🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Добро слънчево утро.Nature Sunny

Готини са кукичките за риболов.
Нези , страхотна е идеята. Ако искаш ще съберем пари и ти ще му я изпратиш като подарък. Ще му напишеш поздрав.
Много се гордеем с него и сериала и е страхотен Шивач.
Друг не бих си представила в тази роля нито в другите. Създадени са за него така се превъплъщава и те кара да изпитваш хиляди емоции.

Еха нощен Истанбул. Heart Eyes
И аз започвам да мисля че са предупредени да не снимат и показват Чаатай. Няма ли някой случаен гражданин да го снима ,фенско клипче, както в началото в мола.
Предусещам че ще се появи на хоризонта. Може и още днес.
За рекламния клип на турския Фокс нищо не се чува.
Конкуренцията вече е почнала.
Аркадаша и идола на Чаго - Кенан Им. който се завръща след дълго отсъствие с проект е присъствал на атв.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 11:30 от femmi2

# 361
Един забавен Чаатай 😄 Никога не съм виждала тази снимка. Не знам, кога е правена

# 362
Гюнайдън Nature Sunny

Тази снимка от поста на Дианка е правена в Америка за Хелоуин.
Там си го празнуват и тачат. Помня, че напрайха проблем от това не се хареса да не кажа подиграваха и изтри снимката.

Бирсен Ант. потвърждава че "Джентълмен" ще се излъчи през декември 2023г. по Нетфликс.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 13:15 от femmi2

# 363
Здравейте момичета, 
Не мога да разбера какъв проблем може да се измисли за снимка на Хелоуин...
Тъпа работа....то и ние искаме баклава и червените шорти ама.....някак е нелепо само това да ни харесва.....
Много си е готин...

Кога се очаква клипа за сезона, не се сещам кога ги пускат, нямам търпение за новата визия....
Прекрасен ден, момичета Simple Smile

# 364
Нани , искаме но нали знаеш че за верните му фенове това не е най важното, както и за патрона. Печели с труд ,усет ,талант и постоянството.
Някой такива глупости пишат за кариерата му.. Трябва да си сляп и не знам кво за да не виждаш, че е на върха и отвсякъде е търсен. 
Кога ще пуснат рекламния клип за тв си нямам на идея. Вероятно преди да пуснат сериалите.  
Чачи дали ще е с новата визия или йок също не е сигурно.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 11:16 от femmi2

# 365
# 366
Добро утро!
Феми,съгласна съм с теб-истинските му фенове го харесват ,както и да изглежда.
На мен ми е много готин на тази снимка от Америка.
Момчето работи,не се шегува!

И вече с 9.3 млн.последователи!!!

# 367

Хората творят и са нетърпеливи и любопитни за новата визия и драматичен бобмастичен проект

Според данните от август най-обсъжданите актьори в социалните мрежи:

Ние сме напред само така.. и колегата  е след Чачо с Терзито

Снимка с фен от Протектор.
Не помня дали съм я виждала или йок.
Някой може ли да я резне сингъл Hands Pray

9 , 3 млн последователи ФЕНОМЕН! Hands Clap
Не сме му виждАли очите 52 дена от както снима фантастиката хората си го харесват и това че се е изпокрил не пречи да го последват. Гледат му качествените проекти , роли и талант и го следват👏

https://www.youtube.com/watch?v=FFSsPbNmJjs&t=1s
Нов тийзър на Дилека  със Салих и Ози . Ето какво е споделил Салих развълнувано
"Ако сърцето ви издържи, ще е много интересна история за гледане."

Историята изглежда интересна и обещаваща. Може и да го загледам или ако не ще следя информативно.
Премиера в четвъртък седми
септ.по канал Д
Успех и да се хареса на публиката. Каста е готин. Продуцент е Пастел филм.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 15:21 от femmi2

# 368
Ето,

Убавец си е Simple Smile
Последователите говорят, без дори да е социален....ако постваше ....щеше да са повече....

# 369

Феми,заповядай!

# 370

Прелест ! Revolving Hearts

Нани , Нези , Тешекюлер Flowers TulipFlowers Tulip

Прекрасник , Убавец 🤎

Разгледайте този профил - мацката е голяма фенка на Чачо и е посетила почти всички локации , където е снимал.
Не е туркиня , чужденка е. Завиждам и  за Етилер и парка. Какви емоции е изпитала . Особено чувство Sleeping Посетила е къщата от Приливите , Терзито , улицата  от ХЖ
https://twitter.com/alexaopiteanu
https://twitter.com/alexaopiteanu/status/1697861345176174861
изглежда е посетила сет на Кюбра, ако правилно съм разбрала Flushed

Фейза Джевилек с лятна фотосесия
Познахте ли я ? Лара с кученцето  от Фериха . Щерка е на сценаристката Мелис Джевилек , тя я урежда в проекти, които пише.

От Дилека

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 17:57 от femmi2

# 371
Günaydın!
Кака е на гроздобер. Къде ли?

Ден 53  от снимките на Кубра

Имаше и едно видео,в което се чува как споменават Чаатай. Всички се вълнуват,дори  само чувайки името му.
Липсва много вече!
Heart
Хубав ден ви желая!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 10:48 от nezito

# 372
Нези , може ли да сложиш видеото,където го споменават.
Всички се вълнуват да работят с него.
Те поне го виждат и общуват ,ние се молим да му видим очите.

Кака , пак почна с намеците. Бившия е зает с работа и  да му помогне за гроздобера.
Не е на неговото лозе споко. Той си има работници ,като приключи до седмица с проекта ще инспектира.
Както коментирах приключи снимките на филма и ся пак и скучно и ще се завира, като пиявица при хората. Кълбото ми шепне че не са се разделили приятелски и са фарчали парцали:joy:
Имало ли е изневярата те си знаят ,няма да ни вденат колкото и любопитно да ни е.

# 373
Здравейте момичета,
Още малко остана, няма къде да ходи Simple Smile
Ще се появи Господин Харизма Simple Smile

# 374

Ще се появи табикииии Господин Харизма и ще ни посвири и пее с вълшебният си глас и ръце . Искам да покаже муз студиооо айде скъпиииии

готин черно бял колаж от  новата фотосесия на Аслъхан
Красавица:heart_eyes:  ще си отиват двамата визуално . Предричам че това партньорство ще ни хареса и отвее  Имаме нужда от това. Като актриса, като гледах клипчета  не е зле Аслъхан. Хареса ми как плаче и крещи.

бялото и подхожда и отваря . Цвета на косата е сладък.  НащУ досега с руси не сме го виждали поне вкуса за брюнетки затова е запазил . Ако не са кобилести още по добре  

Красива и стилна Дилянка в реклама на  Армани на Венецуелският кинофестивал .

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 13:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт