🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Ех ,каква красота.
Грасияс за гифките.
Почвай го Емка няма да съжаляваш.  Не е толкова страшно психо.
Не разбирам защо Пеями толкоз изперка от тая сватба. Тя го обича,но за него ми е пресилено. Умее да го играе перфе по сценарий.
Защо Есвет се омъжи за психопата с какво я принуди?
Сега на вечерята се напи и го целуна, но го направи съзнателно и Димитри видя това и му е мъчно. Агапи му💔
Пеями се спря навреме, когато щеше да я люби и не се случи нищо.  
Картината е перфе и качество на НФ
Телевизора ни е с такава фина картина, че всеки недостатък се вижда. Чачи няма такива. Сърцето ми ще се пръсне.Феноменален ,нереален ,греховен.  Звяр и Хамелеон.
Асистентката и Димитри въртят любов зад гърба на Пеями.
Изобщо защо  вкараха тоз крокодил нищо не прави само дразни и разваля картината.

Гифки непременно ще направим с горещите сцени ще сложа линк само да ги докопаме. Феновете ще изкарат видео. ❤️‍🔥
Искам по тяло горещ съблазнителен пожар и огън.
Разпалва всичко в теб. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤎🤤😱

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:57 от femmi2

# 61
# 62
Момичетаааа,  трябва да се гледа,
ЧАЧО е във вихъра си, аз съм ШАШ....
очаквано Simple Smile
Перфектен, перфектен,перфектен,
Как играе пиян не е истина....
А сцената с бащата е ....

# 63
И сега като будала да питам, преводи и качвания вероятно няма да има след тези акции на ГДБОП?

# 64
Терзи -"Шивачът" с руски субт -  Сезон 2
Епизодите са разбъркани, но ще се оправите

Цялата ни държава е оправена и опряха до преводите и развлечението на хората.

това фото е  от последния 8 - ми епизод от ревюто на Пеями Докумаджи . Много хубав и емоционален епизод и край. Доведе баща си на ревюто и речта му е искрена.Cold Sweat Ревюто е върху Огнена жарава. Прероди се като Феникс 

С тоя стайлинг е такъв сладур. Всичко дължи на покойния си дядо. Таланта за шиене той го е научил от малък на занаят. Давал му е съвети и до сега се вслушва в тях. Слушал е как свири на турския инструмент и като е пораснал се е научил и той. Изпитва почит и уважение.
В ателието му стои и  негов портрет.

Хора пишете няма страшно да разкажете емоции и впечатления.
Пеями почва да се съвзема и влиза в релси в последните епизоди. Направо изтръпнах как ще свърши всичко това . Пеями няма да е вече лош и тъжен.  Веселият Пеями ще победи и Мустафа се зарадва.

Емка , гифче от тук
https://twitter.com/EZGSANCK/status/1684864355555258368

Нанииии , аз го гледам и съм Шаш .Open Mouth Пиян е уауууу нереалистичен имаш чуството, че наистина е нафиркан и не знае какво върши. Налива се чаша след чаша и бутилка . Талантище! Голям Звяр !  Ейваалах , Ашколсун ! 🤯👏👏👏🤎 Сега съм на последния епизод, когато ще разкрие Кираз . Сакън ! Не смей да ме наричаш сине . Ти ме остави мен и татко и си тръгна. Обожавам го като свъси вежди и крещи с този глас

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 20:45 от femmi2

# 65
# 66

Красота ли е талант ли е да го опишеш Open MouthОгън в Огъня !

Пуснаха трейлър за сезон 3 . Яко е отново адреналин . Психото Димитри е Отвратителен !
Дано кажат бързо кога ще е премиерата.
Няма да го проточват след като и този пуснаха бързо . Не им е в стила , но тук е различно . Сниман е накуп и се губи развръзката, като се точи. Зрителите забравят какво са гледали . Успеха е Огромен и интереса по света
https://twitter.com/diziveefilmler/status/1684908507076694018
линк  за трейлъра Ако го намерите в ютуб споделете го.
От платформата още не са го пуснали в официалният си сайт. Ще го направят, когато обяват датата на излъчване.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 20:50 от femmi2

# 67
Момичета,
Успях само вп.1 и 2,
Чудовище са и Чачо и Салих, аз съм във възторг, хареса ми и Евсет...но двете лелки....абе...добре , че Чачо целува иначе щях да превъртам....но еротика сцената е супер...
Особено детайлите...има какво да те хване....
Лудостта на Димитри ееее.
Понеже помолих моя син  да ми превежда...
Само от първия поглед разбра, че Димитрий е Психо, че бащата Мустафа е много добър актьор, и че ще има секси сцени.... Simple Smile
И разбира се моята любов Чачо, за който каза....абе този имаше пи хубаво тяло....
Сцената от излизането от басейна.....обаче сега ми се струва по слаб и по релефен....

# 68

Нани , задължително го изгледай целия сезон . Салих , Чачи ,  Олгун Шимшек и Бери са супер. Актьори от класа.

Отивам да си пусна отново еротик сцената в началото и фиестата в дискотеката Stuck Out Tongue Closed Eyes
Джемре и Пеями се запознават в дискотеката и танцуват . Тя иска от бармана питие , той не чува и тя сама си взима и казва не ми остави избор . След това пият , танцуват  отиват да си праят кефа Пеями го заболява раната .
Пита я какво ще прави утре и си разменят номерата на тела . Казва й да бъде в бяло .  От една вечер ще я води на сватбата  и го свали . Красив и неустоим е така всяка ще го направи , като правят секс да се пазят ко се случи гаф.
Джемре като отиват на тържеството го пита каква е нейната роля като каква е там и той казва просто да бъде до него . Димитрии наистина се учуди на прятелството им и че води аркадашка със себе си . Специална или ?
Това го дадоха в откъсите . Пеями поправя сватбения плат на Есвет .

Еротик сцената нема такъв кеф . Чачи не е го правил наистина  там се преструват с пъшкането но го изиграха перфе с такава страст. Като я нацелува..  и аз да съм  нема да се дърпам и още ще искам и не ми пука че го познавам от вчера . Такъв Аполон и красавец ти се разлопва всичко .
Още  не приемам че е толкоз луд по Есвет. Не е любовен сериал .
За тялото на Чачи и в по добра форма сме го виждали и така е добре .  Още тренировки трябва но го мързи . Иначе няма шкембе . Доволна съм че се разголи.
Сцената в басейна е кратка мислех, че ще правят любов във водата.
Има още  страстна сцена с червената рокля , когато я сряза и остана гола и секс  върху масата.  Ко питат мене по хард можеше, щото знам какво снимат .
В трети сезон също ще има еротик.
Оф не ми се нрави тая Шифанур и това си е с тоя грозен поглед и лице . Сори  за такъв мъж му трябва темперамент ,  Огън и поглед с думи  да е на нивото му .
Участието на Бери приключи или ?  Не я видях у трейлъра. Тя с нищо не му създаде проблеми просто си прайха кефа и знаеше, че е харесва Есвет.  Имаше момент в  който прекалиха и караше пиян и директно в Босфора .

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:17 от femmi2

# 69
# 70
Линк за гифки с дервишкият танц  от 7 - ми епизод  Уникален Heart. Как му отива това специално облекло.
Не танцува много и защо е тая сцена изведнъж ?
https://twitter.com/diziveefilmler/status/1684933712486469632

Харесва се и всички фалят Чаатай и екипа на сериала

Филмов огън 🔥, на един дъх!!! Главният герой е истински мъж

Що колежки нацелува  не им помни бройката . Късметлийки. Не със всяка се получава . Добре че е талантлив и е създаден за любов , страст и еротика. Тоя човек в грях ще те вкара. 

след тия  емоции да пия и аз уиски и изпуша фас и после ще лудееем  

Да обявяват кога ще е премиерата на трети сезон и не ни измъчват. Нямаме търпение. 
Сега за август рекламират турски филм. Шахсуто и Клуб още ги туткат.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 21:10 от femmi2

# 71
Успях да го изгледам и аз, определено ще има повторение, но сега пусто любопитство да проследя историята. Този сезон повече ми хареса, наистина по-динамичен, повече зверски и горещи сцени с Чаги. Доволна съм! По принцип не харесвам Беррак още от едно време с шезлонга, но тук не ме дразнеше, вписа се добре в сюжета, даже благодарение на нея видяхме интересни сцени и кадри. Joy
Иначе на мен ми е симпатична Шифанур, смятам че добре се справя, а и за нейната героиня такъв образ е търсен. Добре ми стои до Ча.
Имаше изключително силни сцени и Ча ги размаза разбира се, без съмнение! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
Умълчахте се не пишете. Явно не сте го изгледали или сте под въздействие.
Извинявам се че разказвам повече неща, но се вълнувам и не искам да се въздържам. Обичам да споделям емоции.

Зори , по динамичен е този сезон с екшън. Откри майка си , прие баща си такъв какъвто е. 
И трети ще е с екшън.  Психото няма да се откаже лесно. Химичат си 
СалЧа.  Нашият крал умее да си химичи с мъже когато са на нивото му. Епизодите са толкова кратки това не ми харесва.
Шифанур в някой сцени не е зле.
Подходяща е за ролята, щото са търсили такава млада и невинна.
Тя и неопитна.
Бери съм я гледала в други проекти не е мой тип визуално ми е груба ,но е страхотна актриса.
С Чаги дали са си спомнили миналото но са професионалисти и сега и на двамата им е паднало да си наваксат:joy:  
Аз гледах някой епизоди и сцени повече ,особено еротичните. Ще си пусна пак с червената рокля когато я сряза и остана гола.
Сцените не са толкова хард че Дуда да изревнува и дига скандали и да се разделят заради това. Не е това причината знам ли може да не го е възприела така. 

Защо тържеството е в къщата на Пеями?Това е неприемливо след като толкоз страда и избяга и не му беше свидетел.
Кога се влюби толкова още не мога да го възприема.
Не е любов това ох не знам. Като е работил само и не е имал връзки сега е объркан.  Не ща да е влюбен в тази.
И защо по дяволите купона е в къщата му и Есвет всеки ден идва при Мустафа. Пеями се опита да я изгони и се държа грубо отивай при коджам - мъжа си изкрещя и че не я обича.

Как политнаха в Босфора, като кара пиян и пак се смеят с Джемре след това.  Тя му внесе живец и веселие и си правеха кефа.
Това е мъчително и мазохистично да правят секс докато гледа как Есвет и кръвният му брат се женят.
Господи тая сцена е като по учебник.
В стихията си е истински плейбой и мъжкар.
За целувките все едно мен целува , ха, ха мечти и реалност.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 22:34 от femmi2

# 73
Феми,
Не успях, но утре ще гледам да наваксам,....
Наистина доста кратки серии, .....
Обаче с Каката направо ме разби Чачко, хареса ми,
Харесвам Есвет, семпла, неопитни,чиста...но с характер...
Чакам сцената между тях, ....

# 74
Нани , горещите секси сцени са като по учебник. Тази в Протектор е на първо място. Откровена и страстна. Чок страстна. ❤️‍🔥
Там Чачи е дибидюс гол като я опна на леглото.
Айча е страстна и естествена и си паснаха в това.
След сцената в Протектор тази с каката в Терзито е на второ място в класацията.
Как се тресе всичко като я опрЕ до стената и направо си пъшкат, като еротик филмите Stuck Out Tongue Winking EyeJoy със звук е още по яко.
На гиф няма да се усети същото въздействие.

С Шифа няма да е страстно. Целуват се има нежност не ми въздействат.
Добре че Чаги целува иначе щях да мина с мишката и пропусна Joy
Нани , няма ли още в нета снимки или видео с горещата сцена. Попадала ли си? Ох нямам търпение за гифки и Софи да види от истинският елексир:stuck_out_tongue_winking_eye:Stuck Out Tongue Winking EyeAnimal Scream CatNature Fire Joy

Къщата на Пеями знаете ли нерде се намира виждали ли сте я друг път в сериали ?
Голяма ,луксозна.
Той си е с професия богат може да си позволи.
Ревюто на последния епизод е красиво огнено и с инициалите му.
Как мислите че ще свърши финала с Хепи енд. Не ща трагедии. Като толкоз е луд по нея да се женят и да се разведе с психото.
Той няма да и даде развод лесно още повече след като знае заради кого го иска. И той се измъчва. Агапи му.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 23:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт