🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте Момичетаааа, 
EmSiTo - благодаря ти за целия  труд и отделеното време за превода 💐
Еми - разкошни гифки на  Чачко
Нямам търпение да се появи вече.. .

# 316
Тази снимка ми е мнооого любима! Heart Eyes

# 317
И на мен също Heart Eyes

Заглавието от турски най често го превеждат,като жесток  безмилостен , безпощаден.
Габи в Туитър също така го превежда.
Няма търпение да го види като такъв.
Дилянката преговаря за нов сериал и ще се радвам да е тя по добре от някой други некадърни.
Ще си подхождат.
Зависи и как сценариста е описал героинята и историята.
Ще наблегнат повече на екшъна и борбата вътрешната между доброто и злото.
Левент остава семейството и отива в армията . Не е уточнено женен ли е има ли деца. Семейство може да са родители ,брат  , сестра и близки приятели. 

Сега да се появи от някъде сладката пандичка.🐼

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 08:58 от femmi2

# 318

ФЕМИ* сладката пандичка Чаго ли е.!?
като превод на "Gaddar" имаше и Брутален*..
но и Садист* да играе с тоз зашеметяващ поглед
пак ще е The Best*
Heart Eyes

# 319

Брутален най му приляга на Чаго . Брутално секси , зашеметяващ лош , съблизнателен поглед и тяло.
Ще ни шашне Аполона!
https://twitter.com/ProfDrDizi/status/1694023587047387514
феновете полудяха и се кефят че се завръща отново в екшън от създателите на Ичерде Stuck Out Tongue Winking Eye
той в слаб проект и сценарии нема да се навие. Всички коментират дори тези които не са му такива фенове че залагат на Гадар и Чаатай и фокса че ще е рейтингов и качествен. Два летни сериала окапаха по фокса . Трябва да се освобождава място за дизи драмите.
От това печели канала, като има и реклами и рейт.

Софи , Чачи е сладката пандичка. Много си харесвам пандички да ги щипкаш и гушкаш и в Шивача на сладка пандичка и разгонен котарак го асоцирам

спинка пандичката Yum

Аслъхан Малбора е получила множество оферти и сега оценява сценариите.
От Ай Япъм да я изберат за Гадар и да не мислим повече и да сме спокойни. С Бенсу Сорал немам против. Познават се приятели са стоят добре визуално двамата. Колежката има какво да се учи ,но е по добре от некой други. Свободна и нема сериал и Хакан Баш си пази територията.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 17:17 от femmi2

# 320

ФЕМИ* след като си я харесала Аслъхан Малбоора* за
пандичката  Чаго, значи става,
 доверявам се на твоя усет и  инстинкт,
 откриваш ги без проблем..
спомням си че ми отвори очите и за Йозгю Кая*..
все искам да я видя до некой от любимите красавци
но не ме огрява, и тя има порочна визия като Малбоора
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
Софи  🍹откривам ги с инстинкт и Бест модели мъжки и фатални красавици.
Аз ще те светна и за още. Аслъхан е темпераментна и вече се е докоснала до Аполона играят заедно в Кюбрата.
Мисълта ми е че след като приключват фантастиката да я изберат и за Гадар.
Стига е сменял партньорки с тези които е работил да играе пак. Най желаем с Хазалка но едва ли ще е в Гадар. Не губим надежда че това чудо ще се случи.
Любопитно е какво ще каже гуруто Бирсен затова.
Има ли смел продуцент ,провеждали ли са разговори. Така ме е яд още че си смени мениджъра,  бяха с общ и това така ни радваше.

Софи , ще одим ли на каст Joy  тоя път как ще се оправдаваме, като изпуснем Казанова.
Не ни трябва каст направо се обаждам на който трябва и сме уредени:joy:WinkStuck Out Tongue Winking Eye  
по тв е цензура и йок да те лепне до стената камо ли еротик сцени.
Замазват алкохол за пушене да не говорим.

Бирсен е писала, че са пред приключване  на "Кюбра" значи може да не се бавят с Гадар. Това не е човек ,а робот. Луд Звяр как да не му се възхищаваш.

За Дилянката какво ще кажете в сериал с пандичката

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 23:15 от femmi2

# 322

"Terzi" продължава успеха си и в 4-та седмица на Netflix

23.08.2023 г., 09:41 ч
"Terzi", който вдъхна живот на героя на Пеями от Чаатай Улусой и се завърна на екран на 28 юли, се класира на 9-то място в списъка на неанглоезичните телевизионни сериали с 6 800 000 часа гледане /1 300 000 гледания през 4-та седмица.

Общата гледаемост на "Terzi" за 24 дни достигна 54 900 000 часа и 10 200 000 гледания.

# 323
Лелееее , наистина бомба драмата за Фокса ще е през новия сезон.
Техническият екип подготвя терена и ще снимат извън Истанбул. Целият сериал или определени епизоди. Град Халафети , там е сниман Карагюла. Голяма красота е.
Екшъна ще е хит и всичко ще е изпипано. Още не мога да повярвам че се завръща и ще се подложи на този стрес. И други коментират че докато не видят с очите си не вярват. 
След като е  преценил така знае какво прави има сили. Винаги изпипва нещата професионално и работи с най добрите. Тоя човек всеки път ме изумява и удивлява и разплаква. Моето зверче и луда любов. Тази роля не е лесна и физически и психологически.  

Страхотни гифки.Heart Eyes Точно за тези си мислех и желаех.
Походка ,осанка класа ,неглиже стил. Истински мъжкар. Има опит от модния подиум. Ако се беше развил в тази посока нямаше да сгреши и щеше пак да е успешен.

Дилян Чичек ще партнира на Ибо Челиккол за сериал по атв. Тя отпада за екшъна. Оф коя ли ще му лепнат. Може и да има думата и изяви предпочитание.
По принцип, който плаща той избира и режисьора също.
Провеждат се репетиции ,чете се сценария.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 07:07 от femmi2

# 324
https://www.youtube.com/watch?v=eA3ubeKaYlw

Един клип хубав на Есвет и Пеями

Много съм доволна от втори сезон.Хареса ми! Тандема Салих и Чаатай ми харесва много и бих искала пак да го видя след време искам да си кажа,че съм много доволна,че Пеями посвети колекцията си на баща си и отвори сърцето си и за Кираз...
Джемре ми беше много забавна и ролята определено подхождаше на непукиста Берак.
Много добре и съм много доволна за първи път от време ми беше интересно да гледам нещо на един дъх за втори път така става и първия сезон така го глътнах чакам 3ти сезон с 10 очи вече.

# 325
Последните 3 минути от финалната серия прелюдия към 3-ти сезон ли бяха? /бой, кръв.../

# 326

💫 Журналистът Kaan Olker съобщава, че Чаатай Улусой  е инвестирал значително състояние в организирането на музикално студио точно в дома си в Zekeriyaköy. Актьорът, който пее прекрасно и свири на няколко музикални инструмента, прекарва много време в студиото, подготвяйки се за нова работа.

Божееее , как да не му се възхищаваш и Обичаш.❤️ Талантлив , прекрасен , земен. Музиката и актьорството са му в кръвта. Разплака ме за пореден път това същество.
Ако ни покаже и студиото и се фотне ще е чудо.
Така се подготвя психически и разтоварва . Така се е упражнявал и за Терзи в дома си .
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1695373346488090754
има чувство за ритъм и усет

Цитати от контакта  
Цитат
Умен Чаатай, много млади актьори трябва да се учат от него, и не само актьори, но и млади хора, усърдие и работа върху себе си без това, истински, уважаван човек . Уважавам упоритите млади хора. Обичам те Чага.

Цитат
Какъв многостранен талант!

Пеями Докумаджи. Преуспял , талантлив шивач , дизайнер вглъбен в работата си, който се отърси от психологическите рани и възкръсна, като феникс.  

Невероятен Красавец !
Походка ,като от подиума, изправена стойка , секси гръбче и неглиже стил. Ако беше се развил и в тази посока в реала щеше да направи кариера.

В последния епизод дадоха трейлър за финалния С3
Кръв ,бой .. в начална позиция се връщаме. Знаех си  че кръвният брат няма да позволи Есвет и Пеями да са заедно. Красавеца няма да устиска тоя път и ще преспи с нея. Оф ще мижам тогава.. никаква химия , енергия и заряд. Не може да се целува. Добре че е Казанова иначе няма да търпя.
Да бяха завършили така емоционално без продължение щеше да е добре.

Дидко:hugs: радвам се че се отби и ти е харесал сезона.  
СалЧа са невероятна комбинация. Ще се радвам някога пак да играят заедно.
Успех им пожелавам и рейт на Камък на желанията със Салих и Ози.
Салих е развълнуван и написа, че историята го е грабнала и че се надява да се хареса на зрителите.

Коя ли ще е късметлийката да му партнира.   
Ако не е на нивото му поне да не дразни външно.       
Колко ги смени и прати в рая не е истина, шашардъ съм:joy: Казанова неуморно работи и още ще ни радва слънчицето ни.
Съобщава се че Чаатай Улусой и екранната му партньорка ще участват в рекламния клип на Фокс тв за новият драматичен сезон.

Нямаме търпение да му видим красивите добри очи и  визия. Там ще са и още колеги ще е приятно да го видим съвместно в клипа. Фокса умеят да снимат рекламни клипове.

Bowling

Релакса на Бенсу - колежката от Ичерде и аркадашка продължава. Поддържа форма , хубавица.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 00:05 от femmi2

# 327
Момичета,
Нямам търпение за клипа на сезона Simple Smile
Блестящ ще е Чачо  Simple Smile
Много се радвам за студиото , винаги съм му се възхищавала, че  свири и пее ....музикално си е момчето....
Коя ли е новата колежка?

# 328

Айде и тук да се разпиша, да не помислите, че съм изчезнала или забравила. Лятото е към своя край и съм командировка от няколко дни на Златните....В свободното време се шматкам по брега и броя вълните. Няма качествен нет в хотела, затова ви прочитам набързо през телефона.

Хубава съботна вечер и вълшебна неделя 🥰🌊

Чаатай е велик! 😍💃

# 329

cagatayyfanclub
Ние подкрепяме това набиране на средства за рождения ден за 33-ия ден на Çağatay Ulusoy, който предстои на 23 септември! Бъдете сигурни, 100% даренията ще бъдат използвани добре. За да остане изненада, моля, DM за подробности за кампанията. Както винаги, глобалните фенове на Чаатай са обединени в това!

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 22:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт