Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 719
  • 138
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тази информация на час по лъжичка е много изморителна.

# 16
Едва ли точно причината е в брака, тя не го желае, спи отделно, купуването на парцалки изобщо няма смисъл от коментари. С брак, без брак, няма да стане, оглеждай се за нещо друго докато си още сравнително млад. С времето все по зле стават тези отношения, по добре се радвай, че нямате дете, защото не са малко мъжете дето търпят такова нещо като жена ти само заради детето. А това смачква напълно един мъж в даден момент.

# 17
  • София
Жената е изгубила интерес или е имала различни очаквания, които са се разминали с реалността.
Мачът е свирен, но вероятно стои още я по навик, я по други причини.
Не разбрах чие е жилището.

# 18
А брак предлагал ли си ѝ? Може да не иска да ражда деца без брак.
Или пък без любов...
Имаме религиозен брак.
Заедно сме 7 години.
Люс по пързалката.

Иначе темата е интересна, аз бих посъветвала смяна на жената с такава с по-скромни материални интереси. Възможността на мъжа да поеме разходите е съществено съображение за много жени при избора на баща за децата им. За оптимални резултати, разбира се, е хубаво мъжът и да си вдигне дохода, освен да търси бедна и скромна жена.

# 19
реално от колко време сте така?
Мислил ли си да се разделите?

Аз не бих чакала щом жената се държи така, няма да поиска деца изведнъж , щом дори секс не иска

# 20
  • София
Авторе, говори ли ли сте с жена ти по тези въпроси и какво казва тя? Ние тук гадаем. Дай повече подробности. Но не знам къде си тръгнал да правиш деца с жена, която дори не иска да спи с теб.

# 21
  • Deutschland
Какво означава религиозен брак?

# 22
Какво означава религиозен брак?

Брак сключен в църква!!!

# 23
За какво ви е дете в тази ситуация. Вие дори нямате интимност. Детето има нужда да вижда обич между мама и тате. Детето има нужда от топлинка. Има нужда от простички семейни ритуали, които да му дават сигурност.
 В отношения от този тип не препоръчвам дори прахосмукачка робот!

# 24
Ти си на 34г, а жената?

# 25
Жената е изгубила интерес или е имала различни очаквания, които са се разминали с реалността.
Мачът е свирен, но вероятно стои още я по навик, я по други причини.
Не разбрах чие е жилището.
Това е сто процента така. Въпросът е в комуникацията. Ако виждаш, че нещо не е според твоите разбирания, обсъждаш го с човека до теб. Ако мълчиш, чакаш той да прочете мислите ти и какво не е наред, ти не си жертва на ситуацията, а съучастник. Никога в скапването на едни отношения не е виновен само единият. И смятам, че е много нечестно както да се очаква, че жената е двигател на семейната хармония, така и че мъжът все нещо е длъжен или е стъпал накриво.
В случая приемаме, че жената е дълбоко огорчена от нещо, което мъжът й не дава или пък няма как да даде. В такъв случай пак няма смисъл да се стои в тези отношения. Пък може и на нея да й е удобно и да я устройва.

# 26
  • Варна
Приключвайте и си намери друга жена.

# 27
  • Paris, France
А брак предлагал ли си ѝ? Може да не иска да ражда деца без брак.
Или пък без любов...
Имаме религиозен брак.
Заедно сме 7 години.
Люс по пързалката.

Иначе темата е интересна, аз бих посъветвала смяна на жената с такава с по-скромни материални интереси. Възможността на мъжа да поеме разходите е съществено съображение за много жени при избора на баща за децата им. За оптимални резултати, разбира се, е хубаво мъжът и да си вдигне дохода, освен да търси бедна и скромна жена.

+1.

Авторе, хубаво поемаш част от разходите, но ако живеете под наем, особено в скъп град, нямате ваше си жилище, разходите са доста високи. Аз също не бих родила дете ако трябваше да участвам и в разходи по домакинството.

Този религиозен брак признат ли е като законен в държавата, в която е сключен? Ако не е, то той никъде не е законен и не дава никакви права при раздяла или смърт на съпруга.

Родителите на жената харесват ли те? Доволни ли са от връзката ви?Аз бих посъветвала дъщеря ми да не бърза да ражда от първия нехранимайко, който и е надянал постна халкичка в църквата или е подписал ислямски брак с 10 или 15 000 лева махар. Ако разбера, че и сметки плаща, живеейки с мъж, направо ще предложа да и платя развода в църквата или мюфтийството.

# 28
какво какво, жената значи трябва да живее на гърба на мъжа си, или да не ражда? Това ми звучи малко пресилено.
Аз не бих искала да ме издържа мъжа. Но законен брак , иначе няма деца.

# 29
Не на гърба, разбира се, но мъжът трябва да може и да покаже, че може да издържа семейство. Ако цепят сметките, това означава, че той не може да издържа семейство, не му стигат парите и едно дете ще ги вкара в ограничения, които ще рефлектират и върху живота на детето до 3-4 години. Тука не става дума за издръжка на жената, а за евентуалното бъдещо дете.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 13:41 от Нарцùса

Общи условия

Активация на акаунт