🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Да охладя страстите - ето го и дервишкия танц:

# 91

Терзи втори сезон в Бразилия е на 6 - та позиция  по гледаемост

Нанииии , що не свиркаш,  че облизването и захапването по бузата е в дискотеката след като пиха и се развихриха.
Като писах и съм нашлякала че в еротик сцената  на сватбата го хапе по бузата

Прекрасен е .Heart Eyes Всичко му отива и приляга

В тренда сме Nature Star

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:53 от femmi2

# 92
Не мога, два дни ви чета и чакам времето в което ще изгледам епизодите от втори сезон. Още нищо не съм гледала и нарочно не влизам в мрежите (то нямам и начин за момента) защото само през телефон успявам да достъпя нещо, не пиша и тук, но успявам да ви прочета. Продължавайте да споделяте. Не знам кога ще го направя и аз, но обещавам пълен анализ от моя страна и горещи впечатления след гледане на всеки един епизод.

# 93
Sunglasses🤍🤍🤍🤍❤️‍🔥🤎🤯

Знаех си че ще пуснат интересни снимки зад камера.
Със зеления декор с водата е когато фръкнаха в Босфора и шофира пиян залян , което не е правилно. Тогава си помислих че наистина са снимали там и са им разрешили .
В киното има всичко ето как са снимали тази сцена
видео с дервишкия танц зад камера Heart Eyes
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1685329133696364544

Дени Hug
в чужбина ли си ?
Нямам търпение да изгледаш Терзи и споделиш впечатления.
Ще продължим да споделяме в темата. Аз съм още под въздействие.
Втори сезон е уникален. Палитра от емоции изиграни перфе от Чачи.
Плачеш и се радваш с него иска ти се да го гушнеш.
Преживя катарзис.
Озадачи ме това че Сузи и Димитрии са любовници зад гърба на Пеями.

Енгин Айканат мениджъра на Чаатай Улусой последва в ИГ компанията Ай Япъм. Това означава, че актьора е приел офертата на продуцента Керем Чатай  за сериала "Безмилостен" или се отнася за друг проект? Официално инфо все още няма.  

Това е страхотно. Ще си го гледаме всяка седмица.
Сценария го е впечатлил и грабнал и екипа също с който ще работи. Ще доживеем да се завърне в обществената тв
Ще е бомбастично и ще отвее всичко.
Ще им покаже как се прави рейтинг и поддържа.
Трябва да се подготви психически ,щото няма да е на платформа.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 22:53 от femmi2

# 94
Феми,
Супер новина, за това си мечтая ...всяка седмица на екран, клипове, фенове на сета....
....
За еротик сцената до стената говоря за пръстите, доста еротично и първично ми се стори за турски филм, в момента няма как да го гледам за да го снимам, но ще се постарая да го сложа като момент ....Боже за какви неща се вълнувам Simple Smile)))

# 95
Всички си мечтаем затова да видим какво ще произлезе  от това следване.
Все още съм скептична че ще се навие ,особено след като се натрупаха проекти. 
Трябва да го грабне и развълнува. Компромиси няма да направи.
На такова ниво и кариера е че може да си позволи да изисква. Заслужил си е големия хонорар спор няма.
НФ когато подписа екслузивно и в долари са му плащали.  

Нани , зацепих за какво иде реч, аз ти говоря че омешах горещите сцени.
За пръстчетата първично си е и смело за турски сериал. Режисьора ли е дал това наставление или е импровизация, но е много яко и се шашнах.😱  
Аман моралистите колкото и да пискат не могат да им забранят и налагат цензура. Освен любовни сцени платформите показват и алкохол и цигари. Сега се говори, че турския СЕМ ще ги контролира.
Не вярвам да позволят да се случи това.  

Споко не се вълнуваш само ти за тия неща Joy
Не съм  хлапачка голяма съм ,но ме кара да се чувствам така и като почна да се лигавя.. Какви грешни мисли и фантазии са ми в ума❤️‍🔥

Може ли да увеличите снимката с черните очила от поста  да видя дали са Рей бан като в реала. Пулих се но е ситно и нищо не разчетох.
Може и личните му да са. Жесток е:sunglasses:

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 06:21 от femmi2

# 96
Мдаа,

Лошо качество на снимката, но да... Рей Бан са ....

# 97
Добро утро!
Напредвам бавно,може би днес ще го завърша.
Уникален!!! Без думи съм!
Появи ли се вече инфо за трети сезон?
Вече нямам търпение!
А той просто така си гледа! Heart Eyes

Кака се е активизирала отново.
Сега казва,че имала причина да се глези Simple Smile

Вече сме 9 млн!!!

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 20:20 от nezito

# 98
Гюнайдън Nature Sunny

Няма още инфо официално за трети сезон кога ще е предполагам есента. Няма да го проточват. За август рекламират турски филм с Неджат Ишлер.
В последния епизод на Терзи  пуснаха трейлър за сезон 3.
Много е яко ще е пак адреналин и бой между психото и Пеями. Има и целувки и страст с Есвет честно казано не ми е кеф да го гледам с тая. Никаква тръпка харизма и темперамент.
Той е уникален и умее всичко заради Звяра си заслужава. Този поглед, който така си гледа по принцип е убийствен и съблазнителен.
Акъла ми е взел.
Подлуди ме не мога да се освестя. Като афродизиак.

Нези , като го изгледаш пиши.
Още не ми е понятно защо по дяволите купона е в къщата на Пеями и още повече да страда? Сценаристите измислиха това.  Каква красота е тоя палат. Пак да питам ако ви е позната къщата от някъде и сте я гледали в други сериали свиркайте за адреса.  

От кака направо ми призля. 🤢
Какво ми  се е нахилила с тая конска усмивка и ръси бисери че се глези. Като е била с Чаатай не и е давал да се глези така ли? Или го е правила по рядко. Глупости на търкалета.

Слънчицето ни напредва с последователите. Феномен!
Да се появи вече че не се трае. Толкова ни липсва.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 12:23 от femmi2

# 99
# 100

Пеями муууууу❤️‍🔥🤤🤎🤍🤍🍷🍷
Огнен Звяр. Тигър истински мъжкар.
Турция му е тясна вече за таланта и неземната му красота .  
Да действат и мислят с агента затова. Ако го пожелае ще го постигне и нищо няма да го спре.

Наниии , изнервям се вече искам от горещите гифки с плейбоя да ме довърши още повече. Не може ли да се свали епизода от някъде или само тоя момент. Питай някой който разбира около тебе че мен ме няма в тия неща.
Новия сезон вече го опатках два пъти и някой моменти да не ви казвам по колко още.
Чок силни сцени и емоционални и горещи и всичко.
Последния епизод е също толкова хубав и въздействащ. 🥺
Нямам търпение за финалния сезон.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 14:18 от femmi2

# 101
Здравейте, дами!

30 юли – Международен ден на приятелството

Приятелството може да бъде празнувано всеки ден. В световен план обаче е избран ден, в който да се замислим какво означават приятелите ни за нас и да им обърнем внимание, ако поради забързаното ни ежедневие сме забравяли последните дни.

„Бих предпочел да вървя с приятел в тъмното, отколкото сам в светлина!“
Хелън Келър

# 102
🔥 Според неофициалната класация на Netflix FlixPatrol, 2-ри сезон на сериала "Шивачът" с участието на Чаатай Улусой, Шифанур Гюл и Салих Бадемджи стартира на четвърто място в класацията за най-гледани сериали в дигиталната платформа, удряйки върховете в 58 страни по света. Сериалът стана номер едно в Турция

Този кадър е от финалния епизод с ревюто и се разплака. Мустафа беше там и той го представи и вече не се срамува. Прегърнаха се с Кираз .

Постерите от премиерата са уникални, като замисъл и фотография и въздействие . Таби ки заради лепотаца е . Красота ли е и харизма да я опишеш . Heart

Емкаааа ,  ти си на ход за гифки .  Това е клипче зад камера в спалнята и Бери верно е гола
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1685538850733445121
Познах, че ще пуснат клипчета . Вселената ме слуша. Сега да ни зарадва и с поява и обяват кога ще е премиерата на финалния сезон на Терзи 

Лепотац , мужкарац - Красавец Hearts

тука как се изхили и изсмя невероятен. Това как го играе да се смее насила и не разбрах що ,защото не четох субтитрите. Димитри се ядоса нещо свързано с работата е.
Да му имам таланта и да искам не мога като него.

Да изпушим по фас. Невероятни герои и емоции.  

И още красотаааа виноооо🍷 класа  и любов.
Неостаряващият капитан . Уникален!

На корицата на списание  L'Officiel с нова фотосесия

След като е световен ден на приятелството да ви благодаря че ви има и сте ми много скъпи. Разочаровах се от някой хора и съм мислила че ги познавам. Емоционална съм и се старая да съм честна с хората с които общувам.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 16:17 от femmi2

# 103
Феми, чаках някой да ме редува, за да пусна гифките зад кадър от спалнята, но междувременно попаднах на една статия, която ми хареса и ще споделя първо нея:

Любовната сцена на Çağatay Ulusoy и Berrak Tüzünataç в сериала „Terzi” беше отбелязана!

Излезе вторият сезон на сериала на Netflix Terzi с участието на Чаатай Улусой, Шифанур Гюл и Салих Бадемчи. Вторият сезон на сериала беше белязан от любовната сцена на Чаатай Улусой и Беррак Тюзунатач. Горещата сцена на бивши любовници стана дневен ред в социалните мрежи.

HaberMotto
29 юли 2023 г
Terzi, един от новите сериали на популярната платформа за дигитално излъчване Netflix, срещна любителите на сериали през изминалите месеци. Вчера излязоха новите епизоди на дългоочаквания сериал за втори сезон. Сцените на Беррак Тюзюнатач, която участва в сериала с ролята на Джемре, се превърнаха в събитие.
Любовната сцена на Çağatay Ulusoy и Berrak Tüzünataç, за които се знае, че са бивши любовници, остави своя отпечатък върху сериала.
Горещите сцени на Улусой и Тюзюнатач станаха дневен ред в социалните мрежи.

ПРЕДМЕТ
Сериалът „Terzi” разказва живота на Пеями, известен моден дизайнер. Когато дядото на Пеями умира, Пеями трябва да се грижи за баща си със специални нужди и семейството му се премества в Истанбул. Междувременно най-добрият приятел на Терзи, Димитрий, се готви за сватба. А Пеями започва да шие булчински рокли за бъдещата съпруга на най-добрия си приятел. Животът на известния шивач Пеями се преобръща, когато внезапно в него се появява бъдещата съпруга на неговия близък приятел Димитри Есвет. Защото Есвет търси начини да избяга от малтретираната си връзка.
Първият епизод от сериала Terzi, с участието на Çağatay Ulusoy и Salih Bademci, беше излъчен по Netflix на 2 май 2023 г.

# 104

Трябва да има и Пеями Съндай от феновете също като Сарп  , защото си го обикнахме .  Проекта е невероятен и образа, който гради с лекота .Имам забележки за тая пресилена ашк с Есвет . В първи сезон изобщо не се усети.

Емкаааа , Грасияс за споделеното и за този красив горещ кадър.
Турците само това нищят любовните сцени . Заслужава си в интерес на истината. Такова изпълнение само Чаатай може да сътвори. Бери е темпераментна и напада яко Звяра.
В сериал и реал купони , пиене и секс . За реала не знам не съм им светила у спалнята.
Бивши любовници в реала не са не го ли разбраха и проумяха?
Чачи и мениджъра четат пресата и се хилят на това. На Ча едва ли ще му е приятно само за страстните сцени да пишат,  но е свикнал. Не само в Терзито е така.
В Протектор и в Делибал също.

Латината Али Ав е споделила следното

Pareja explosiva 🧨
-  Profesionalismo total, confianza mutua entre #cagatayulusoy  y
#berraktüzünataç  eso los hace interesante...
Por lo que pude ver es que #çağatayulusoy  se sintió muy conectado con la actriz .

Експлозивна двойка 🧨
- Пълен професионализъм, взаимно доверие между cagatayulusoy и
berraktüzünataç, което ги прави интересни...
От това, което можах да видя че Чаатай се чувстваше много свързан с актрисата.

Уауууу какъв секси пушек,  като свъси вежди е неустоим и с тая брадица и в бяло.  Тоя човек каквото и да прави  врзивява екрана и е толкова естествен и спокоен.
https://twitter.com/EZGSANCK/status/1685367768059654145
https://twitter.com/cagataygifs/status/1685308743964385280
Красиви мъжки сълзи . Animal Crying Cat FaceHeart EyesHeart Eyes картината на гифа е кристално чиста

Креативността и уменията на феновете към любимците си . Ейваллах!
Смехът им  съпоставка от Терзи и ОС
https://twitter.com/adiba_hanim1/status/1685238125042548736

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 19:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт