🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
При нас утрото е дъждовно ,нека разхлади.

Като работи не се показва ,тихо и кротко си върши работата. Не знам вече какво да мисля той ли не ще шефовете ли забраняват с тия потайности.
По принцип снимат  60 дена или повече зависи от сложността.
Лятото си беше рай за нас виждахме му често очите ,после Йок!
Силно се надявам за РД да ни зарадва или някой аркадаш или мениджъра  да пуснат фото. Или ще е на работа или на моренцето.
Мисля да добавя и новото заглавие за  в новата тема. 
Срещнах желания да си партнират отново с Лидия Тугутлу. Хубавица е добре се разбират двамата и няма да ни дразни на екран.
Зависи от продуцента и режисьора, ако  и предложат тази оферта. Отдавна никъде не е участвала ,сега си гледа детенцето.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 11:16 от femmi2

# 346
Аз предпочитам да го видя със съвсем нова партньорка.
Нито една емоция с предишна такава,не може да се повтори. Нека е нещо ново и различно, както е различен всеки път и той.
Hands V

# 347
Международен филмов фестивал в Измир, публично гласуване
https://izmirfilmfest.org/oylama/dijital/en-iyi-dijital-dizi
https://izmirfilmfest.org/oylama/dijital/en-iyi-kadin-oyuncu

Подкрепих Хазалка и Пера Палас за най - добър цифров сериал и най- добра актриса.
Ако желаете и вие я подкрепете от линковете . Гласува се с 5 звездички за да е актуален гласа.
Останалите проекти на колегите  не съм ги гледала и интересувала за да гласувам.Всъщност дадох вот без да съм гледала за проект на Олгун Шимшек , който играе Мустафа в Терзито.
Щях да се възмутя, че Терзи го няма в категориите и ЧУ като най добър актьор .
Погледнах внимателно и номинациите са за 2021 - 2022г. Тогава нямаме излъчен проект.
Така, че остава да гласуваме за любимката . Може да се гласува всеки ден. ХЖ миналата година обра наградите и ме е яд че не присъства лично можеше поне видео да запише като е зает на работа. Догодина ще сме номинирани и ще оберем наградите на публиката и журито.
Може и да спечелим тази година златния келебек за цифров сериал и актьор на годината и Джем Карджъ за режисьор.

Всеки път е различен не повтаря роли и е като Хамелеон.
Нека да разберем коя ще му лепнат и тогава ще се изкажем одобрена ли е или йок.
Кадърните и естествени са рядкост.
Не съм убедена, че няма да е същото при повторение риск е  зависи и от сценарии и умения.
Имам любима латино двойка и са играли много пъти заедно и всеки път им се кефя. Марио е споделял, че  му е любима колежка и предпочита да работи с нея.
В реала си имат половинки и дечица.

Нези , питаше преди за Айлето гласят го за октомври. Серенай още снима за НФ , Киво релаксира.

Жесток е  опасно секси и красив❤️‍🔥🥵😎😎🤤😍

https://twitter.com/onlypeace23/status/1691553142687617108
каква необятна любов изпитват хората към тези двамата . Two Hearts
Дори и на клипчета и фантазии си пасват и с различни визии. Просто умеят да играят с очи и  се допълват. Шифа ко ми докара такъв поглед, като на Хазалка тогава ще си върна думите.
Колко красиво и тихо плачат и двамата.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 23:34 от femmi2

# 348

Здравейте с едни много нежен фенски колаж със снимки от ролите на Чаатай Heart Eyes

Хората от цял свят го обичат всяка информация за него им носи удоволствие и радост така като и на нас.

Приятелите от Only Çağatay Ulusoy и те не спират с творчеството си Grinning

Още нямам време да съм активна в темата и новините за Чаатай, но благодаря, че вие усърдно споделяте новостите. Така четейки не изоставам с актуалната информация. Поздрави с гледка на нощните  Златни....от върха на виенското колело Heart Eyes

# 349

Дени , Грасияс че намина в кътчето ни знам че си заета и натоварена  покрай учебната година.  Инфо няма актуално нищо не си изпуснала , нашичкият се е изпокрил по традиция.  
Нощната гледка от Златните е готина.

Нереален ! Аполон ли е чудо ли е да го опишеш и нагледаш. Подкосява ти се краката . Чооооок горещооооо🥵🤯🤯🐼🤍🖤🤎🤎

Стил , класа и елегантност !  
От ревюто и емоционалният финал на С2 .Както винаги Пеями е под пара всичко да е наред . Красивият ни талантлив преуспял Шивач. Hands Clap

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 21:42 от femmi2

# 350
Остават още 10 дни до края на снимките на Кубра.

След това сигурно ще си почине малко,преди началото на сериала.
Не човек,а машина!!!
Талант и работоспособност в едно е страхотна комбинация.
А и  това са най-хубавите му години, на върха на кариерата си е,от всякъде го искат. Трябва да се възползва и той го прави,без компромиси.
Поднася на феновете си само най-високо качество!
Възхищавам му се! Heart
Дени,не съм била от 100 години на Златни пясъци.
Има ли хора?

# 351

Табики, че ще си даде почивка не е от жИлязо.
От всякъде го искат,защото е най добрият.  Всичко е високо качество.
Както ви казах не вярвах, че ще се навие за екшъна и ще си даде пауза но Ейваллах ,Ашколсун много е трудолюбив и се изправя пред ново предизвикателство което ще е интересно за всички. Няма да играе в нещо ако не е сигурен че желае и силен сценарии за каквито и да е пари 💸
Как да не му се възхищаваш.Heart
Залагам, че ще почнат да снимат екшъна зимата.
Преди се говореше че може и януари догодина. Оф да го обявяват  каста да не го мислим..

Никога не губи Светлината в Очите си🔥
Когаааа ще му видим актуално красивите , нежни добри очи и усмивка. Не се трае вече липсва нииии!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 21:34 от femmi2

# 352
Красива вечер,  Дами,
В очакване на новия проект сме, някак тръгнем в очакване....хайде да се появи вече...нямам търпение, макар, че ще крие новата визия....

# 353
Здравейте ,изниза се топлото  лято така неусетно.

Въпреки, че няма да ни огрее финала на Терзито за септември световната платформа Нетфликс не спира да рекламира и публикува снимки.
За цяла година си е прецедент турски сериал да се излъчи докрай.
Кой каквото ще да плямпа кариерата му е във възход и ние се гордеем с него заслужено.  
Чаатай не се е спрял да снима и се труди и не лежи на стари лаври.
Няма реклами и социалност това не пречи да го харесваме.
За справка 9,2 млн последователи и  нови почитатели. 

За визията в екшъна всеки си го представя, като Сарповата в супер физическа форма и сексапил. След като е в армията няма да е с къдрички.
Оф да го снимат и пускат рекламния клип за турския Фокс да му видим очите. Ако не участва и само се точим какво прайм:joy:

Кака е завършила снимките за филма и пак ще скитосва мноУ се преработи..
Дилянка ,която е в главната роля е на Венецианския фестивал.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 22:52 от femmi2

# 354
Здравейте, момичета! Как сте?.  Аз съм почти готова с подаръка. Днес му направих персонализирана картичка  и чакам рибарски принадлежности 😄, до седмица го пускам Simple Smile

# 355
Дианка ,добре сме ти как си ?
Готина картичка и любима снимка. Heart Eyes
Как си се сетила за рибарските принадлежности точно в целта.
Надявам се за РД да си получи подаръка ще е доволен сигурна съм. И дано го видим с шапката.
И ние искаме да му изпратим нещо ама още не сме измисли. Нека пристигне твоя пък ще му мислим.
Сега като почва да снима за тв ще има фенове на площадката и при организация може да го посетим или някоя от нас ако не можем групата. Само трябва да се разбере локацията и да не се изгуби човек в мегаполиса и кварталите.

Мелиса Памук преговаря за екшън проект. Ще се изкефя да е нашият и не само аз. Феновете отдавна са навити затова партньорство. Някой не я харесват, като актриса ,но аз съм на обратно мнение. Умее да изразява емоции и като гаднярка е добра.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 22:45 от femmi2

# 356
Благодаря, добре съм. Как няма да се сетя. Сега дано му видим хубавите очи по-често

# 357
Какви рибарски принадлежности си поръчала?
Ох  не е лесно за човек който има всичко.

Сега като е на върха и отвсякъде го искат е момента с мениджъра да помислят и за извън Турция само трябва да е по социален. Турция му е тясна за Таланта на Господин Харизма.

# 358
# 359
Добро утро!
Дойде и септември! Аз все пак се надявам, че скоро ще гледаме "Терзи".
Кубра продължава с нощните снимки.

Феми,имам един фенски профил на Чачо, който публикува сторита от сета. Напоследък ги споделя само с близки приятели,радвам се,че и аз съм по някаква причина сред тях. И така ги виждам. Надявам се накрая и нащУ да се появи в някой случаен кадър. Но като гледам всички внимават какво публикуват, явно са предупредени.
Дианка,колко време ще пътува пратката ти?
Онзи ден видях случайно една декоративна шевна машина и ми се дощя да я купя и да му я изпратя.Wink На нашия страхотен шивач!

Общи условия

Активация на акаунт