🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
# 286
На 15 септ. НФ пуска втори сезон на Клуб със колегата Салих Бадемджи.
Ако ще ни изненадва с Терзито ще е рядкост два Туркиш сериала да излъчат.  
Режисьора Карджъ рекламира в ИГ С3 на Терзи.
Щом го прави наистина ще е якънда.
При надписите видях и Бери значи ще участва.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 00:48 от femmi2

# 287
Здравейте, дами!

Една приятна новина от Birsen Altuntaş:

Çağatay Ulusoy се завръща на екран с бомбена драма

След звезди като Yılmaz Erdoğan и Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy се завръща на екран.

Чаатай Улусой е една от най-трудолюбивите звезди на младото поколение. Красивият актьор засне филма "Джентълмен" след "Шивач" за Netflix и изигра главната роля в сериала "Кюбра", заснет от един от най-талантливите режисьори у нас Taylan Biraderler. Междувременно Улусой, който получи много оферти за телевизия, взе решение и се съгласи с Ay Yapım, с когото работи в сериала "İçerde" през 2017 г.

Известният актьор  ще играе млад мъж на име Левент (името може да се промени) в сериала "Gaddar", който ще бъде заснет за FOX от Ay Yapım. Левент, изоставил жената, която обича и семейството си, и отишъл в армията, ще попадне в неочакваните събития и ще се превърне в жесток мъж.
Сериалът, който ще бъде заснет от успешния режисьор Sinan Öztürk, заснел Çukur и Üç Kuruş, се очаква с нетърпение. Проектът, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu, е едно от най-красиво написаните произведения от последния период. Една от изненадите на поредицата е, че ще бъде използвана и песента "Gaddar" на Erkin Koray, легендарното име на  Anadolu Rock Müziği, което изгубихме през последните дни...

# 288
Нерде стеее ,айде идвайте да полеем инфото.
Емка , 🌷 Тешекюлер че ни донесе статията от Бирсенката .
Нали ви казах, че ще пише инфо за актьори ,които са се превърнали в марки и ето че Чаатай Улусой е такъв след Кенан Им. Желанието на феновете се сбъдна. Доживяхме да се завърне на тв след години на платформи.
Явно сценарият го е грабнал. Така желаем да го видим в отрицателна роля в екшън. Затова тренира ще ни шашне. Само партньорката да е готина, щото не ми се гледат безлични и некадърни. Поне визуално приятна да е. Фокса не го харесвам реже на конвеер и политиката им е грешна, но съм убедена че няма да се случи с Чаатай и Ай Япъм и си е опекъл договора. 
Всяка седмица на екран резюмета и вълнение. Няма потайности и ще го виждаме често.
Кралят се завръща както той умее с гръм и трясък.
Ще им покаже как се прави рейтинг и сериали. Винаги работи с най добрите и така ще е сега. Радвам се за Ай Япъм разбират си от работата и режисьора е с опит и го хвалят.
Мениджъра последва Ай Япъм преди това явно сега се е официализирало с подпис след като Бирсен го пише.
Наниии ,айде идвай ти най много ще се радваш. Исках Шоу тв да излъчи проекта тях повече ги харесвам. Обраха звездите Фокса ще са конкуренция.  
Няма да почнат да снимат веднага още не е приключил с фантастиката и после трябва да се зареди с енергия и настрои психически. Ще ми липсва свободата на платформите но..
Ще ми се смеете, но ме е страх след Ичердето и шаманката да не се повтори същото.
Опазил Бог!
Няма нужда от това  пепел ми на мислите. Колкото повече лети свободно по добре.
Той си е самодостатъчен.
Колко сме лоши и ревностни..
Бившата без него е никоя и го знае и затова всячески се опитва с интригите.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 01:12 от femmi2

# 289
Еми, Благодаря за новината,
Феми, тук съм Simple Smile
Много се радвам, сега вече няма мърдане, ще има фенове на сета, все ще има снимки...а  и папараците  ще дебнат ....
Ехааааа, чакам с нетърпение Simple Smile
Прекрасна вечер, момичета 💐

# 290
Няма мърдане фенове ,папараци ще му виждаме очите на слънчицето ни.
Явно е готов психически да се натоварва иначе нямаше да приеме офертата. Вярваме в него и го подкрепяме винаги.
Ще ме разплаче и развълнува това същество. 
На  върха на щастието са феновете и в мрежите ври и кипи.   
Много искам да го видя в Кан - Франция или някъде в чужбина да им скрие шапката на всички и най вече на тия които го замениха  щото им е скучен, спечен и грозен и какво ли още не за изявите му. Той цъфти и грее най вече след като няма кой да го трови. Ще го пазим от вещици и занапред.
Дано и мъжкият каст е силен.
Мисля, че може отново да си партнират с Арас Булут след като ще е по Фокс. Той заради Дисни не може да снима за други тв.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 01:46 от femmi2

# 291
Страхотна новина!!!
Çok teşekkür ederim!!!
Heart Eyes
НащУ момче ще ни радва още много!!!
Разтърси социалните мрежи отново,въпреки мълчанието си!

Като чета за какво става въпрос,очаквам визия като на Сарп,все пак ще е военен,няма да е с къдрички.
Gasatay ще играе млад мъж ,на  име
Левент (може и името да се промени) от сериала
"Гадар"
Направено от #AyYapimper
#FОХ. Левент, който оставя жена и семейството, за
да влезе в армията, ще открие себе си.
Замесен в неочаквани събития след завръщането си,се
превръща в
"гадар'" (обратна личност)
Сериалът, режисиран от успешния режисьор на
#ukur и #Uckurus, #Sinanõzturk, e с нетърпение
чакан. Проектът, със сценария си написан от
#HurerEbeoglu, се откроява като едно от най-добрите
писани творби от последните времена. Хайде,момче,само така! Хората отдавна чакат твоето завръщане на екран.
А ние дали ще можем да го гледаме...

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 10:53 от nezito

# 292
И аз така предполагам ще е с визия като на Сарп брутално секси злодей с изваяно тяло. Ще ми липсват къдричките.
Той затова тренира у фитнеса казах ви ще ни шашне. На верните му фенове по света не ни е важно толкова какво му е тялото и така си го обичаме  като се наложи се стяга доказал го е. Разтърси мрежите само Чаатай може да постигне това. Кралят! Не се показва ,мълчи  проектите му са чок коментирани и интересни.
Страхотен подарък за всички за РД освен Терзито.
След години на платформи отново за обществ. тв.
Хайде скъпиииии покажи им как се правят сериали и рейтинги и хитове.  Нямам търпение и съм чок развълнувана и адреналина кипи и си личи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали ще участва в рекламата за Фокса за новия сезон?
Няма как да почне да снима веднага трябва подготовка, настройка и почивка. Каста не е събран и екипа, локации. Мисля, че зимата ще започнат или догодина.  
Бирсен ще пише подробности. Така го е нафалила в статията.  

Много се радвам че ще е в отрицателна роля и ще се справи никой не се съмнява в това.
Преди в старата тема пуснах анкета като какъв желаете да го видите и повечето гласове са за злодей в екшън и семеен мъж. Направо пророческо се оказа. Не му смогваме на темпото и инерцията и честно казано ме шашна с това  след като му се играе и му е в кръвта ние ще му се радваме и наслаждаваме и възхищаваме и аплодираме.
Млад , здрав ,прав ще ни радва и да е  удоволетворен от себе си.
Познавайки го е така. Развълнувал го е сценария и ролята ново предизвикателство.
След проекта ще си даде пауза заслужена от година. Преди Ичердето така направи изчезна за година и нещо и после ударно завръщане.  

Нези , защо да не можем да го гледаме? Табики че ще можем. Ако не е онлайн директно рускините са като ракети веднага качват и превеждат. Ще е зор с преводите ще се оправим. Не е като на платформите кратки епизоди и не го усещаш. Отвикнала съм и трябва да се настройвам.  
Феновете няма да го остават.
Винаги са внимателни и са превеждали почти всичко и с бг субт.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 20:46 от femmi2

# 293
Tabiki, всички са мнооого развълнувани!
Хвалят нащУ,играта му,таланта му,начина,по който се променя постоянно. Нямат търпение да го видят отново в сериал!
Коментират,коя ще е партньорката . Най-много искат да е Алина Боз, някои искат Хазал Кая и други имена се коментират,но не ги знам всички.
Поздравяват Ай Япъм за избора на най-доброто!!!
Ех,сега и ако се покаже от някъде!!!

# 294
Момичета, разбира се, че всички се радват, няма как да е иначе....ТОЙ е , ама наистина ТОЙ е прекрасен актьор, всеобщ любимец.....а сега ще еееее ...казвам ви ...сигурна съм с баклава....ще се постарае  за всички фенове които го обичаме... Simple Smile

# 295
Ето част от партньорките,които феновете искат да видят с Чачо.

# 296

Сравненята със Сарп и Безмислостен не стихват.Така му отива пАтлака и  адреналина:stuck_out_tongue_winking_eye:  

От големите акаунти в Туитър .
И аз се замислех и още вчера писах преди хабера няма ли да снима филма с Музафер Йелдаръм?
Феновете така сме свикнали на платформи че някой ще повярват на завръщането след като го видят с очите си.

Looks very promising but after Terzi, I'll wait until he is actually on public TV to believe it. Doesn't he have a film he is about to do in September? So are we to assume that Gaddar will be a winter dizi, with 20-24 episodes & one season?

Изглежда много обещаващо, но след Terzi, ще изчакам, докато той наистина се появи по обществената телевизия, за да повярвам. Няма ли филм, който ще прави през септември? Така че трябва ли да приемем, че Gaddar ще бъде зимен дизи, с 20-24 епизода и един сезон?

От рускините

Цитат
Изненадана съм, че Чага е по телевизията, как да кажа - усетете разликата. Но в същото време и най-накрая дочакан, седмичен стрес🤣. Това означава, че проектът е достоен, Ay Yapym рядко прави грешки.

''Накрая Чаатай преминава към различен режим на работа при заснемането на сериали. Може би ще го виждаме по-често и няма да е толкова затворен''

Да си спомним " Ичерде " един сезон и да сме здрави и никой не успя да убеди Чага за втори сезон. Оценките не са пари. Той отказа да направи  Присъда , защото не можеха да направят само един сезон. И тогава ми се струва, че Чаго постави свои собствени условия ... или може би не. Скоро ще знаем всичко  и всичко ще си дойде на мястото ...

Нани , Flowers Hibiscus Ако продуцента и НФ искаха да е с баклава в Терзито щеше да е такъв. Така са преценили че е добре и успеха не се влияе от това. Съвсем други съществени неща са важни и рекорда по гледаемост е факт.  Така ще е с Джентълмен и Кубра . Кралят на Нетфликс . Луд  неуморен звяр!
Чок Севиорум:heartsc:

Как може да искат Хандето за Чачо ? Пази Боже само може да мига и фалшивее .  Феновете й ноу комент добре че не съм от тях . Така се смея за ашка с Керем, който  ще си я връща и не може да живее без нея направо ще набие богаташа Joy тя си обича лукса факт . Има си проект с Бурак отново за Фокс заета е. Елчинката я харесвам рижавелка и може да играе  зависи дали ще е свободна тогава , защото е с договор с Гювентам . Алина Боз не ми се нрави безлична. С тоя ашк с Лабумски ми е още повече антипатична.
Нейна си работа с къв акъл е с него и преди това се отказа от Терзито и постъпи непрофесионално и го злепостави,ако наистина се е затъпил за нея. Айча е заета също с проект по Фокс - Турция  иначе не съм против отново след Протектор. Химичат си и имат общи фенове.
Хазалкаааа тя е отделна Вселена .Green Heart Най -голямото желание и мечта. Искам ги двамата на платформа с някой смел продуцент и сценарии . Горещ , луд и леко комедиен . В екшън не отказвам , но с тия две деца и Лейля е още мъничка не вярвам да се подложи на тоя стрес за общ. тв Може и да грешим тя си обича професията и умее да съчетава кариера и семейство. Неуморна ! Ако Керем Чатай ни сбъдне желанието ще го позлатим.
Серенай .... само, като я види или му я споменат ще избяга и ще се откаже, както и мениджъра Joy
Затова съм спокойна освен това си има други проекти.

https://twitter.com/GenclereSorduk/status/1693352124833263918
 Как се гласува и за какво е номиниран Чачи. Може ли да го разгледате и светнете какви са тези награди и класации.

Латините са на върха на щастието

VOLVIMOS GENTE VOLVIMOS AAAAAAAAAAAA Con Ay yapım y serie de acción AAAAAAAAA OMG espere tanto para este momento 🥳🥳🥳🥳🥳QUE FELICIDAD 🥹🥹🥹🥹🥹#ÇağatayUlusoy

ВЪРНАХМЕ СЕ ХОРА ВЪРНАХМЕ СЕ.  Боже Мой  чакахме  толкова дълго за този момент 🥳🥳🥳🥳🥳 КАКВО ЩАСТИЕ 🥹🥹🥹🥹🥹Çağatay Ulusoy

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 01:18 от femmi2

# 297
Това са номинации за най-добър актьор за 2023. Но не е ясно къде е как се гласува.
Tabiki, че трябва нащУ да спечели! Това е една от най-успешните му години!

# 298

След инфото за Безмилостен сме в Турският тренд.  Само така . Nature Star

И с нови последовтели вече сме 9, 2 млн . Феномен! Няма друга дума и израз

💥 По непотвърдена информация, музиката за сериала "Безмилостен'' / Гадар" с Чаатай Улусой в главната роля ще бъде написана от Тойгар Ашъклъ Основната песен от сериала е хитът на Еркин Корай. Съдейки по факта, че продуцентите са закупили правата върху сингъла, името няма да бъде променяно.

Тойгар композира основно за Ай Япъм така че не е изненада.
Ето и  оригиналната заглавна песен, която ще звучи в Безмилостен
https://www.youtube.com/watch?v=BRNZnNDXOkk&t=2s
Еrkin Koray - Gaddar (Live @ Jolly Joker Ankara, 2013

Така е  2023 е най добрата успешна година и връх в кариерата му. Разцъфна и се отървахме от пиявицата и е като нов човек. Колкото по далеч от такива по добре. Кариерата му е приоритет и това е най важното.    Заслужава всички награди и успехи по света най добрияяяяяят.
Ще спечели награди и ще се радваме и плачем и вълнуваме с нашият талантлив и красив прекрасник.  Не случайно Бирсен пише за Чаатай Улусой  като за марка заедно с утвърдени имена в сектора .

Не се притеснявайте, като е всичко готово и почнат да го излъчват има си линкове фокса в реално време ще ги потърсим за онлайн и както писах рускините са като ракети.  
От сега се настройваме за нов режим с ашкъма с по дълго времетраене и натоварване. Отвикнали сме , разглези ни.  
В рекламата не се съмнявам от продуцента и канала . Който и канал да го закупи ще спечели от това. Важен и деня на излъчване . Фокса много нещо са нарамили и кой ще оцелее и окапе?

https://onedio.com/haber/yeni-sezonda-ekranda-cagatay-ulusoy-6-y … a-donuyor-1168087

На екран в новия сезон: Чаатай Улусой  се завръща в телевизията след 6 години!

Çağatay Ulusoy , който гледахме последно през 2017 г. с телевизионния сериал "Вътре" се занимава с дигитални произведения едва оттогава. Улусой, който дълго време беше далеч от телевизията, ще се завърне на екраните на FOX , според новините на Бирсен Алтунташ.

Едно от най-успешните имена на младото поколение Чаатай Улусой вече записа със златни букви името си в сектора.

Гледахме Улусой, който започна кариерата си с Фериха и започна да се издига бързо, в сериала İçerde.Въпреки че виждаме Улусой, който отсъства от екраните 6 години след финала на İçerde, в дигитални творби, очите ни винаги са го търсили по телевизията.

Çağatay Ulusoy, който наскоро гледахме по BluTV и Netflix с продукциите на Kağıttan Hayatlar, Yeşilçam и Terzi, се подготвя за завръщане в телевизията.

Според новините на Altuntaş, Улусой, който се съгласи с Ay Yapım, ще поеме главната роля в телевизионния сериал Gaddar, който ще се излъчва на екраните на FOX. Той ще даде живот на герой на име Левент в сериала, ще изостави жената и семейството си и ще отиде в армията, срещайки неочаквани събития при завръщането си и ще се превърне в жесток мъж. Да видим какъв сериал ще бъде Gaddar? Очакваме с нетърпение!  

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 18:48 от femmi2

# 299
Добро утро, момичета!
В Чанаккале има много сериозен пожар. Моля се всичко да приключи добре! За съжаление има силен вятър  който много пречи на гасенето....Cry
Иначе от вчера си мисля как ще възприема Чачо в отрицателна роля.
Знам,че ще се справи добре с това,защото е професионалист до мозъка на костите си,но дали ще ни бъде трудно ...
Как мислите?

Тези добри очи как ще ни накарат да не го харесваме?

Общи условия

Активация на акаунт