Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 722
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
какво какво, жената значи трябва да живее на гърба на мъжа си, или да не ражда? Това ми звучи малко пресилено.
Аз не бих искала да ме издържа мъжа. Но законен брак , иначе няма деца.
Всеки има право да иска или да не иска деца.
Но ако не се харесва това на партньора, то той или тя отново са си в пълното право да намерят друг, който е на тяхната вълна.

# 31
Жената е изгубила интерес или е имала различни очаквания, които са се разминали с реалността.
Мачът е свирен, но вероятно стои още я по навик, я по други причини.
Не разбрах чие е жилището.
Мое е жилището, и аз го чувствам сякаш по навик вече.

# 32
  • София
Тя има ли къде да отиде при раздяла?

# 33
Тя има ли къде да отиде при раздяла?
Има родители, разбира се, че има къде да отиде. Дори няколко пъти я питам защо е с мен, след като се държи така и нямаме никакво бъдеще.... Следва мълчание и съдене.

# 34
  • Paris, France
Dadann, имаш огромен проблем с общуването, което и в темата се вижда. Явно и тя е същата - седи и мълчи. Седни и на един лист напиши от кое си доволен в живота си, от кое не си! Също какво харесваш и не харесваш в живота с нея. Кажи и, че искаш да говорите! Обясни как се чувстваш! Все пак бракът е институция за създаване и отглеждане на потомство основно. Компания, общи интереси, съжителство може и без брак. Питай я защо не иска деца, как вижда връзката ви! Говорете!

Идея е да говориш с ваши приятели или роднини, кумове, родители. Ако и с тях не се получава общуването - медиатор или психолог. Ако и там запъва - развод и всеки по пътя си. Все пак си на 34г, не на 14 или 24г и времето лети.

# 35
Авторът пише, че му е време за деца, защото е достигнал определена възраст. Не пише, че ги иска (с тази жена). Заслужава си да се поразсъждава върху това според мен.

# 36
  • София
Ти даваш на час по лъжичка.
Щом и на въпросите не отговаря, ти защо още си в тази връзка?
Имате ли изобщо нещо, което да ви свързва?
Звучи нереално тя да е чак такъв темерут, а ти да приемаш така благо и търпеливо поведението й.
Ако ти самият говориш така с нея (с по няколко подхвърлени думи през няколко часа), а тя само мълчи, то у вас трябва да е като в мавзолей.
Деца се отглеждат основно с комуникация, а тя ви куца и на двамата.

# 37
  • Paris, France
Авторът пише, че му е време за деца, защото е достигнал определена възраст. Не пише, че ги иска (с тази жена). Заслужава си да се поразсъждава върху това според мен.

Е, след като още преди 7 години е сключил религиозен брак с нея, от кого да ги иска ако не от нея? Навремето я е избрал за жена.

Да, ужасно куца комуникацията.

# 38

Е, след като още преди 7 години е сключил религиозен брак с нея, от кого да ги иска ако не от нея? Навремето я е избрал за жена.
Не знам, може би просто не се е изразил правилно, но на мен ми направи впечатление.

# 39
Dadann, имаш огромен проблем с общуването, което и в темата се вижда. Явно и тя е същата - седи и мълчи. Седни и на един лист напиши от кое си доволен в живота си, от кое не си! Също какво харесваш и не харесваш в живота с нея. Кажи и, че искаш да говорите! Обясни как се чувстваш! Все пак бракът е институция за създаване и отглеждане на потомство основно. Компания, общи интереси, съжителство може и без брак. Питай я защо не иска деца, как вижда връзката ви! Говорете!

Идея е да говориш с ваши приятели или роднини, кумове, родители. Ако и с тях не се получава общуването - медиатор или психолог. Ако и там запъва - развод и всеки по пътя си. Все пак си на 34г, не на 14 или 24г и времето лети.
Да, така е времето лети, а аз цикля на едно място доста време. Не мога да разбера какво иска от живота. Преди оправданието беше, че живеем с майка ми. От известно време сме сами, но това вместо да подобри нещата, станаха по-зле защото спи в друга стая.

# 40
  • Далечният изток
Нужно ти е да намериш майка на децата, които искаш да имаш, защото тази жена не е. Защо въобще сте заедно? Дори да изключим желанието за деца...

# 41
На мен ми направи впечатление, че прескочи въпроса за възрастта на лирическата героиня, и задълба чие е жилището. Сигурно лирическата героиня ще да е около 25 Grinning

О, ето първия класически шансон, живот при мама. Ми да, ако мъж до 33 години и 11 месеца живее с майка си, не му е време още да си хвърля семето Grinning

# 42
На мен ми направи впечатление, че прескочи въпроса за възрастта на лирическата героиня, и задълба чие е жилището. Сигурно лирическата героиня ще да е около 25 Grinning

О, ето първия класически шансон, живот при мама. Ми да, ако мъж до 33 години и 11 месеца живее с майка си, не му е време още да си хвърля семето Grinning
Ами къде да я изхвърля тази майка.... Я, се замисли малко... Тук говорим, че вече не сме заедно. Сами сме и положението е още по-зле. Не готви.... Чисти, прави едно и също нещо всеки ден. На 27 години е.

# 43
  • София
Т.е. доскоро сте живяли с майка ти.
Откакто сте отделно тя има ли възможност да преподреди по свой вкус, да преобзаведе, да се почувства у дома?
Промени ли ви се ежедневието? Примерно, преди сте се съобразявали с възрастната жена, а сега да правите неща само двамата (всеки има различен вкус, но да кажем да закусвате в леглото, да ходите голи из къщи, да си направите нощен филмов маратон с пуканки, да се напиете и да танцувате из целия апартамент и т.н.).

Охоо, значи на твоите години си я наврял в детската стая? Че и тя участва в сметките и издръжката на чуждия дом.
Много пъти те попитах. Какво правите заедно? Зарежи готвенето и чистенето! Кажи как се забавлявате? Излизате ли, пътувате ли, ходите ли заедно на кино, на театър, на концерти, виждате ли се с общи приятели, ходите ли на почивки?

# 44
Брак, небрак, ако една жена те желае и обича, няма да те отбягва по 2 месеца и да спи в друга стая. Толкова е просто.
Когато й скимне скача в леглото и чака... Без страст без игра абсолютен ташак.

Общи условия

Активация на акаунт