🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Terzi продължава да чупи рекорди по Нетфликс . Отново влезе в топ 10

Нова официална статистика . Кралят на Нетфликс - Турция. Не са празни приказки , а факти още от Протектор  

Терзи отново е в топ 10 на Netflix с двата си сезона!
raninitv

Terzi отново влезе в топ 10 на Netflix през същата седмица с двата си сезона.

Връщайки се на екрана на 28 юли, Терзи зае 2-ро място в списъка на сериали на неанглоезични сериали на Netflix с 23 000 000 часа гледания / 4 300 000 гледания през втората седмица от 31 юли до 6 август. Първият му сезон се класира на 8-мо място в същия списък с 9 700 000 гледани часа / 2 000 000 гледания.

Според данните за седмицата 7-13 август, вторият сезон достига 11 400 000 часа гледания / 2 100 000 гледания и се нарежда на 4-то място в списъка. Вторият сезон има общо 48 100 000 гледани часа и 8 900 000 гледания. Първият сезон на Терзи, излъчен на 2 май, влезе в топ 10 на Netflix за пети път с 5 700 000 часа гледания / 1 200 000 гледания. Този път беше 9-ти в списъка на неанглоезичните телевизионни сериали.

Забележка: Когато първият сезон най-накрая влезе в Топ 10 на 23 май,  имаше над 50 милиона часа за гледане  , а Netflix все още не беше пуснал новите си показатели, базирани на гледане. Потвърдено е, че общата гледаемост на първия сезон на Терзи е надхвърлила 65 милиона часа към тази седмица.

Ще се пръснем от гордост. Само така! Красота от Истанбул

Кулата Галата  

От проектите - Кулата галата . Да сме късметлийки, когато сме там да го видим . Джентълмен също има кадри от там .

Беррак Тюзюнатач беше видяна предишния ден на плажа в Чешме, където разговаряше с приятеля си, докато си почиваше на шезлонг

Пикантерии за колегата и Шивача да я питат . Ей тоя шезлонг ко можеше да говори..

След катастрофата във водата, когато изплуваха. Не са наистина у Босфора както си мислех това е фокус снимаха го с декори. Като политнаха се стреснах и се ядосах и на двамата че не мислят трезво.
https://twitter.com/AliAv24/status/1691650567754363074

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 15:25 от femmi2

# 271

Ще се пръснем от гордост. Само така! Красота от Истанбул

След катастрофата във водата, когато изплуваха. Не са наистина у Босфора както си мислех това е фокус снимаха го с декори. Като политнаха се стреснах и се ядосах и на двамата че не мислят трезво.
https://twitter.com/AliAv24/status/1691650567754363074

# 272
Тенкс за гифките . Това е за теб SunglassesSunglasses

Лелката тука е на летен купон на списание Harper's Bazaar Türkiye
В лицето се е окепазила с пластики , ужасна е  в тяло е трепач на тая възраст.
Със самочувствие позира и знае как да представи дрехата.

За оправяне на вкуса слънчева , красива Хазалка

Нези с кака нещо ново с кой ли ще замени Аполона ?
Мисля, че снима още филма не разбрах дали е за платформа или ?

Бог създаде мъжа ! Награда 2014 г.

кратка реч

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 20:07 от femmi2

# 273
Много е красив по това време! И сега е такъв,но вече възмъжал! Харесва ми повече!

Феми,кака снима. Показва се от време на време,но нищо интересно. Без нащУ тя е никоя!
На лелята не може да и се отрече, че е много стилна жена!

# 274
https://www.youtube.com/watch?v=WeglNy105OI
тук е чок сладък и свенлив и  естествен. Стилът по онова време е перфе .
Нези , може ли да чуеш какво говори. Така ми липсват такива репортажи.  Платформите не позволяват да се снима на сета. 
Сега се е изпокрил, като невидимият. 

https://www.youtube.com/watch?v=E3oCY1H2Fgk
Носталгия и Истерия ! Наредете са на опашката Joy
това уни го срутиха направо . Такива истории помни че .. Заради фемир и Чаатай е посещавано

Нези , като възмъжал и аз повече си го харесвам и ме  влудява  и привлича❤️‍🔥
В ОС в началото честно казано не ми правеше впечатление , после като възмъжа и се влюбих в турчина

https://www.youtube.com/watch?v=oQrlxU7TIZo&t=2s/
секси пич е .Heart Eyes Зрялата възраст чок му отива

Цитат
Известният сценарист Дениз Маданолу се завръща за новия сезон с амбициозни проекти. Припомняме, че тя написа сценария за сериалите "Апартамент на невинните" и "Крупие". Дениз реши да не продължи да работи по сценария на "Крупието" и реши да се върне в театъра. В момента работи върху два мюзикъла. В края на годината в Netflix ще излезе и филмът "Джентълмен" с Чаатай Улусой и Ебру Шахин, чийто сценарий е автор.

Нези , нали пита за Айлето почнала е подготовка има нов сценарист заедно с Хакан Бономо.
Серенай още снима за НФ и след това ще снимат с Киво реклама за Мави . Използват че ги харесват в тандем заради сериала да снимат реклама.

Урок от Казанова като по учебник. Яка и луда смела сцена и изпълнение и от двамата.  
https://twitter.com/_theanel/status/1691921417003253879

В Кюбрата, като е религиозен и ще откача дали ще има любовни сцени ?
Не сме свикнали така Joy разглези ни и няма мрънкане сега това как ще го снимам ,какво ще каже гаджето.
Гуруто Бирсен е писала, че Енгин Дюзатан отказвал да се целува с някоя си колежка. Ако е вярно може и да си има причина.
През новия сезон на Крупие ще  сменят каст и екипи. Поставил условие поне до НГ да не спират проекта. Хората се застраховат с тия тъпи рейтинги и системи.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 17:04 от femmi2

# 275
Момичета, май имаме новина

Eylul, означава септември!
Blush

# 276
Нези:hibiscus:  нерде го видя това  , защото  нищо такова няма  при НФ. В ИГ ли са го публикували дай линк

Това си е прецедент.  Ако наистина го пуснат толкова бързо си го обяснявам  че е заради рекордите по гледаемост и огромния интерес по света или е планувано. Не са пускали сериал чужд или турски за една година.  
Сниман е накуп така е но други сериали ги бавят и феновете се изнервят и само питат кога. Рядкост е но може и два Туркиш сериала да пуснат тогава.  
Удариха джакпота всички. Кралят на Нетфликс.
Ако го пускат за РД ще е подарък за всички.
Силно усещам, че ще има купон за С3 и за РД. Ще е яко и ще е грее слънчицето ни.  

разгеле  успях да публикувам  по стария начин

Прелест!  I love you❤❤💋💋💋💋

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 14:15 от femmi2

# 277
НФ Турция го публикува на стори в ИГ.
Само това засега,но все пак eylul си е септември.  Ще очакваме скоро да обяват и датата.
И аз много се зарадвах. Може, наистина за РД да го пуснат.
Ще е страхотен подарък и за Чачо и за феновете му!
Hug

# 278

След като НФ - Турция са го споделили в ИГ няма измама . Подготвят ни изненада.

Ох разтопих се толкова е сладък и невероятен. Истинска прелест и наслада и тези устни само за целуване. Може ли да си толкова красииииив и талантлив😭🤯🙊❤️🤎🤎🤍🖤🔥

Протектор зад и пред камера . Толкова е фотогеничен и харизматичен .Movie Camera

За Световният ден на фотографа . Рошав сладък усмихнат  фотограф от Лос Анджелис

хареса ми фотото с Айча

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 17:14 от femmi2

# 279
Здравейте момичета Simple Smile
Много се кефя, ей го септември чука на вратата Simple Smile
Ако е за РД ще е супер ,

Прекрасен летен ден, момичета

# 280
# 281
Привет!
Снимките на Кубра продължават.  Ден 41 ви.
Чаатай йок!

До тогава ще си припомняме.
https://www.instagram.com/reel/CuztCoIJJUl/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 12:37 от nezito

# 282

Yum
Хайде да хапнем с Хаканчо . Вижте как сладко си рупа картофки и после ще пием кафенце

Чаатай Йок - сушаааа изпокрил се е ,но ние сме търпеливи.

Може и да е вярно или се шегува. Егати късмета да ти падне батерията, когато видиш Аполона Open Mouth
затова ще я караме на спомени

Sorry, I know it's a trend to film yourself at the gym, but yesterday I ran out of battery on my phone so I couldn't film Cagatay Ulusoy while he was training. So I will only post these pictures. I am sorry once again!

Съжалявам, знам, че е тенденция да се снимаш във фитнеса, но вчера ми свърши батерията на телефона, така че не можах да снимам Чаатай Улусой , докато той тренира.  Съжалявам още веднъж!

https://twitter.com/AliAv24/status/1687013398737715201
Наранено зверче. На него му вярваш така пресъздава всичко и ти къса сърцето.💔  Шифа е скована и не може да изрази любов . Не я видях в очите й. Чачи играе и заради двамата.  Феноменален!👏🌟🌟🔥
Сега пак си пуснах епизоди от Терзито и се убеждавам в думите си. Дервишкият танц и спомените и съветите на дядо му от който се учи и много уважава му помогнаха да е отново предишният както и Джемре.  
Бренд Пеями Докумаджи отново на върха.Hands Clap
Как се изсмя на глупостите на Димитрии да си продаде акциите.

🐼❤🤎🤎💔🥺

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 20:44 от femmi2

# 283
Добро утро!
Феми,не,че е невъзможно да ти падне батерията,но в случая не го вярвам много. Ако видя Чаатай Улусой да тренира и нямам батерия,ще намеря някой ,който да го снима и да ми прати снимката,но няма да изпусна този възможност.  Или ще се ходя всеки ден там,докато го видя пак. Щом тренира ,значи не е еднократно. Wink
Който търси начин,намира.
Завиждам на всеки, който е имал шанса да то види на живо. Аз пропуснах моя....
Видяхме толкова много  лица във филмите му,искам да видя неговото. Heart Eyes

# 284
И аз си помислих същото да помоли някой да го снима у фитнеса ,но явно и е неудобно, като не познава никой ако наистина го е видяла.
Щом тренира ще го види пак няма да е еднократно и тоя път да се подготви да не пада батерията.    
В Терзито си е с нормална фигура явно тренира за роля и ще ни шашне. Залагам, че след Кубра след като релаксира и подготви ще заснеме проекта с продуцента от Миконос.
Така ми е любопитно затова.
Потвърди се в интервю че са се договорили.
Опознали сме го и твърдя ,че не снима ей така проекти за нещо си за хонорар. Трябва да го грабне и развълнува.
С усет е който или го притежаваш или  йок и няма как да се научи.

Нези , как да не завидиш на всички които го познават и общуват със зверчето. Тих ,земен ,скромен.
Сигурно е още по красив и вълнуващ в реала. Нищо човешко не му е чуждо.
Може ли да проверите в мбд тая седмица на коя позиция сме.
По принцип се информирам от Туитър профилите сега не мога да проверя.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 14:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт