Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 729
  • 138
  •   1
Отговори
# 75
С изказването, че не можеш да си представиш тя да бъде с друг, на мен лично ми навяваш асоциация с болезнено ревнив мъж. Ако и тя го усеща, може да се страхува, че ще реагираш агресивно на евентуална раздяла.
Пич, виж какво ще ти кажа, като жена, която е била в съжителство с мъже не веднъж. Храната и сметките да плаща, особено с инфлацията сега, си е изключително голямо перо, поне едно 500-700лв. на месец. Другото, което е, ако ти готвиш, а тя чисти, напълно нормално е да си цъка та телефона. По същата логика, ти какво правиш, когато тя чисти? Чистиш с нея ли?

Мнението ми е, че си и тотално безразличен вече, което би се случило с всяка жена, предвид ситуацията, няма какво да си кривим душата. И това ти го казвам от опит и от наблюдения над връзките на приятели и познати. А защо продължавате да живеете заедно вече не знам, за мен е изпратено. Ти деца от нея няма да имаш, то и аз не бих родила от мъж като теб... Както и всяка жена с малко повече мозък.
Къде прочетохте, че тя ми плаща сметките само не разбрах?! Казвам, че ди ги разделяме. Веднъж тя плати тока, после аз, телефоните ги плащам аз, телевизията. Храната купуваме заедно, веднъж аз плащам, друг път тя. Нали сме заедно, как само тя ще плаща или само аз??

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 15:11 от Анонимен

# 76
Вие не сте заедно, просто живеете в един апартамент. Наистина ли не загряваш?
И да, нормално е когато не обичаш някой, да започнеш да се интересуваш от други хора.

# 77

Нормално това би ме наранило. Болезнено ревнив не съм, но да не следваш мъжа си в социалните мрежи и да добавяш друг и да харесваш снимките му, също не е Ок?! 😄
На практика тя е била още дете, когато сте се събрали. Такива връзки рядко издържат дълго и са успешни. Нормално да й е омръзнало и да има нужда да се разнообрази и да натрупа опит. Само не разбирам защо толкова млада се е съгласила на съвместно съжителство.

# 78
Човек с това ,,кОпувам" ми вадиш очите,явно си някъв неграмотник и за това не иска деца от теб

# 79
  • София
А, надявах се поне тази тема да не е пързалка, но...

# 80
Човек с това ,,кОпувам" ми вадиш очите,явно си някъв неграмотник и за това не иска деца от теб
В момента със сигурност, не мисля толкова колко правилно ще го изпиша. За образованието ми не се тревожете. Достатъчно образован съм. Как може да се хващате за такива неща?!

# 81
Как може да се хващате за такива неща?!
Всъщност и на мен ми прави лошо впечатление, но реших, че това е най-малкият проблем в случая.

# 82
Как може да се хващате за такива неща?!
Всъщност и на мен ми прави лошо впечатление, но реших, че това е най-малкият проблем в случая.
Хората вместо да помогнат, правят точно това хващат се за неща, които не са важни. Ето затова не говоря и споделям с никого вече. Никой не може да ти даде съвет и да ти оправи отношенията. Хванаха се за сметки, за религиозен брак, за правописна грешка..... Неща, които не са в основата на проблема.

# 83
  • София
А, надявах се поне тази тема да не е пързалка, но...

И аз така, но уви.

Плащала тока, храната, делили сметките и чистела, а има наглостта да си кОпува разни неща (с пари явно от нейната заплата, а не с негови) и очаква той също да свърши нещо. Той даже се възмущава как не можело единият да чисти, другият да готви, защото така тя ще има време да си цъка на телефона. Никакво цъкане - само на тръстиката.
Че тя жената вече има едно дете (него), което чака да го отглеждат. За какво й е друго!?
И продължава да пише само за битовизми. И нищо извън битовизмите.
Аз с такъв мъж даже нямаше да се разделя. Щях да го гръмна и излежа.

# 84
Просто тези неща са в основата.
Питаш, казват ти жени какъв е проблема. Ти не приемаш.
А проблем определно има. Може да има и в жена ти, но в твоето отношение има толкова голям проблем, че няма на къде.

Съвсем нормално и очаквано е, ако единия изчисти, другия да сготви. Или заедно да направите и двете неща.
Съвсем нормално е да пишеш грамотно.
Момичето е пораснало, станала е жена, огледала се е и е видяла, че не притежаваш качествата, от които тя има нужда, но и всяка друга също.

На 27 дори половин изречение не ми се жертваше, като видех такава грешка.
Просто си знам, че не е за мен.

Защо не си тръгва - или много си я смачкал или за сега и е удобно и изчаква удобен момент да си иде:)
Може и да се оглежда за друг.

Човек не се променя току така, така че аз смятам, че определения какъв е мъжа и съвети са безсмислени.
Плюс, че той и не приема де.
Няма да се промени, а на нея стискам палци да се отърве бързичко.
Какви деца, тя трудничко ще намери по-лош вариант.

# 85
Аз на твое място директно я разкарвам. Не си престарял, имаш време да срещнеш някоя по-подходяща жена. Губиш си времето с тази - не те обича, не те иска. Но поради някаква причина тя самата не иска да си бие шута - дали й е удобно така, или я мързи - не знам. Махай я.

# 86
А проблем определно има. Може да има и в жена ти, но в твоето отношение има толкова голям проблем, че няма на къде.

Съвсем нормално и очаквано е, ако единия изчисти, другия да сготви. Или заедно да направите и двете неща.
Момичето е пораснало, станала е жена, огледала се е и е видяла, че не притежаваш качествата, от които тя има нужда, но и всяка друга също.

Защо не си тръгва - или много си я смачкал или за сега и е удобно и изчаква удобен момент да си иде:)

Човек не се променя току така, така че аз смятам, че определения какъв е мъжа и съвети са безсмислени.
И според теб какъв е моят проблем?
Не е нормално да искам деца, внимание, уважение? Предвид, че търпя капризи и мрънкане за какво ли не? Че, бях принуден дори да "изгоня" майка си при брат ми, за да видя ще има ли промяна в нея? Аз не задълбавам в никакви битовизми, ако това беше проблем, тя не може да сготви една чорба, която да става за ядене?! Какво да я изгоня защото не може да готви?! Не, казвам показвам, ако става за ядене ям, ако не сам готвя и за двамата! Проблем няма в това, а че не получавам едно простичко нещо! Не знаете какво е чувството когато на празник се съберат близките й, братовчеди, брат и около тях по две деца... Не знаете и не ви го пожелавам да чувствате тази болка.

# 87
Не ме кефиш, авторе, но и жена ти по написаното не ме кефи. Разделяйте се, какво се тормозите?

# 88
За да се излекува тази болка,трябва интимност,която я няма ,защото липсва комуникация.Първо седнете и поговорете и виж как вижда тя нещата.Ако става-става,ако не смяна - иначе болката ще се задълбочава.

# 89

Но ти пак не отговаряш - обичаш ли я? Не просто да искаш деца, защото е време.
Не знам, не мога да отговоря. Може би просто съм свикнал с нея и тя с мен. Объркан съм, но щом мисля да изчезна за да свърши всичко това, явно не я обичам. Но, ме е страх да не направи някоя глупост. Понякога ми се струва лабилна и леко ку-ку..... Прави и говори неща непонятни за мен.

Общи условия

Активация на акаунт