🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Феми, доста рових из Twitter и Instagram, но не успях да открия горещите сцени. Никой не ги е качил. Не можах и да сваля епизод 1 от руския сайт. Ако ти попадне линк на епизода пусни ми го. Ще направя гифки.

# 76
Феми,
И аз нищо не открих, няма нищо споделено... от горещите страсти Simple Smile

# 77

ФЕМИ*  нищо не разбирам от руски,
чета набързо ти какво пишеш за героите и ролите,
 за еротик сцената ми беше малко като дежавю
до някое време, после стана друг, мадамата
е доста палава но не е за Чаго..стара ли е,
престарава ли се..но с други колежки беше неудържим
и влудяващ, това е което видях на прима виста
но..тепърва ще го гледам/е мноого и ще
коментирам повече и по същество..
важното е Чого да е в еротична сцена
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78

Софи , намерила си фото. Бери е палава такава му трябва.
Не е красавица от това идва всичко. Не знам колко им  е разликата ,но аз не я усещам толкоз.    
Влудяващ е и тук.
Ще ти хареса само трябват гифки и картина. В тая сцена има и друго нещо че това е просто секс без любов. Прави го от гняв и болка и е изписано на лицето му докато гледа как се омъжва Есвет.  Затова ти е различен Чаго ,щото трябва да изрази тази емоция и пак е Огън.  
Тоя човек няма да ми омръзне да го гледам нон стоп само в това.
Ще ме е срам ко ви кажа колко пъти я гледах и ще я гледам тая сцена.  
В този сезон има и още страсти не е само тази сцена.
Феновете ще я качат и разкостат всеки кадър сигурна съм.
Залагам, че са заснели от раз горещата сцена и всички доволни от това. Така искам да ни отпуснат нещо задкадрово. Той е толкова спокоен и помага на всички весело е.
И в реала се случва това да забиеш някой непознат/а в бара и на другия ден да ти е като приятел и придружава и после страсти е като на филм.

Лор , нерде си липсват ми постовете ти и чувството  ти за хумор. Сигурно си на почивка или се предозира от Чаго и сериалите.
Изгледа доста неща накуп.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 01:13 от femmi2

# 79
Günaydın!
Признавам си,че не съм ви чела. Още съм на третата серия и не искам да знам нищо предварително.
Сред това ще се върна ,за да прочета какви са впечатленията ви.
Аз ,засега мога само да кажа,че Чачо е прекрасен! За нас не е изненада естествената му игра,всичко е като истинско-пиянството,страстта,болката в очите му! Този човек отново ми достави удоволствие с играта си. Засега устоявам и се наслаждавам бавно.

Само да кажа за тези,които гледат от Нетфликс, че има опция за различни субтитри. Разбира се,няма на български,но има доста езици,включително и руски. Аз започнах с английски субтитри, но ми беше много трудно,защото вече слушам турския с разбиране и едновременно с това да  си превеждам от английски,не беше ок. Да чета руски субтитри ми е доста по-лесно и не се замислям толкова,просто слушам турския.
А,още нещо,тази Бери продължава да не ми е симпатична...

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 09:55 от nezito

# 80
Нези , ти се наслаждаваш бавно ,но аз не можах да устискам да не изгледам всичко. В стихията си е Кралят и Звяра на турското кино.
Тоя човек заслужава да е световна звезда и ще сложи и холивудските звезди в малкият си джоб. Ще разбие психиката на всяка ,както направи с мен и с много други.
Как играе пиян направо е феноменален!
Не е пил наистина  няколко глътки са позволени.
Болката в очите му нараненото му сърце и разбито.
Пак ще кажа че ми е пресилено тоя ашк изведнъж,но сценарии. Ще го изтърпя.  Ако не е Чачи нямаше да си причиня младата колежка. Салих е страхотен ,толкова си химичат с Чачи и Олгун. Карджъ и екипа зад камера.
Страхотни професионалисти.
Проекта си заслужава ,както винаги в което е играл и избрал.

Кажи за страстите сега мислиш ли че заради това Дуда е изперкала?
Видяхме, че не е толкова хард ,аз си мислех че ще е по извратено, като знам НФ на какво са способни.
Пак е чок яко и огнено. Да слушаш и гледаш Чаги с еротични изпълнения такава наслада и удоволствие.
В трети сезон Бери няма да участва  това беше. Не му създаде проблеми.
Мислех, че ще развият интриги ,тя ще се влюби,но  йок! Сцената в дискотеката е още в началото. Значи зад кадровото клипче това ни показаха началото на първи епизод на втори сезон.

Хайде да ни пуснат весели клипчета от сета. Искам много снимки. Ако следите ИГ на режисьора мятайте насам ако е споделил нещо.
Също и на Илка.

Време е Казанова да се яви на хоризонта и пуснат нещо от Кубра. Аман от потайности. С други колеги не е така.
Ще съм пръсна от любопитство и нерви кога ще е сезон три на Терзи.
Инфо за Джентълмен и предстоящите проекти.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 11:07 от femmi2

# 81
Феми,
Ето, кълбото ти говори...

# 82

От Акаунта на НФ - Турция Dayanabilirsen dayan Peyami - Дръж се Пеями не се предавай  

тука реши че нема да му е свидетел и се развихри
Kiss

Поглед ли е красота ли е истинско съвършенство ! Пърхат пеперуди в теб и взривява екранаааа и реалааа Nature Fire така си гледа по принцип . Господииии !
Довлони сме от втори сезон . Отзивите са супер и е тенденция в Туитър

https://twitter.com/EZGSANCK/status/1685181695195009024/photo/1
https://twitter.com/EZGSANCK/status/1685021736641712128/photo/1
тук е толкз сладък по бельо след пиянската нощ и секс и всичко на пода. Да падат дрехи и задръжки да ме разбиват твойте устни . Ти си скандало неприличен и еротичен . Опасно красиииив Sob

Емкаааа , моля те гифкиии  ще се бръснем и поддържаме . Видяхме го и разголен. Хареса  ми въпреки че има какво да се жеалае и така няма да го върна. Напротив само да ми падне нема да излизаме  от леглото ще го изтоща и изцеда . Котарак Огнен и разгонеееен . Ох ,какво ме кара да пиша  като некоя хлапачка. Не ми пука ! Обичам си го и това е . Тука си споделяме всичко .
ето какво са писали под гифа. Кефят му се

e kadar kilo alıp verse bile o sırtı hep güzel ya hep yani anlatamıyorum ❤️‍🔥

Дори да качва и отслабва, гърбът й винаги е красив, не мога да го обясня ❤️‍🔥

Охаааааа ❤️‍🔥

Като пуши е толкова сексиии и това му приляга. Няма нещо в което да не е съвършен и да не го умее. Това е такава рядкост . Господ му дал та се олял с красота и талант . Разбира се и труд и постоянство и късмет и нюх за проекти и роли .

Огънчееее

ще хапнем  и пийнем с Пеями .  Да ни е сладко ! Yum какво е сладко котараче и  пандиичка .

почиват и с Карджъ им показва какво е заснел . Добре се сработиха. Пожелаваме си отново да работят  в екип .
 Нанииии , кълбото ми шепне събуди се  разхлади се от жегата . Сега го познае и се повяви от някъде. Предусещам че са намислили с агента и нещо извън Турция. Ще ни зарадва и с фотосесия .

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 14:13 от femmi2

# 83
Здравейте, дами!

Преглед на сезон 2 на "Terzi":
Детските травми на героите завършват мирно със стопляща сърцето кулминация!

28 юли 2023 г.
Преглед на сезон 2 на The Tailor:
Премиерата на сезон 2  на турския драматичен сериал (Terzi) е на 28 юли 2023 г. в Netflix. Сериалът е с участието на  Çagatay Ulusoy в главната роля заедно със  Sifanur Gül, Olgun Simsek, Berrak Tuzunatac, Salih Bademci и др. Създадена от Cem Karci, историята е написана от  Gülseren Budayicioglu, а сценарият е на Rana Mamatlioglu и Bekir Baran Sitki. Сериалът се състои от 8 епизода, всеки с времетраене 30-40 минути.

Шивачът Сезон 2 Сюжет
След като Пеями се възстановява от изстрела и става свидетел на брака на Есвет с Димитри, животът му се преобръща. Все повече и повече тайни се разкриват относно семейството му и това създава хаос в кариерата му. Ще се помири ли с най-добрия си приятел и ще продължи ли от Есвет? Ще приеме ли баща си с различни способности и ще разбере истината за майка си?

Преглед на сезон 2 на The Tailor
Противно на сезон 1, където твърде много сцени причиниха липса на дълбочина в историята, сезон 2 е много обещаващ. Като се започне от самореализацията на Пеями до помирението му с баща му, този път всичко е правилно подравнено. Нов герой, наречен Джемре, е представен в сезон 2 и тя е един от важните герои, които влияят върху развитието на характера на Пеями.
Разбира се, загубата на любовния ви интерес и също така изпадането в неприятности с най-добрия ви приятел ще ви тласне към депресия. Пеями наистина премина през всичко това, но колкото повече се блъскаше в тайни, осъзнаваше, че е крайно време да се освободи от целия обществен страх. Този аспект е и образователен, защото повечето от нас са склонни да се страхуват от външния свят и да се изгарят.

Кинематография
Стигайки до кинематографията, харесах всяка унция от него. Конкретна сцена, в която Пеями носи традиционна рокля и танцува културен близкоизточен танц, просто ме озадачи. Чудесно е да гледаш през екрана и да научаваш за обичаите на друга страна. По същия начин, в кулминацията, когато Пеями пуска новата си модна колекция, той подправя събитието, като кара традиционни танцьори да се представят на пистата. Режисьорът наистина надмина себе си с подобни сцени.

Освен това сексуалните сцени, които са заснети в работното пространство на Пеями (където той създава своите шедьоври) са наистина произведение на изкуството. Вземете например сцената, в която голата Джемре е покрита с богати платове, след като прави любов с Пеями, за да го излекува – фантастична режисура и операторско майсторство.
Taniya Ishwarya

Зад кадър: Sign Clapper

# 84

Феми, дервишкия танц ще пусна в следващия пост. А сега на по цигара и напитка...

# 85
Момичета,
Малко снимки ,които е споделил Салих

# 86
Горещата двойка  и сцени която врзиви  екрана и публиката по света .
Ето какво са отбелязали по сайтовете

https://www.snobmagazin.com/berrak-tuzunatac-ile-cagatay-ulusoy-un-olay-sahnesi/

Сцената на събитието на Berrak Tuzunataç и Çağatay Ulusoy

[Според специалните новини на списание Snob; Berrak Tüzünataç и Çağatay Ulusoy застанаха пред камерата в сериала Tailor./b]

Чиста еротика 18 плюс . Захапа го по бузата  после  страстни целувки  опря е до стената , фана и бедрата повдигина я целувайки се   и почна да действа Казанова . То пъшкане , погледи , то чудо .
това дори и в мойте фантазии го няма такава захапка по бузата Open Mouth

Любовната сцена на двойката беше на дневен ред в социалните мрежи.

Hakan: Muhafız (Hakan Demir)
Kağıttan Hayatlar (Mehmet Ali)
Terzi (Peyami Dokumacı)
Всички проекти засега и роли на ЧУ  излъчени в Нетфликс световната платформа

Ох Обожавам го със слънчеви очила и в бяло . Не е за хора със слаби сърца !

Емка:tulip: , Тешекюлер за прекрасната статия .  Това е безпристрасно мнение и то съвпада с всичко това което и тук споделяме . Заслужено и не е изобщо излишно и прехвалено .  Голямо Ейваллах на всички и най вече на Звяра

Тъжен поглед и очи, които са плакали .  Пак да измрънкам че за мойте усещания и разбирания това с ашка чак толкова да изперка изведнъж  не е реално . Като на филм така е .  
Бърка привързаност заради грижите с Мустафа и си мисли че е любов. Не разбирам защо трябваше купона да е в къщата му ?  След това останаха и младоженците да спят там .  Когато се караха и крещяха Мустафа се отдави в басейна и Димитрии го спаси и тогава разбра  тайната на кръвният си брат . Дори на него не му е казал за Олигофренията на Мустафа.  
пандичка сладка . Гърбът му е наистина е красив и перфектен . Как и резна с ножицата роклята и след това горещи страсти . Джемре знае кой е че е известен Шивач и дизайнер. Направи ми впечатление че не я разпита изобщо коя е  запознаха се , паснаха си  тя му даде тела са и на другия ден я взе с колата да го придружи Попита я защо не е в бяло както и каза и тя му отговори че това не е нейният цвят и не я ли харесва така ? П -Чок гюзел си и така и тя му взе шала ето така е по добре и го върза на косата си .  

Навсякъде в Туитър споделят дервишкият танц
Емка ,  когато си свободна моля резни го ще съм благодарна .
https://twitter.com/_cuneyterdogdu/status/1685241968102711296
гифче от тук  пуши в дискотеката .  Невероятен , съблазнителен . Цигара да бях да ме запалииии. И на цигарата да завидиш . Личи си че ми е взел акъла и съм луднала от любов !:heartsc:
https://twitter.com/herhaldecnm/status/1684940573076074496

Още за кадър от втори сезон

ех че са сладки и усмихнати  Шифа и Салих . Много красива снимка, като на истинска сватба и младоженци . Heart Eyes

Коджааааам - Пу , пу ! Ето това е моят мъж завиждайте всички

Докато пиша отново сте сложили още красоти .
Ох да пийнем и отпуснем тогава с този лепотац , който се прероди и преживя катарзис

Наздраве и специално за моята красива любов форевър . Не бих го заменила за  нищо и никой на света. Той е слабостта ми . Земен , човен освен талант .  

това са любимците, които обожавам да слушам и гледам . Радост за сетивата .

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:00 от femmi2

# 87
Феми, Феми, Феми,
Само аз ли видях облизването на пръстите😊
Признавам си ЧОК еротик, уникален е Чачо, и в пиянските сцени и в еротичните и в страдащите, ...рядка палитра на емоциии....умееееее го
И още малко снимки от Салих,

# 88

https://twitter.com/hashtag/CemKarci?src=hashtag_click
Терзи, сезон 2, се класира на 2-ро място в ТОП 10 сериала на Netflix в Румъния!
Сигурена съм, че този сезон ще има същия успех в Румъния като сезон 1 на #Terzi/ TheTailor!
Cagatay Ulusoy отново блесна! толкова се гордея с теб
@cagatayulusoyy

Нееее , забелязах го как си близна пръстчетата като по учебник  пропуснах да го напиша .
Гледал е нащУ специалния канал и знае как да действа  ша паднЪ какви глупости мислим:joy:

Салих споделя Казанова какво се тутка и мълчи?  Колкото и да го обичам и прощавам ме дразни това безразличие . Има за какво да се гордее.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:59 от femmi2

# 89
От туитър,

Общи условия

Активация на акаунт