Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 729
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
да си дойдем на думата..
стигнахме момента с търсене на съжаление и правенето на жертва..
лабилна и луда била, а той златен мамин..
първо бил я гонил, тя не искала да си тръгва, сега пък не бил я гонил..
проблем за него било, че искала той да готви редовно, сега пък не било вече проблем..
проблем не е че нямат дете, а че другите имали по две..
по-скалъпено не може да бъде..

# 91
След това писледното-освен нерешителен си и страхлив.Така болката не само няма да изчезне,но и ще се увеличава-ти си реши!

# 92
Не ме кефиш, авторе, но и жена ти по написаното не ме кефи. Разделяйте се, какво се тормозите?
Не е лесно да сложиш Край на нещо след 7 години. Мислиш за близки, за хората около вас и за човека до теб... Не искаш да бъде наранен, ако е наивен, каквато е тя. За това мисля, не искам да стане плячка в ръцете на мъже, които ще искат само секс от нея.

# 93
По принцип хубавата пързалка е кохерентна. Без стабилен сюжет не става. Слаб (2), утре пак ще се изпитваме.

# 94
Мисли първи за себе си,за твоята болка ,ако не стой си сам.

# 95
добре, че си ти да я спасиш, викаш...
сега вече и фантазия за супергерой в романа..

# 96

Не е лесно да сложиш Край на нещо след 7 години. Мислиш за близки, за хората около вас и за човека до теб... Не искаш да бъде наранен, ако е наивен, каквато е тя. За това мисля, не искам да стане плячка в ръцете на мъже, които ще искат само секс от нея.
А, сега значи си загрижен за нея? Може да се изненадаш, но тя със сигурност е в състояние да си намери мъж, който да не иска само секс.

# 97
А защо смяташ, че мъжете само ще я използват? Долавям някакво усещане за превъзходство от твоя страна. Самочувствието ти е в повечко, но нямаш топки да седнеш с жената и да се разберете какво ще правите.

# 98
добре, че си ти да я спасиш, викаш...
сега вече и фантазия за супергерой в романа..
Няма да влизам в контра обяснения. Така го чувствам, така го пиша. Всеки е свободен да мисли каквото иска.
Всичко има някаква причина, аз не обвинявам само нея, явно аз също съм сгрешил в нещо. Но, това да личиш от деца човека до теб за да го накажеш... За мен не е Ок. Като не го искаш ок, иди си, аз ако съм някой мръснек ще я изнасилвам и ще й направя деца.... Но, като виждам, че не иска.... Няма как да спя с нея, ако тя не иска.

# 99
  • София
Авторе, вземи да обмениш опит с онзи, дето на всичко учи жена си как да прави, даже и как да кърми, а тя не си почистваше дори тоалетната.
Точно като него звучиш, а той и дете е успял да излъже жена му да му роди.
Някой да даде рамо как беше никът на съфорумеца.

Какво лишаване от деца, човече!? Та тя не иска теб, ти деца!

Пързалката нещо се е размекнала от жегите.

# 100
Имате религиозен брак, а не светски и смятате, че това е достатъчно за семейство това означава еднозначно, че спазвате и почитате тези традиции.

Мюсюлманските традиции и същина за семейност повеляват при подобен проблем да говориш с родителите и близките и. Също  знаем, че можеш да поставиш въпроса, че е бездетна и от това следват други неща. Това направено ли е? Ако не е защо говориш с непознати хора, а не си провел така важния разговор с близките и, които имат огромно влияние върху нея. Има и брат, както стана дума ...

В зависимост какво точно мюсюлманство изповядваш и само при религиозен брак имаш право на втора жена. Много от изповядващите тази религия имат. Постави въпроса - след като не можеш и не искаш да се разделиш с тази, трябва да поискате разрешение за втора, от която да имаш деца и т.н. При така създалата се ситуация нейните родители няма как да са против и да си я приберат. Ще си имаш две женички Wink

АКо имаш съмнение, че жена ти не е наред психически е редно да направите прегледи и да се изкаже лекар. Трябва самия ти да си малоумен, да имаш подобни съмнения и да бързаш да имаш деца с този човек, поемайки риска децата да са зле слъщо.

# 101
А защо смяташ, че мъжете само ще я използват? Долавям някакво усещане за превъзходство от твоя страна. Самочувствието ти е в повечко, но нямаш топки да седнеш с жената и да се разберете какво ще правите.
Напротив дори ме кара да се чувствам зле... Казвайки ми мен всички ме харесват, красива съм, а ти си грозен.... Аз не мисля, така, но хората около нас много й качват акциите като й правят комплименти и тя използва това, за да смачка мен по някакъв начин. Тя е красива, да все пак е жена и е по-красивата. Нормално е да я харесват.но, не е достатъчно само да си красив, защото аз виждам неща, които другите не виждат.

# 102
Оу, каква си жертва, горкият. Лишен бил.
Ами като се чувстваш лишен и недооценен, събирай й багажа и си хващайте пътя. Никой не ти е виновен за положението, ти сам си си виновен. Вече и мъжете нямат топки да си оправят живота, и чакат на някой друг. Само че на този някой, грам не му се занимава. Успех...

# 103
да е благодарна, че не я изнасилваш, а...
егаси болните мозъци

# 104
Имате религиозен брак, а не светски и смятате, че това е достатъчно за семейство това означава еднозначно, че спазвате и почитате тези традиции.

Мюсюлманските традиции и същина за семейност повеляват при подобен проблем да говориш с родителите и близките и. Също  знаем, че можеш да поставиш въпроса, че е бездетна и от това следват други неща. Това направено ли е? Ако не е защо говориш с непознати хора, а не си провел така важния разговор с близките и, които имат огромно влияние върху нея. Има и брат, както стана дума ...

В зависимост какво точно мюсюлманство изповядваш и само при религиозен брак имаш право на втора жена. Много от изповядващите тази религия имат. Постави въпроса - след като не можеш и не искаш да се разделиш с тази, трябва да поискате разрешение за втора, от която да имаш деца и т.н. При така създалата се ситуация нейните родители няма как да са против и да си я приберат. Ще си имаш две женички Wink

АКо имаш съмнение, че жена ти не е наред психически е редно да направите прегледи и да се изкаже лекар. Трябва самия ти да си малоумен, да имаш подобни съмнения и да бързаш да имаш деца с този човек, поемайки риска децата да са зле слъщо.
Споделял съм преди няколко години проблема с майка й, и брат й.... Нямаше никакъв ефект. Така, че освен да се унижа няма да постигна нищо повече.
Относно втори брак, не желая такъв, ако са две трябва да се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт