Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 794
  • 138
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Не знам какво очакваш... Ако си мислиш, че след 7-годишно съжителство, такова, каквото го описваш, ще се намери чудодейна рецепта и жената изведнъж ще започне да те обича и да скача в леглото ти всяка вечер, веднага ти казвам, че няма такава рецепта и нещата няма да стават по-добре. Разделяйте се докато сте млади и си търсете други партньори.

# 106
Да ти оправят нещата ли ,кой искаш да ти оправи отношенията  ,ти нормален ли си 😂😂😂 освен да кажем какво мислим друго не можем да направим тук,още повече от написани 5 реда,в очите на момичето може нещата да стоят по друг начин
Как може да се хващате за такива неща?!
Всъщност и на мен ми прави лошо впечатление, но реших, че това е най-малкият проблем в случая.
Хората вместо да помогнат, правят точно това хващат се за неща, които не са важни. Ето затова не говоря и споделям с никого вече. Никой не може да ти даде съвет и да ти оправи отношенията. Хванаха се за сметки, за религиозен брак, за правописна грешка..... Неща, които не са в основата на проблема.

# 107
да е благодарна, че не я изнасилваш, а...
егаси болните мозъци
Има ги, повярвайте ми.... Казва се сексуален тормоз. Аз не бих правил секс, дори да ми е жена, ако тя не иска.

# 108
  • Paris, France
А защо смяташ, че мъжете само ще я използват? Долавям някакво усещане за превъзходство от твоя страна. Самочувствието ти е в повечко, но нямаш топки да седнеш с жената и да се разберете какво ще правите.
Напротив дори ме кара да се чувствам зле... Казвайки ми мен всички ме харесват, красива съм, а ти си грозен.... Аз не мисля, така, но хората около нас много й качват акциите като й правят комплименти и тя използва това, за да смачка мен по някакъв начин. Тя е красива, да все пак е жена и е по-красивата. Нормално е да я харесват.но, не е достатъчно само да си красив, защото аз виждам неща, които другите не виждат.

Еми тя ти го е казала - в нейните очи си грозен. Защо да ражда, кърми и гледа грозни деца? Не те харесва. Не иска син, който да прилича на тебе и един ден някоя жена да го третира както тя тебе. Отхвърля те като потенциален баща на детето и. Оженила се е по инерция, защото всички правят така. Минали са 7 години, първо навряна със свекърва и девер, а после безкрайно отчуждена и нещастна.

Не разбирам какви са очакванията на кръвното и семейство и нейните. Нормално хората имат дете като се оженят първия път и млади. Интересно е, че майка и и брат и също пасуват. Да не би да мислят, че няма да можеш да издържаш дете и затова майка и да я е посъветвала да изчака??????

Много важно - в началото на брака говорихте ли за деца - колко деца да имате, кога? Пазехте ли се съзнателно? Мисля си, че може майка и да я е завела да и сложат спирала, та да не забременява в къща със свекърва и девер и сега да си кара така по инерция.

За мене връзката е бита карта, безвъзвратно отровена и ще е грешно да създавате и дете. По-добре да се разделите бездетни и да си намерите нови партньори, които ще ви харесват и с които ще се разбирате.

# 109
Напълно съм съгласна с Невена.

# 110
А защо смяташ, че мъжете само ще я използват? Долавям някакво усещане за превъзходство от твоя страна. Самочувствието ти е в повечко, но нямаш топки да седнеш с жената и да се разберете какво ще правите.
Напротив дори ме кара да се чувствам зле... Казвайки ми мен всички ме харесват, красива съм, а ти си грозен.... Аз не мисля, така, но хората около нас много й качват акциите като й правят комплименти и тя използва това, за да смачка мен по някакъв начин. Тя е красива, да все пак е жена и е по-красивата. Нормално е да я харесват.но, не е достатъчно само да си красив, защото аз виждам неща, които другите не виждат.

Еми тя ти го е казала - в нейните очи си грозен. Защо да ражда, кърми и гледа грозни деца? Не те харесва. Не иска син, който да прилича на тебе и един ден някоя жена да го третира както тя тебе. Отхвърля те като потенциален баща на детето и. Оженила се е по инерция, защото всички правят така. Минали са 7 години, първо навряна със свекърва и девер, а после безкрайно отчуждена и нещастна.

Не разбирам какви са очакванията на кръвното и семейство и нейните. Нормално хората имат дете като се оженят първия път и млади. Интересно е, че майка и и брат и също пасуват. Да не би да мислят, че няма да можеш да издържаш дете и затова майка и да я е посъветвала да изчака??????

Много важно - в началото на брака говорихте ли за деца - колко деца да имате, кога? Пазехте ли се съзнателно? Мисля си, че може майка и да я е завела да и сложат спирала, та да не забременява в къща със свекърва и девер и сега да си кара така по инерция.

За мене връзката е бита карта, безвъзвратно отровена и ще е грешно да създавате и дете. По-добре да се разделите бездетни и да си намерите нови партньори, които ще ви харесват и с които ще се разбирате.
Никога не сме се пазели, и преди и след брака. Ходихме и по лекари да не би да има проблем, но аз виждам проблема в не редовният сексуален живот, който водим. От дъжд на вятър. Когато тя иска.

# 111
Ох, много сложно
Жена ти има ли право да се разведе?
Да не би да не може да си тръгне?
Техните ще я приемат ли
Друг мъж ще я вземе ли вече?
Ще се гледа ли на нея с лошо око?
Вероятно хич не и е розово, хем не иска с теб, хем пък на къде да хваща

Говориш пренебрежително за дрехите, които си купува като парцали
Говориш пренебрежително за храната, която ти приготвя. И демонстративно не я ядеш.   
Това е унизително.

Изобщо не е нормално да живеете с майка ти, изобщо, нито в началото, нито в средата, нито изобщо. Не си и направил на нея услуга като си "изгонил" майка ти. Това е естествено, пораснали мъже и жени да не живеят с майка си

# 112

Къде прочетохте, че сме живели с брат ми?! Той си е отделно, ние отделно. Не пишете глупости. Бяхме тримата, майка ми вечно беше виновна за нещо, я преместени обувки, а събрани дрехи да не стоят на простота по 3 дни. Говорих с майка ми, премести се сама, без да я гоня. Но, вместо да има промяна, тя започна да спи в другата стая?! Нали проблема беше в майка ми?! Е, явно проблема е в нея.

# 113
проблема е в теб, много си проблематичен, да

# 114
Добре де, ща не й кажеш, че ако не иска деца, ще си вземеш още една жена? Да спи с теб, щом тя спи в другата стая. Да видиш как бързо ще поиска.

# 115
Или пък ще каже "Разгеле!".

# 116
  • София
Joy
Още една жена...

# 117
той една няма, вие втора му предлагате..

# 118
  • Paris, France
Значи вие не сте могли да имате деца още в началото на връзката. Не мисля, че нередовният секс е бил проблем тогава. Мисля, че като не е забременяла толкова години се е затворила в себе си и гледа на секса с тебе като на излишно усилие. Може би затова и няма приятелки - не иска да гледа техните деца и не иска да я подпитват защо е женена от 7г, а няма дете.

Добре сте ходили по лекари, но мисля, че трябва да идете в специализирана клиника. Клиника, в която специалността е възпроизводствена гинекология, възпроизводствена ендокринология, андрология, възпроизводствена имунология. Обикновен гинеколог или андролог могат и да не намерят проблем. Идете в клиника и не си губете времето ако искате дете, защото някои лечения отнемат години! Спермограма трябва да си направиш в клиниката, не в обикновена лаборатория.

Всеки ден хиляди ученички и студентки забременяват от случаен, еднократен секс. Семействата на моряци и хора с дълги командировки също имат деца.

Заглавието на темата е невярно и подвеждащо. Жената е ходила по доктори.

# 119
Може и да е писал,но дали не е проблема в мъжа ,няма да е лошо и ти да идеш на преглед ,възможно е в теб да е проблема не в жената

Общи условия

Активация на акаунт