🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

За разхлаждане на страститееее под душа. Сексииии котарак Stuck Out Tongue Winking Eye Всичко ми пулсира 🤯🔥💦💦

Страхотни гифки и пожелание за Хазалка  Heart Eyes тя умее да танцува и с Арас са сладури

Поздрав от най добрата й аркадашка Селинката

Наздраве !

за световният празник на музиката
https://twitter.com/cagxtays/status/1620538269397323776

NotesNotesMicrophone

Чачи е бил в Париж - Франция през 2015 г и тогава с късмет бг феновете го видяха

Всички знаем, че #CagatayUlusoy е в Париж тези дни и може би някои фенове ще имат възможност да се срещнат с него.
Ще ви разкажа историята на една среща в Париж през 2015 г. между Чаатай  и фенове, статия, която преведох през април 2016 г....
Това е от статия, публикувана от български приятели, година след срещата им с Кагатай в Париж!
Заглавие: Една година след срещата ни с Çağatay Ulusoy в Париж!
Един от най-талантливите турски актьори несъмнено е Чаатай Улусой.
 Прекрасният актьор е обичан не само на Балканите, но и в цяла Латинска Америка. Срещата ни с него беше случайна... Признавам си, че не гледам турски сериали, но в този актьор определено има нещо вълшебно. (казва фенът, написал статията в България)...
Април 2015 г. Бяхме  група студенти на екскурзия до Париж с нашите учители. Стояхме пред кметството и чакахме автобуса.
За всеобща изненада точно пред нас мина Чаатай Улусой, заедно със своя мениджър. Веднага ги разпознахме и се втурнахме към Чаатай. Той изглеждаше изненадан, тъй като не очакваше да бъде разпознат, особено в Париж. Когато чу, че сме от България, се зарадва! Помолихме го да се снима с нас и да ни покаже най-красивата си усмивка! Тогава нашият автобус дойде...
Никога не знаем кога, къде и кого срещаме в живота... Сигурна съм, че нищо не е случайно...
Винаги ще помня тези прекрасни минути с Чаатай Улусой!
Статията е написана от Стаси Иванова, момиче, което случайно среща Чаатай тогава...

https://www.instagram.com/p/Cx2gNvJsTAK/?utm_source=ig_web_butto … 3D%3D&img_index=1

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 18:08 от femmi2

# 691
Специално за Еми и Sarp Sunday

Честит рожден ден на Хазал! Желая и щастие в семейството и вълнуващи роли и проекти!

# 692

Хазалка нещо се губи  не е в стила й да не сподели празника.Rolling Eyes Винаги го е празнувала и аркадашите са я изненадвали

Бурак Дениз във фитнеса . Жесток е .Nature Fire  
Много го хвалят и хейтат колежката , той като джентълмен реагира. Какво да прави човека.. те са си приятели от предишния проект.
Кой ли не се изказа за Хандето.
Тя е свикнала с това гледа си кефа с ашкъма и обикаля света.  
https://twitter.com/BurakEngFan/status/1707895270615245239

След това умопомрачително Огнено фото🤍🤍🔥🤎🤎 и визия всички сме ей така не мой се Освестим

Спомних си като четох разказа, че през 2015  засне фотосесия с френски  модел , но беше в Турция не в Париж или греша?
Мисля за списание ELLE MEN

За Гадар нищо не се  чува  и от платформата инфо Йок. Изнервящо е ....
Филма на комика Джем Йелмаз по Нетфликс е със слаби резултати.
Само в Турция е първенец. По света не са му обърнали внимание.
И втората част на "Клуб" с Баръш Ардуч и колеги няма голям успех.
Не може да се сравни с цифрите и успеха на Terzi с двата сезона и много повече е коментиран.
Не знам сценария на Клуб мисля, че е нещо в стил ретро и в новия сезон има нови герой.
Салих спечели награда за най добър актьор с този проект.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 22:57 от femmi2

# 693
Специално за Еми и Sarp Sunday
     Благодаря ти, Нези! Сарп е моята слабост.
     Тайно се надявам, че в новия проект Чачо ще бъде в идеална форма и отново ще привлече погледа ми. Харесвам играта му, талантлив и харизматичен е, умее да влиза в образа на героя и да пресъздава съвсем реалистично, без преиграване различни характери. И когато тези качества са съчетани с една приятна визия се получава невероятен ефект. 
      Диди, прочетох, че си ми изпратила линк от интервюто на Чачо и Арас, но в Instagram нямам съобщение от теб. Ако не те затруднявам прати отново линка.
     Ако съм пускала тези гифки, извинете ме, но нямам време да ровя назад в постовете си.

# 694

Balloon ХазЧа 33* 

# 695
Здравейте момичета,
Честит Рожден Ден на Хазалче Simple Smile
Да е здрава и щастлива, останалото го има Simple Smile
Емиии,
Разкошни гифки на Сарп, Благодаря ти, 💐🙏
Хайдеееее, чакаме ощеееее,...Енгин бей ....
😉

# 696
Добро утро ,момичета. На мен Париж ми е на 400км ,но за съжаление днес тръгвам за България... Не е невъзможно,но е малък шансът да го види човек в тази лудница точно сега .
Много го харесвам в ролята на баща. Мисля ,че много му отива 😊

# 697
Хайде да видим през новата седмица ще има ли инфо за проектите и защо са в  Париж?
Започвам да се разубеждавам, че са там за кеф и да разнообразят ,не по работа. Ако беше така все на някое модно събитие и ревю ще го снимат.   
Преди писах за аркадаша фотогрграф и сега съм сигурна за орентацията и други хора го коментират.
Няма лошо Чачи не е със закостеняло мислене напротив..
Той е такава душичка и Хазал също има силно приятелство с Енис Аракън, който е същият. Той е веселяк и добър актьор.
Ферзан Йозтепек, който е турчин  отдавна живее и работи в Италия и е режисьор има брак с мъж. Това в Турция няма как да се случи по причини..

Лудница е в Париж сега точно това се чудих дали някой ще има късмет да го види и разпознае.
Няма как да помни всички срещи с феновете случайни или не ,но за нас остава скъп незабравим спомен.
Сега, както се разхожда из улиците и някоя му се мята на врата Joy представям си учуденият му поглед. Ох и тук няма спасение Joy
Дудето как и тя не е излетяла за там само тя липсва.
Ся си вика бившия ашкъм не мЪ заведе на романтик почивка, като другите хора. Темерут. Как съм го търпяла? Joy
Като трупаш ползи.. Никой не знаеше, че съществува преди това. Финансово независим красавец ,известен и талантлив.
Колко е различен,  като няма пиявици около него да го тровят.
Стила си промени поддържа се и сия направо. Отдал се е на кариера и работа.
Дуда ще участва у сериал сигурно пак ще е от пълнежите.
Кво от това.. 

Ролята на баща му отива с децата си химичи. Това сладурче, като порасне ще разбере какъв късмет има да му се радва и усмихне този батко.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 11:45 от femmi2

# 698
Енген бей се показва,  но Чаатай-yok!
Може и за уикинда да са отскочили,да се разходят.Времето е прекрасно,имат приятели там. Със сигурност са се видяли с Мерт Алас и Есе. Вчера имаше стори на Енгин бей с някакъв мъж,а днес този същия и Мерт са отбелязани в стори на Есе. НащУ пак се покри.
Ех,защо не беше мааалко социален. Да покаже поне,че е в Париж.
Поне като Енгин бей да беше...

Проверих пратката. В 10.30 пишеше,че е готова за физическа доставка. Стискайте палци да има все пак някой,който стои в този офис и ще я приеме.

# 699
Стискаме палци и късмет да приеме пратката във офиса или да я пъхнат под вратата или пред нея.Flowers Four Leaf Clover
Ако не успеят ще ти върнат обратно подаръка ли? Или ще стои там в турските пощи.

Със сигурност са купонясвали с приятелите поне някой от тях да покаже Чаатай.
Айде скъпиии качи фото от кулата или другаде. Ей ,какъв е нищо от това не го вълнува.
Ох ,има нещо.. още мисля че може и да е по работа. Точно сега в тая лудница да решат да идат хотелите и ресторантите се пукат по шевовете. Сега са и приятелите там може и затова да е.
Нези , видя ли нерде сме в класацията на мбд сега нямам възможност да проверя.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 12:53 от femmi2

# 700

Много жалко, колегата Салих е отишъл чак на 40 позиция.
Хазал е на 23 та. Тя май дълго се задържа там.

# 701
Много ми хареса новата визия на Чаатай по принцип не
 харесвам дълга коса ,но му отива така много и то.

# 702
Бирсенката  писа за Гадар прясно инфо
Измрънках и ме чуха айде да го избират тоя каст и да се почва и виждаме красивата ни харизмитична  лудост всеки ден.
Ще взриви екранааа с рейтинг и талант.

Преговорите са ускорени. Гадар е от най амбициозните проекти на Ай Япъм за новият сезон в който Чаатай Улусой ще изиграе главната роля. Героят му ще е Левент ,който изоставя семейството си и отива в армията и след събития се превръща в безпощаден.
Режисьор е Синан Йозтюрк, който има опит в екшън продукциите.
Вече е известно кой ще е играе брата на Левент. Актьора е Фатих Берк Шахин.
Играл е в Лъжец със Салих и Бурчин Терзиоолу.  

Дидко:hugs: така е много му отиват къдрите👌 ще ги ореже за Гадар и ще ми липсват.
Пак ще си ги пусне като пожелае.
Мисля, че и той се харесва така. Като латино мачо е с тази секси зашеметяваща визия. Не се сълнявам че тренира и ще е във форма .. личи си няма бузи отслабнал е. Работливата ни пчеличка трудолюбива.
Впуска се в ново предизвикателство.

Напред сме в класацията. Не е спирал да е в световния социопол.🌟  

Салих Бадемджи доста е изпаднал на 40 позиця  при това с актуален проект по канал Д.
Хазалка от много време си е на тая позиция.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:06 от femmi2

# 703
'
Fatih Berk Şahin -    сладурче е. Ще стане известен покрай Чачо.
Ох ,тази сладка Тейлър Хил, как се разхожда по улиците на Париж.
Колко ще е хубаво да се срещнат и да се снимат с Чаатай, години по-късно.

# 704
Тоя е млад сигурно е  20 и нещо годишен.
Сладур е и несъмнено това е шансът му да пробие и да е известен покрай батко си Чаатай, който е звяр в турската кино индуструя и много популярен с усет за проекти.     
Не ми харесва избора на продуцента за канала. Надявам се да си опекли нещата с договора и епизодите и Фокса да наблегне на рекламата.  
Да видим коя ще ни лепнат .. Дано не е дразнеща. Няма да е любовно дизи ,но все пак..  С Лидия Тугутлу  може да повторят партньорството.
Дали с филмов проект или сериал.
И двамата се разбират супер и феновете ще сме доволни. Режисьора също е от значение за избора.

И аз това си помислих след като Тейлър е в Париж да се срещнат двамата и спомнят рекламата на джинсите.
Кой знае може да се засекли с Чаатай в ИГ фото йок.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:03 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт