрото засякох много секси дебеличка жена. Беше много стилно облечена и имаше много хубаво лице с чиста, сияйна кожа. Ако бях мъж или с гей наклонности, веднага щях да се лепна.

# 389
Има много секси мацки. И без да съм мъж, и без да имам влечение към същия пол - ами няма как да не се зазяпам.

Общи условия

Активация на акаунт