Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 723
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Звездичка, да, кутиите на юск са много добри. Имам предвид като стабилно закопчаване. Имам различни големини и ги ползвам непрекъснато.

# 497
Супер са..ей тъкмо синко ги вади и рови в тях

# 498
  • Пловдив
Успях днес да снимам 3 вида кутии от Пепко
Скрит текст:
тези са квадратните, които купих най-скоро
Големите правоъгълни, които скоро не съм засичала в 3 магазина, които посещавам

И малките правоъгълни, за обувки се водят

# 499
Големите са 20 лв.

# 500
Здравейте, а в какво съхранявате пухени завивки през лятото? Струва ми се, че не е добре да са в пластмасови кутии, за да дишат.

# 501
От юск са моите, с калъфи с цип са купени, в тях съхранявам.

# 502
Аз ги вакуумирам, че мястото все не стига.

# 503
Аз ги сгъвам в голяма калъфка за възглавница с цип.

# 504
Аз ги сгъвам в голяма калъфка за възглавница с цип.
Това е идея. Благодаря! Макар, че засега и аз ги прибирам в техните си калъфи. Ама ако имам студент тези калъфи може да идат с него и за мен да остане варианта с калъфките.

# 505
В дървена ракла. Нищо не съхранявам в пластмаса.

# 506
Те и част от завивките ми са пластмаса също...никакъв проблем да са в найлонов плик.

# 507
  • Пловдив
И аз ги слагам във вакуумни пликове. Резервните възглавници също така съхранявам.
Като ги извадя, ги слагам в сушилнята с топки, да ги разбуха преди ползване

# 508
  • Mediterraneo
Откакто открих, че с обикновено стреч фолио успявам да ги опаковам добре, не прибирам обемните завивки във вакуумиращи пликове. Винаги изпускат, каквито и да са. Затова вземам едно руло фолио и увивам с него, изтиквайки въздуха. Натискам добре при всяко завиване и обемът намалява, колкото и в плик. До другото ползване нищо не е мръднало.

# 509
  • 🌊
Аз се записвам с нужда от помощ. Поради малко пространство ми се налага да държа тиганите, капаците и тенджерите в ъглов шкав, като граничещите страни са по 25см, височината е 30см, а най-дълбоката му част в ъгъла е 55. Нямам видимост и се катеря всеки път, за да взема тиган. Търся някакъв начин за организация след като един капак щеше да ме прасне в главата и реших, че не може да се продължи така.
Да ги смъкна долу не е вариант, защото няма свободни шкафове

Общи условия

Активация на акаунт