🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 850
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Нези , ще измислим подарък ,парите как ще съберем това ми е мисълта  след като не е проблем за теб ще се организираме.
Емка ще измисли текст на картичката. Тя има дар слово.

Давайте идеи тогава. Аз съм за парфюм  и нещо от България. Не знам алкохол не може.
Да му купим шал за зимата да го топли докато работи или пак  шапка. Нещо, което ще хареса и ползва. Тениска, ама размера ще нацелим ли?
Хареса ми да му изпратим чаши за вино да си пие елексира 🍷🍷

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 18:04 от femmi2

# 436
Не може да се изпраща храна и алкохол.
Направих запитване за една шевна машина,чакам отговор.
Парфюм,тениска,не ми си струват добра идея.
Чаши трябва да ни са чупливи...
Нещо ми се върти в главата,но като го доизмисля,ще го споделя.

# 437
Сигурни ли сте за храната?
Нещо плетено ръчно красиво и фино. В България се шият много бродерии ,дантели.   Като бях малка се учих, но съм позабравила. 
Или картина той обича изкуството и да рисува.
Картините са много скъпи..
Ако някои от вас може да рисува хубаво може и портрет. Не че няма такива вкъщи ,но..

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 18:22 от femmi2

# 438
Здравейте, дами!

Нези, аз съм много скептично настроена към идеята за изпращане на подарък на Чачо за рождения му ден.  
     Като жена от по-старото поколение дълбоко се съмнявам, че адреса, който е подаден е действителен. Че ако милионите фенове на Чачо знаеха точния адрес на офиса, досега щяха да го заринат с писма, подаръци и дълги опашки от фенки, които се интересуват къде могат да намерят Чачо.
     Но ако вие решите друго, няма никакъв проблем да ви изпратя надпис на картичката. От подаръците, които изброявате само шевната машина ми допадна. Ще се включа със съответната сума без проблем.
      Решението е ваше!

# 439

Ново фото от архива на фотографа на Ичерде

Ох за адреса и аз съм се замисляла  не вярвам да е грешен. Ако беше все някой щеше да се разписка ето и румънката е отишла там и е намерила офиса.
Аз го разглеждах с Гугъл и се оказа че при посещението ми в Истанбул съм била близо до него но не съм знаела.
Почти всички фенове изпращат подаръци така на любимците си. Може и да му пращат на Чачи редовно, като е темерут как да знаем ?!
Нези , колко струва  шевната машина?

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 21:31 от femmi2

# 440
Аз също никога не съм мислила за изпращане на подарък. Тази шевна машина ме провокира. Тази,която сега намерих и около 35 лв с доставката, другата,която я няма, беше по-скъпа. Ако все пак ми я изпратят,ще я видя и ще преценя дали става. Не искам да ми изпращате пари. Другото , за което се сетих е нещо съвсем символично.Мога да направя една кутия с 33 бележки вътре ,разделени на три вида(цвята) - 11 бр. "ти си",11 бр."благодарим ти за"
11 бр. "пожелаваме ти"  които ще се постарая да напиша на турски . Това няма да струва нищо.
Ако шевната машина става,иначе няма да се занимавам.
Може да има картичка или кратка бележка от кого е,т.е от нас. Това е.

# 441
Преди съм си мислила за подарък ,но все отлагах и не бях сигурна за адреса.
Сега ме запалихте покрай ентусиазма на Дианка и с шевната машина.

Ако шевната машина е изчерпана може нещо музикантско да измислим.
Ох как искам да видя студиото.
Той  се радва и оценява всеки жест  обич и подкрепа:heart:
Дори да не го показва ние го знаем и усещаме.

# 442
Добро утро!

Вижда му се краят.

# 443
Добро утро от един красив Емир Simple Smile

https://www.facebook.com/reel/937511647341500?s=yWDuG2&fs=e

# 444

Revolving Hearts

Спящата снимка и от фотосесията от Монте Карло са с особен заряд🔥

Днес е световният ден на Красотата ,  толкоз красиви снимки има най красивият темерут че ще изпишем темата .
Хайде включвайте се и вие с любими неща и такива, които са ви въздействали и за Хазалка също. Толкова фина и нежна 💚

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 16:27 от femmi2

# 445
# 446

Не може без тази Ослепителна Красота в червени шорти . Аполон !:fire: За ценители на красотата .  Сексапил , еротика като по учебник и горещи сънища

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 17:00 от femmi2

# 447
Най,най-любимата ми

И още:

# 448
Да сложа и аз някои от любимите ми фотки и гифки:

# 449
А, това са моите.

И хайде стига, че много станаха

Общи условия

Активация на акаунт