Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 724
  • 138
  •   1
Отговори
# 60
Какво значение има с кой ще бъде, и от кой ще има деца, след като не желае да бъде с теб?
Като не желае защо е още с мен и не си тръгне.... Аз това не го разбирам.

# 61
Дам, трудно е да наследиш апартамент, преди да си свикнал сам да се обслужваш.

# 62
А, че що? Може да си вземе още. Религията му позволява.

# 63
Ако имаш парички или няма къде другаде да отиде а може и просто да не иска деца ,това че ти искаш не значи ,че и тя трябва да иска на този етап !
Какво значение има с кой ще бъде, и от кой ще има деца, след като не желае да бъде с теб?

# 64
Не позволява. Трябва да им осигури еднакъв стандарт, не е просто да ги събере.
А и в днешно време и в тази религия не се навиват ей така.

# 65
не мога да си представя, че ще бъде с друг и ще има деца от друг....
Това не ми звучи никак добре. Ето едно предположение защо не те напуска, макар вече да не иска да е с теб. Може да я е страх как ще реагираш, ако поиска раздяла.

# 66
Защото хората често се оставят да ги влачи течението. Но това не означава, че изведнъж няма да се събуди и за три дни да приключи всичко. Това, че още живее с теб не означава, че иска да е с теб, не се заблуждавай.

# 67
пързалката скоро ще стигне завоя с "козируването"...

# 68
не мога да си представя, че ще бъде с друг и ще има деца от друг....
Това не ми звучи никак добре. Ето едно предположение защо не те напуска, макар вече да не иска да е с теб. Може да я е страх как ще реагираш, ако поиска раздяла.
И как да реагирам.... Аз няколко пъти и казвам да си ходи.... Но, тя не си тръгва. Единственият начин да се разделим е, ако аз изчезна. Тя няма да остане сама тук. Но, това ли е начина да се разделим?!

# 69
А ти защо искаш деца от нея при такива отношения?
Нали съм я взел за жена от кого да искам 😄

# 70
С изказването, че не можеш да си представиш тя да бъде с друг, на мен лично ми навяваш асоциация с болезнено ревнив мъж. Ако и тя го усеща, може да се страхува, че ще реагираш агресивно на евентуална раздяла.

# 71
  • София
Последно?

И не, не си я взел за жена - нямате граждански брак.

# 72
Но ти пак не отговаряш - обичаш ли я? Не просто да искаш деца, защото е време.

# 73
Пич, виж какво ще ти кажа, като жена, която е била в съжителство с мъже не веднъж. Храната и сметките да плаща, особено с инфлацията сега, си е изключително голямо перо, поне едно 500-700лв. на месец. Другото, което е, ако ти готвиш, а тя чисти, напълно нормално е да си цъка та телефона. По същата логика, ти какво правиш, когато тя чисти? Чистиш с нея ли?

Мнението ми е, че си и тотално безразличен вече, което би се случило с всяка жена, предвид ситуацията, няма какво да си кривим душата. И това ти го казвам от опит и от наблюдения над връзките на приятели и познати. А защо продължавате да живеете заедно вече не знам, за мен е изпратено. Ти деца от нея няма да имаш, то и аз не бих родила от мъж като теб... Както и всяка жена с малко повече мозък.

# 74
С изказването, че не можеш да си представиш тя да бъде с друг, на мен лично ми навяваш асоциация с болезнено ревнив мъж. Ако и тя го усеща, може да се страхува, че ще реагираш агресивно на евентуална раздяла.
Нормално това би ме наранило. Болезнено ревнив не съм, но да не следваш мъжа си в социалните мрежи и да добавяш друг и да харесваш снимките му, също не е Ок?! 😄

Общи условия

Активация на акаунт