Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 568
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
На тия калъфи (имам подобни от Лидл) вероятно им се сваля твърдата част и текстилът може да се пере, но все пак провери дали на конкретните е възможно. Аз ги ползвам за сезонни дрехи, шалове и т.н.

# 646
Кечър, имам кутии от тази серия. Мия ги под душа с гъба и веро. Като ги купих, преди да ги използвам ги измих. След това не се е налагало. Здрави са. То май това вътре не е картон.
Според мен може да се наредят кутиите, така че да ти харесва и без да ги облепяш. Експериментирай, преподреди ги няколко пъти, разгледай някоя и друга снимка в инстаграм и ще намериш твоята удовлетворяваща те подредба.

# 647
  • от Луната
Здравейте! Моля за помощ да открия едни да ги нарека телени чекмеджета Wink. Виждала съм ги в тази тема преди време, но сега, когато ми потрябваха не мога да ги открия, а и при търсене в гугъл не ми излиза точно такова нещо. Приличат на тези, които навремето имаше в кухненските шкафове на панелките, но си е цяла конструкция от 3 - 4 кошници/чекмеджета заедно и се поставят в шкаф или гардероб. Дано успяхте да ме разберете от обясненията ми какво точно търся Wink

# 648
# 649
# 650
Някой ползвал ли е чудо като това: https://www.emag.bg/organajzer-za-kozmetika-f25-grimove-chekmedz … 087/pd/DZVKS0YBM/ ? Интересува ме най-вече дали добре се движат чекмедженцата, че имам от онези акрилните от Джъмбо и е някаква мъка всеки път.

# 651
Аз имам същото, но от китайски сайт и не съм много впечатлена - евтино изглежда и наистина чекмеджетата трудно се движат. Не го харесах на тоалетката и сега е органайзер за лекарства Simple Smile Моето обаче беше 3-4 пъти по-евтино, та е възможно и да има с по-високо качество.

# 652
Сърчнах по изображение и излизат комемтари и от амазон, че се движели трудно, а там е на сходна цена като емаг. Та тя май не е определяща, за едни и същи продукти става въпрос.
Чудя се дали да не рискувам все пак, защото като разпределение изглежда по-добро от това, което имам.

# 653
На мен ми се струва много малко. Поне за моите гримове ще ми трябват 3-4 такива шкафчета.

# 654
  • от Луната
Благодаря ви момичета!
Тета да нещо такова беше, остава само да си намеря и с точните размери, но вече ще ми е по-лесно Wink
Отново ви благодаря!

# 655
Момичета, въпросът ми не е точно по темата, но все пак... Предвиждам два гардероба с височина 2,40 м. Вратите са с дължина по 0,40- 0,45 м, високи 2,40 м. Фирмата, която ще го изработва, иска да е хванат за стената отзад. Никога досега не сме хващали така гардероби, казах му, че като че ли не ми се иска. Моля, кажете при вас как е. Дължината на единия е 2,40 м, на другия 1,80 м. Ще има рафтове, чекмеджета и лостове за закачалки. Съображението ми е, че  задната стена граничи с хола, а там е предвидена камина. Няма да е скоро това с камината, но все пак може и да стане. Приемам мнения всякакви.

# 656
  • France
По сигурно е да е захванат за стената отзад. Въпреки че обикновено един гардероб е достатъчно тежък за да не се прекатурва. А това, че е хванат няма да пречи на самата стена.

# 657
Какво общо има камината с хващането към стената? Те дюбелите не минават от другия край на стената...

# 658
  • Пловдив
Освен, ако не мислите, да го местите гардероба някъде след време, бих препоръчала също, да се захване за стената.
Особено, ако имате малко дете вкъщи - задължително! Аз библиотеката в стаята на дъщеря ми не смятах да захващаме за стената, но в крайна сметка се съгласих. Добре, че го направих - няколко месеца след това я заварих, да се катери по нея (била е 4-5 годишна).

# 659
Тоз огромен гардероб едва ли ще имат няколко свободни стени да го разхождат... Ама даже и да го местят, те са 2-3 дупки. Замазват се и се боядисва стената. Никакъв проблем ..

Общи условия

Активация на акаунт