В Чанаккале има много сериозен пожар. Моля се всичко да приключи добре! За съжаление има силен вятър който много пречи на гасенето....

Иначе от вчера си мисля как ще възприема Чачо в отрицателна роля.
Знам,че ще се справи добре с това,защото е професионалист до мозъка на костите си,но дали ще ни бъде трудно ...
Как мислите?

Тези добри очи как ще ни накарат да не го харесваме?
Дано вятърът спре и пожарникарите успешно потушат огъня. Природната стихия е неуправляема и често нанася големи щети. Дано няма жертви сред населението....
Колкото до ролята на Чаатай си мисля, че тя няма да е твърдо отрицателна. По-скоро ще има един момент на преобръщане на образа от добър в лош и после отново добър. Нещо подобно си го представям. Холивудските продукции често играят по тази линия на метаморфоза на образите. Гаднярът може би ще е нещо подобно. Мисля си, че колкото намразим героя, толкова и ще го заобичаме. Ще се люшкаме между любов, съжаление и омраза. Искам да гледам този различен Чаатай....

Може ли да резнете гифчето 

много хубаво пишеш с дар слово. Радвам се че изгледа проекта и си впечатлена. За всичко съм съгласна ,само мнението за ашка и Шифа се различава което е съвсем нормално .