🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Феми,
Има кампания за РД на Чаатай ли?
Ох, аз се вълнувам и за колежката...ще ми се да е някоя на нивото му, да е с харизма....ще разбият рейтинга....
Ето и един красив залез и от мен...

И не мога без моя любимец...

Харесвам всяка мимика и жест , толкова добре флиртува с камерата, всичко се чете в погледът му...прекрасен актьор е, Толкова добре умее да те накара да му вярваш.....
Аз поне от 10 г. не съм се отказала от него.....не ми се вярва и да го направя....прекалено много ми е влязъл по кожата.....

# 331

https://twitter.com/ahsendaily/status/1695681132052820447
Сет от Кюбра , гримират Ахсенчето.
Тоя човек ме изумява. Как приключва от образи и подготвя и няма и нищо не повтаря. Винаги различен. Респект!  Още се любувам и изучавам Пеями после и джентълмена.  

Нани,🌷има благотворителна кампания за РД
По принцип феновете не пропускат да измислят нещо всяка година.  Миналата също имаше благотворителна кампания и после всичко се отчита.
Преди садиха и дръвчета,но им секва желанието като Чаатай мълчи и мениджъра му.
Темерут е свикнали сме поне за РД благодаря да напише.

За рейтинга отдавна не сме се вълнували,но кълбото шепне да сме спокойни.
Завръща се с бомба гиби. Друг път е работил с Ай Япъм и са създавали хитове. Всичко ще е изпипано професионално. Сценария е силен.
Зрителите отдавна се надяват на това завръщане.  
За партньорката рядкост е с нивото му поне да е визуално приятна.
За химия такава каквато видяхме при ХазЧа няма как да се повтори. Те са Вселена!
С Малбора ще им се получи и ще е готино. Може и да повтори с някоя колежка ошашавих се вече..  
"Безмилостен" ще е екшън и няма да дълбаят  в ашка поне така предполагам  и усещам.Ще се лута между добро и зло.

Ти вярваше до последно, че ще се завърне на тв ,аз бях скептична мислех, че ако снима за Япъма ще е по нататък и с друг проект може и за платформа.   
За студиото и аз се радвам. Велик е!
Няма да тръгне да прави муз.кариера прави го за удоволствие.
Така се подготвя за проекти. След като има възможност и средства що да не ги вложи в това, което му харесва.
Гласът му е топъл , секси ,успокояващ. Обожавам да го слушам. Да си пожелаем да ни зарадва с муз. проект, като в Делибал.

Тенкю за морските пейзажи.
Дени, и аз така обичам да се разхождам край вълните и да дишам морски въздух и да слушам шума на морето.

https://www.dizidoktoru.com/magazin/cagatay-ulusoy-muzige-merak-saldi-h37762.html

Чаатай Улусой  се интересува от музика

Çağatay Ulusoy , който ще се завърне на екраните със сериала "Gaddar", който Ay Yapım ще снима за FOX, събуди интереса си към музиката.

Според новините на Kaan Ölker от Posta; Актьорът създава музикално студио в къщата си в Зекериякьой, където може да композира и записва песни. Улусой прекарва по-голямата част от свободното си време в студиото.

Пощата жълтее  за студиото и музиката вярвам, защото е доказал интереса към композиране  , муз. инструменти . Може и текст да напише да си излее душата.

Пухкава сладка мокра пандичка Heart EyesYumYumAnimal Panda Face

Талантливият ни прекрасен Шивач  
perfecto ❤️‍🔥🥰🤗
https://twitter.com/AliAv24/status/1695584521947582803

Арас като Ататюрк , честно казано не ми хареса. Арас е много талантлив, но си личи многото грим да го състарят и не прилича на Ататюрк . Поредицата ще се излъчи по Фокс - Турция  заради проблемите и фалита на диснито в Турция.  

трейлъра

лайк от Хазалка за подкрепа

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 09:53 от femmi2

# 332
Феми,
Има кампания за РД на Чаатай ли?
Ох, аз се вълнувам и за колежката...ще ми се да е някоя на нивото му, да е с харизма....ще разбият рейтинга....
Ето и един красив залез и от мен...

И не мога без моя любимец...

Харесвам всяка мимика и жест , толкова добре флиртува с камерата, всичко се чете в погледът му...прекрасен актьор е, Толкова добре умее да те накара да му вярваш.....
Аз поне от 10 г. не съм се отказала от него.....не ми се вярва и да го направя....прекалено много ми е влязъл по кожата.....
Чувствам се по същия начин Нани,макар и от по-скоро. И друг път съм ви казвала,а и аз самата не успявам да си обясня това привличане.
Да,без съмнение е мистър Харизма!
Ние се прибрахме снощи.
Сега тепърва ще  се пренастройвам след три месеца на острова.
Последния изгрев от ферибота

# 333

Нези , прибрахте се вече. Догодина пак в рай Гьокчеада и да си сбъднеш мечтата да видиш Господин Харизма.  Лятото неусетно отлита и остават спомените. Нека да е лято само да е лятоооо топло и горещо с морски полъх.

🔥🤎🤎🖤🐼😻

Цитат

Не сме сами в тази Лудост необяснима  всеобща е по света.
Не мога да си го обясня привличаме все повече и всеки ден се гордея с него. И да искам да се откажа не мога като наркотик е  и Афродизиак:stuck_out_tongue_winking_eye:
 Няма турска кръв затова е толкова харизматичен и красив. Не е като останалите  и се отличава. Промени ми мирогледа и сега гледам с други очи на турските сериали и туризъм .

Някои хора остават като послания, които ухаят на рози. Не се уморяваме да ги четем, защото докоснаха нежно душите ни и оставиха красива и незаличима следа в тях♥️

Господин ХАРИЗМА! Очитеее и този поглед горещ и приковаващ

Готина , цветна и  естествена Аслъхан

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 19:28 от femmi2

# 334
Стори от Илка. С шапката на Чачо. Grinning

"Конфискувах ти шапката,Чао! "

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 16:51 от nezito

# 335

Какво означава това стори от Илка? Писала ли е нещо за финала на фантастиката?
Тя ще облича Чачо и за рекламният клип на фокса и предполагам и за екшъна, ако съвмести работата, защото е заета с друг проект на фокс с Енгин Акюрек .

Конфискувала му е шапката да сподели фото да му видим красивите добри очи. 🤎
Прекалено е това криене. Като почне да снима за тв няма да е така и ще си мисли на ум що не си стоях на платформите:joy:

Екипът на сериала "Безмилостен / Гадар" с Чаатай Улусой в главната роля отиде в Халфети - град и област в провинция Шанлиурфа, където се планира да заснеме първата серия от проекта. Докато тече техническата работа, актьорският състав ще се включи в снимките следващия месец.

Каста още не е ясен освен главната звезда . Ще снима сред красива природа и ще се чувства добре. Засега няма официално инфо кога почват така че всичко са предположения.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 18:24 от femmi2

# 336
О,колко е красиво! Нямам търпение!!!

# 337
Здравейте:sunny:

Започваме със седмичната класация за новата седмица

IMDb Starmetre'de ние сме на 7 позиция. Тази мома, която е под номер 1 нямам идея коя е и защо е там ?  

От фенски профил
Списък с предстоящите проекти на Çağatay Ulusoy:
Terzi - S3 -  Netflix - Финален сезон.
Centilmen - film - Netflix -
Kübra - S1-2 - Netflix (filming) премиера 2024 г.
A film with MuzafferYıldırım
Gaddar - TV dizi - FOX (Unofficial)

ето я шапката , която е конфискувала Илка от господин Харизма и Усмивка:smile: като се усмихва цялото му личице грее и се смее.

Стайл , визия и усмивки  2015 - 2016 г . Това кожено якенце си го пази. Прилича ми на същото от галата на Терзи. Няма лошо след като му е удобно и си го харесва.

Назан Кесал , която участва у фантастиката ще играе в нов сериал. Снимките започват на 4 - ти септ.
След като е така значи Чачи и екипа ще са приключили. Сигурно екипа ще се сбогува и ще се разбере  
Още ми е непонятно как ще почнат екшъна толкоз скоро?!
Тоя човек не е от жИлязо . Нужна е  почивка преди ''Безмилостен'' да се настрои психически и физически.
Проекта с продуцента от Миконос е загадка ще го снима ли?
Възможно е да го отложат след сериала. Ако е подписал и е обещал на Музафер ще го изпълни.
Не е от тези, които са безотговорни.    

От акаунта на НФ - Турция
-Ee ilişkiniz ne alemde?
+Belirsiz ya.
-Nasıl belirsiz?

- И така, каква е връзката ви?
+ Несигурно.
- Колко несигурно?

Как ме разсмиват Joy както се пее в песента имаме ли връзка с теб сега или се разпадна внезапно тя.

Табики, че е нестабилно и нямат истинска връзка у сериала и е  омъжена при това.
Сама реши така никой не я е принуждавал от семейството на Димитрии. Не знае какво иска и горкият красавец го отнася и това не е само мое мнение. 
За сефте ми се случва да не повярвам в ашка изведнъж въпреки че Чаатай умее да пресъздава с поглед и тяло всяка емоция.
Вярваш му винаги.
Шифа не успя да ме убеди в любовта си на героинята. Антипатична ми е.

Още от  ИГ на НФ - Турция
https://www.instagram.com/reel/CwdGgPCKNcx/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg%3D%3D
🥰🥰🥰 PEYAMI DOKUMACI 🥰🥰🥰Hands ClapHands Clap

💫 Турските медии обсъждат музикалното студио, което Чаатай Улусой създаде в собствената си къща в Зекерякьой. Освен това актьорът прекарва по-голямата част от времето си в него.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 10:45 от femmi2

# 338
Феми,понякога се чудя един и същи филм ли гледаме...

# 339
Ха,ха Joy добре де и от Нетфликс не вярват в това. Какво да направя така го усещам и  такива са ми възприятията.  
Пеями и Есвет не са гаджета. Може да имат предвид емоционална връзка. Тия чувства са ми странни изведнъж от целувка накрая.
Тя нямаше да знае за Мустафа ако не е лъжата, че е болногледачка от агенцията. Да си я обича колкото ще и страда ще му дойде акъла накрая.  
Искам да видя жребеца да язди такъв у сериала. Връщаме се в изходна позиция бой ,кръв.. да позная ли  думите на близкия аркадаш.. спа ли с нея а ?  Много ли я обичаш ,защо ме предаде? Тя ми е съпруга. Само през трупа ми ще сте заедно! Как се самоизмъчва на тържеството горкото. Broken Heart

Нещо ново от сета има ли ? Пейзажи да са давайте, като няма друго и е суша ще полудеем напраУ

За партньорката трябва да гадаем от тези, които са свободни и не снимат. Мелиса Памук едва ли ще ни огрее. Йозгю Кая е заета.  
Само да не е Алина Боз или Несла.
Тогава ще си счупа компа Head Band

Ще мрънкам да покаже как композира и свири в студиото. Някой от аркадашите да ни зарадва ,щото звяра няма да се сети. Обожавам да го слушам как свири особено на барабаните. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 10:52 от femmi2

# 340

Феми* за какво са предназначени парите за РД* на Чаго
тази година, трябва да е специална изненада
Heart Eyes

# 341
Здравейте Nature Sunny

Засега няма подробности за какво са предназначени средствата нали е изненада.
Ще напишат и ще се отчетат и ще споделя в темата.  
Тази година навършва христовата възраст още по мъжествен, сексапилен и красив.❤️‍🔥Едва ли ще прави шумни купони ,може и да е на работа тогава.
Тази година е връх в кариерата му ползотворна и спечели нови почитатели по света с огромен талант и усет. Раздели се с вещицата и е като нов човек и ние сме предоволни. Какво повече да желаем освен да е здрав и  по социален и внимава с какви се забърква зор да го опазиш..

Горещ събличащ поглед 🤎🤎🤎❤️‍🔥🤤🐼

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 08:50 от femmi2

# 342
Здравейте момичета, хайде не остана време ....
Иде новия сезон, да видим кога ще започнат снимките и феновете на сета....
Нямам търпение....
Феми,
Специално за теб, любимата колежка

Преди години съм споделяла, ММ я обожава, нагича я Сърничка/Кошутка... Simple Smile
Изключително нежно излъчване има.....
И не мога без Чачко

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 21:01 от nanni_123

# 343
Нани 🌷 Тешекюлер за Хазалче. 🧡 Изключително нежна е затова толкова си я харесвам и като характер е Огън.

Всички нямаме търпение кълбото ми шепне че няма да почнат за есенния сезон.
Възможно е да греши дори и рядко. Със сигурност ще си видим слънчицето на рекламния клип на фокса.
След като е подписал с Ай Япъм значи подновеният  договора с Гювентам е само за фантастиката и не е обвързващ. Имаше такъв с Терзито и Джентълмен.
Ако от НФ пуснат финала на "Шивачът" и съвпадне с "Безмилостен" ще сме шаш отвсякъде няма да смогнем ,сега суша и ни е скучно, викате да не се оплакваме.
Не вярвам да пуснат финала през септември въпреки че намекнаха..  тогава в графика са два турски проекта.

# 344
Добро утро!
Постоянно излизат някакви неща от сета,но без Чаатай, табики.
Ясно е,че докато работи не се показва. Лятото си беше бонус! Голям бонус!
Ден 49 ти. Значи горе долу от тогава,даже малко повече,не сме му виждали очите...

Феми,не е изключено Терзи да е през септември.  Аз се надявам, че ще го пуснат за РД.
Ето,и латината потвърждава.

Общи условия

Активация на акаунт