🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Малкия е сладур,много добър избор за брат на героя на Чачо.

# 706
Добър избор е брата. Така е заложено и в сценария брата на Левент да е по малък на възраст и са търсили такъв типаж. Дано да е талантлив.
НащУ си химичи с мъже. Кой ли ще е във второстепената роля ,някой силен актьор трябва да е.
Феновете си мечтаят да е Арас от Ичерде няма да е той. Мисля че има други планове.

Нещо ново от Париж има ли раздвижване?
Интуицията шепне че ще има фото с красавецът ни. Heart Eyes
Някой да го щракне и на връщане от летището.

Нези ,разбра ли че Селинката от Йешилчам  влиза в Айлето. Ще партнира на Нижат Ишлер. Харесвам я нея силна актриса и се разхубави. Преди  не ми допадаше и не съм го крила.    
Слабо тръгнаха продълженията през новия сезон.
Чета, че проекта на Айча Туран ще е интересен и е любовна драма дано се покачи с цифрите иначе ще окапе.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 07:57 от femmi2

# 707
Феми,ама ти да не си чела сценария? WinkHug
Днес само с теб си пишем.
От Париж нищо ново,поне не с Чачо.
Мерт Алас е имал нощно парти,той със сигурност е бил там.

Може по-нанатък да се появи някое фото.
И аз се надявам на връщане пак някой да го щракне на летището, друго май няма да има.

# 708
Така си разсъждавам..
В ОС брата на Емир е много по малък. Емко, като страдаше и тичаше по Фера забравяше за всичко. 💞
Не знам в Прилива екранния брат на каква възраст е.
В Ичердето не се усещаше разлика и визуално си приличат.

Фотографа е имал нощно парти и са пили джин.
Оха,нощно парти в Париж. Stuck Out Tongue Winking Eye
НащУ е бил там и със сигурност е видял  някоя знаменитост може да и са се снимали.
Аркадаша защо не сподели нещо ох как ни измъчват.. Angry нерви немам.
Той не е от тия, които ще се фалят.
Тубата също е в Париж ,тя по принцип се премести там и има среда. Много я канят по ревюта. Сега е на Валентино.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 10:01 от femmi2

# 709
Привет!
Феми,дори и Енгин бей се покри.
Confused
"Нези ,разбра ли че Селинката от Йешилчам  влиза в Айлето"
Да,разбрах.  Ще играе адвокатка. Ще ти кажа как си справя. "Аile " започва тази вечер,да видим тук кога и как ще можем да го гледаме.
В ПО екранния брат е abi.
Не го харесвам, даже и визуална прилика нямат.

На мен ПО ми е тренировъчния сериал,с него си тренирам турския. Гледм без субтитри и се проверявам  колко разбирам.
А и Чачо там много ми харесва. Wink
Много са готини двамата с Танер

# 710

Хазалка е подновила ИГ си Heart Eyes

Скрит текст:
Засега не открих превод , ако Нези може да го преведе думите на Хазалка

Феновете се надяваме от НФ за инфо за Терзи 3 реакция Йок!

Започнаха колажите с екранния  брат в Гадар

Бонжууур от Парииииж:smiles:

Сладура дори е поздравил и сложил усмихната емотка ,  сИга се прай на темерут
Фотото е от 2015 г.
Сега да се отчете ще сме хепииии. Дали не са запрашили в някой френски летен курорт  Rolling Eyes

Попаднах на тази турска статия.
Превода е автоматик
https://tele1.com.tr/figuranliktan-hollywooda-cagatay-ulusoy-kimdir-924004/

От екстра до Холивуд: Кой е Чаатай Улусой?

Чаатай Улусой  , който започна кариерата си като статист , изкачи стъпалата едно по едно в актьорската си кариера, която се простира до Холивуд.
Роден на 23 септември 1990 г. в Бакъркьой, Истанбул, Чаатай Улусой, един от популярните турски актьори, е име, което е видяло всички нива на актьорско майсторство. Височината на Çağatay Ulusoy е 1,85 метра.

Кариерата на Çağatay Ulusoy, който започна актьорската си кариера като статист в популярни проекти като Recep İvedik 3 и Arka Sokaklar през 2010 г., се промени, когато той спечели наградата за най-добър модел на Турция през същата година.

Кариерата на Çağatay Ulusoy, който започна професионалния си живот с образа на Emir Sarrafoğlu в телевизионните сериали Adını Feriha Koydum и Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu, който се излъчваше по Show TV между 2011 и 2012 г., продължи кариерата си с сериал, който се излъчваше по Star TV между 2013 и 2015 г., с участието на Серенай Сарикая.Той започна да се издига с телевизионния сериал Medcezir, с който споделяше.

Веднага след този сериал, сериалът  ''Вътре'' , който беше излъчен по Show TV между 2016 и 2017 г. и с участието на Арас Булут Ийнемли, беше един от проектите, които се откроиха с героя на Чагатай Улусой.

ОТВОРЕНО ЗА ХОЛИВУД
Телевизионният сериал Ичерде  беше важен скок в кариерата на Чаатай Улусой. През 2018 г. Улусой подписа с United Talent Agency, една от важните агенции за таланти в Холивуд. Чрез тази агенция Чаатай Улусой стана водещ актьор в първия турски сериал на базираната в САЩ глобална платформа за цифрово излъчване Netflix, Hakan: The Guardian, и беше главният актьор на сериала в продължение на четири сезона, които продължиха две години.

ТЪРСЕНОТО ЛИЦЕ НА ДИГИТАЛНИТЕ ПЛАТФОРМИ
Изпълнението му тук му донесе главната роля във филма Paper Lives, който също беше пуснат в Netflix.

Успешното му представяне и високата му гледаемост в дигиталните платформи му донесоха главната роля в сериала Yeşilçam, режисиран от Чаан Ърмак, един от водещите турски режисьори, през 2021 г. Сериалът Yeşilçam, излъчен по Blutv и разказващ историята на кинопродуцента Семих Атеш през 60-те години на миналия век, беше аплодиран сериал.

Çağatay Ulusoy последно изигра главния герой на име Peyami Dokumacı в сериала Terzi, който също беше излъчен по Netflix през 2023 г.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 20:14 от femmi2

# 711
Празнувам рождения си ден във време, когато съм имала вкуса да бъда свободна, удобна, щастлива и доволна от това тяло и тази душа. Уча се да се освобождавам от всички етикети, които ми приписват и поставят, да подхождам с уважение с въпроса „Г-жо Хазал, как сте, какво искате?“ и да не се колебая да изпитвам същото състрадание към себе си, както чувствам към децата си. Уча се да казвам, че има ADHD , депресия, пристъпи на паника и всякакви психични състояния и това не определя никого. За щастие любимото ми нещо е да съм студент. Тази година ще бъде годината, в която казвам „оh, beeee.“. Заемете позиция! Благодаря ви много за всичките ви съобщения за рождения ден и добрите пожелания. Всички ще се забавляваме много заедно тази година.
Хазал

# 712
Празнувам рождения си ден във време, когато съм имала вкуса да бъда свободна, удобна, щастлива и доволна от това тяло и тази душа. Уча се да се освобождавам от всички етикети, които ми приписват и поставят, да подхождам с уважение с въпроса „Г-жо Хазал, как сте, какво искате?“ и да не се колебая да изпитвам същото състрадание към себе си, както чувствам към децата си. Уча се да казвам, че има ADHD , депресия, пристъпи на паника и всякакви психични състояния и това не определя никого. За щастие любимото ми нещо е да съм студент. Тази година ще бъде годината, в която казвам „оh, beeee.“. Заемете позиция! Благодаря ви много за всичките ви съобщения за рождения ден и добрите пожелания. Всички ще се забавляваме много заедно тази година.
Хазал

Ослепотелните й красиви зелени Очи ! Green HeartGreen HeartSleeping
Тешекюлер за превода . Ейваллах на Хазал! Умница е  освен красива и талантлива и инатлива .
Да разбирам ли че ще е студент нещо ще учи . Нека се забавляваме ! ChampagneTadaTada

Освен да пием по студена вода или от елексира заради лудостта ни  друго не ни остава
Наздраве ! Wine GlassWine Glass

Произведението е на Еми:hibiscus: и не мога да избера за шапки за новата тема има и още

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 18:20 от femmi2

# 713
Добро утро!
 Има нов трейлър.
Дано това да означава, че скоро ще обявят датата за трети сезон ! Време е вече!
https://www.instagram.com/reel/Cx82qzkPrEa/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
А за Гадар четох,че до седмица трябва да и готов целият каст и да започват снимките,но не знам до колко е вярно.
Феми,покажи и другите варианти за шапки и можем да изберем заедно .

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 09:06 от nezito9

# 714
Еха , какво хубаво събуждане тъкмо ще пия кафе заедно с новият фрагмент.
Като седна на компа ще разгледам повече.
Щом го пускат има надежда да е тоя месец или скоро.
За Гадар не вярвам честно да почнат до седмица. Ще е зимно дизи така прогнозирам.

Окей , като свърша задачите по късно ще сложа вариантите на шапките за да изберем.

Мислех си дали не са се прибрали от Париж. Вчера е имало важен мач на любимият турски отбор Галатасарай и Ман. Юнайтед и двамата са луди фенове може да са били на стадиона. 
Енгин бей споделил ли е нещо затова?

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 10:46 от femmi2

# 715
Здравейте, дами!

Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club
За Пеями, Есвет и Димитри щастието е някъде между миналото и бъдещето...
Terzi, с участието на Çağatay Ulusoy, скоро ще бъде в Netflix със своя 3-ти сезон! #Terzi

Очаквам с нетърпение:

# 716
Ох,и мен ме обзе нетърпение!
Феми,това са откъси от предишните сезони, не е свързан текст.
Аз нарочно го сложих тук с английски субтитри.
Превеждам само към края,защото там е новото:

Винаги,когато се чувствате изгубени,питайте сърцето си.
 Пеями казва:
Ние няма да бягаме,ще платим цената,каквато и да е.
С теб се познаваме твърде добре,Димитри.
Ще бъде или война,или мир.

Енгин бей,публикува нещо за мача и за отбора,tabii
И аз си мисля,че може да са се прибрали.
Последна информация за пратката ,от 2.10
PTT чакане на работното място,каквото и да значи това.
Докато не видим,че я връщат ,има надежда.
Wink
Редактирам:
От OMG   информацията е,че трети сезон ще е по НФ през ноември!!!! 3 ти ноември.
Юхууу! Подарък за рождения ми ден,нищо,че е на 9 ти. Kissing Heart
https://www.instagram.com/reel/Cx99PPNobHi/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:14 от nezito9

# 717
Като им гледам резултатите на тия, които скоро излъчиха по платформата грам не се доближават до цифрите на Шивача. Само в Туркиш са на челна позиция.

Хайде да видим война или мир.  Ще е екшън. Ох, тоя Пеями, като се е заинатил с тая Есвет и тия сценаристи ме ядосват! Head Band Объркан е мисли си че е любов. Карай ще изтърпя и това и ще мижам на любовните сцени. Шифа не може да ме убеди в любовта не умее да играе емоции и ми е антипатична.
Как да мижам, като играе и целува тоя ходещ Казанова и сексапил ,както само той умее съблича те с поглед.

Дали Бери ще участва у финала, защото се загатна затова и режисьора го написа в стори.
Мисля че някой ще умре не давам Пеями да не си го помислят СЦ. Тогава ги убих, като знам каква съм ревла..
Няма да ми се сбъдне желанието за Джемре и Пеями, може и да ни изненадат.  

Ще има чок доза адреналин и екрана ще се пръснееее след Терзи е Джентълмена и Гадар. Коренно различни роли и визии. 👌👌👌🌟🤯🤎🔥

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 15:46 от femmi2

# 718
Феми,според мен героинята на Бери изигра своята роля в живота на Пеями. Не виждам какво още би могло да се случи между тях. В този смисъл присъствието и в новия сезон е ненужно, но да видим ,може сценаристите да са решили друго.
Еми,днес не се стърпях и изгледах 1 серия от "Aile". Много ми хареса! Доволна съм,че с моя все още елементарен турски успях да разбера голяма част от нещата.
Blush

# 719
Изобщо не ти е елемантарен турския  добър ти е.  За Айлето  четох, че героинята на Селинката е адвокатка и търси отмъщение заради баща си.
Какво още може да се случи между Пеями и Джемре ?!
Да започнат връзка , тя го харесва и не е само секс.
Те са на еднаква вълна и по темперамент си пасват.
Ще излекува раните му и ще го подкрепя. Есвет не знае какво иска и го тормози и той страда .Cold Sweat  Преди устиска да не спи с нея от уважение към Димитрии , сега няма да устои.
И без това от началото повтаря спа ли с нея от кога ме лъжеш?   

Как да отлепиш Очи от този талант и Съвършенство!
Никой от двамата няма да отстъпи Агапи му .Broken Heart  Есвет направи най добрите аркадаши от детсвото жестоки врагове. Unamused  С лъжа се намърда в дома му и той полудя изведнъж заради ушита рокля.

Хазалка от 33 РД след като се върна от Париж го е отпразнувала.Birthday  

семейна целувка Kissing Heart
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1709305520480202967

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 01:42 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт