Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 565
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, въпросът ми не е точно по темата, но все пак... Предвиждам два гардероба с височина 2,40 м. Вратите са с дължина по 0,40- 0,45 м, високи 2,40 м. Фирмата, която ще го изработва, иска да е хванат за стената отзад. Никога досега не сме хващали така гардероби, казах му, че като че ли не ми се иска. Моля, кажете при вас как е. Дължината на единия е 2,40 м, на другия 1,80 м. Ще има рафтове, чекмеджета и лостове за закачалки. Съображението ми е, че  задната стена граничи с хола, а там е предвидена камина. Няма да е скоро това с камината, но все пак може и да стане. Приемам мнения всякакви.

Аз имам 2 гардероба...не са захванати за стената.
1.20/2м е единият..стабилен е.
1м/2.40...той е по-нестабилен заради съотношението височина/дължина..

При теб ще са почти квадратни..тоест по-стабилни..заради центъра на тежестта.

Все пак зависи и от тежестта на вратите!
При отворени как ще се измести този център.
При мен са сгъващи  на ниския гардероб и не изместват твърде центъра на тежестта.
На високия Пакс вратите са леки.

# 661
Здравейте, в какво държите разните черпаци, дървени шпатули и т.н.? Аз от години ползвам един панер, в който пада голямо ровене, не ми е удобен никак, но не знам в какво да ги подредя. Не искам да бъдат на плота.

# 662
Държа ги в един керамичен съд, който ми стои на плота до котлоните

# 663
И моите стоят на плота в керамичен съд.
Малко ми са чекмеджетата в кухнята, иначе бих ги прибрала в органайзер в чекмедже.
Момичета,  подскажете, имам спомен че четох как почиствате монитори на ТВ или РС. Но не откривам постовете.
Всичко ми стои замазано. Даже и с кърпички на lidl за монитори, пак стои замазано.

# 664
В чекмедже разделено на отделни коридори.
Натурии по плота не понасям.

# 665
При мен са подредени в чекмеджетата, като зъболекарски инструменти. Като отворя чекмеджето всичко да ми е видимо.
Монитори и др почиствам първо с четка за прах, после с мека кърпа с препарат за очила.

# 666
Мерси Titina, още сега ще пробвам с препарат за очила. 🍀

# 667
Минавам първо с едно къдраво нещо на пръчка, за да обера праха и след това с една намокрена кърпа от неизвестен синтетичен материал, приличащ на гюдерия. Не знам каква черна магия е вкарана в това нещо, но телевизори и огледала стават идеални, а не замазани на облаци. Мокря това чудо с обикновена, чешмяна, твърда вода.

# 668
Всичките ми прибори стоят в чекмеджета. Малко са ми чекмеджетата за прибори за готвене и при това плитки, обаче не обичам нищо да стои навън, освен декоративно и засега ги държа в тях.

# 669
Спрей за монитори и хартиена кърпа ми върши чудесна работа. Кърпичките нямам аз контрол колко да са мокри и не бих ползвала за постоянно само такива - хем са по-скъпи, хем не ми допадат толкова.

Черпаци и подобни и мен ме дразнят като са отгоре, но пък се дразня и ако трябва да бръкна всеки път в чекмедже или шкаф. В момента пак си търся нещо подходящо, на предишното място където живеех си бях заплюла две големи красиви керамични халби за бира, стояха в кухнята сложени една срещу друга и в тях тия ми ти инструменти. Поне да им се радвам като ги погледна нали Grinning
Майка ми гледам и тя че в някакви грънци ги държи, нейното май е глинена кана за вино или нещо от сорта.

# 670
Минавам първо с едно къдраво нещо на пръчка, за да обера праха и след това с една намокрена кърпа от неизвестен синтетичен материал, приличащ на гюдерия. Не знам каква черна магия е вкарана в това нещо, но телевизори и огледала стават идеални, а не замазани на облаци. Мокря това чудо с обикновена, чешмяна, твърда вода.
Моля за информация от къде е закупена това чудо. Simple Smile
Моите черпаци стоят в една ваза. Ето така

# 671
  • Пловдив
Стоят в нарочено за целта чекмедже, разделено с ограничители, за да може всичко да ми е под ръка.
Екраните чистя със спрей за монитор и микрофибър с кърпа.

# 672
Мини Маус, от Кауфланд го взех миналата година. Намира се обичайно на щанда, където са спреймопове, почистващи кърпи, Swiffer и тям подобните. Моята фалшива гюдерия е от кауфландската марка, но мисля, че имаше и на Fino идентичен продукт. Оглеждай се - ако не е в постоянния асортимент, то поне редовно се появява.

# 673
От Декатлон преди време си взех подобна черна кърпа. Води се за оръжия. С нея чистя огледала и екрани. За прозорци не я ползвам. Там препарат за стъкло и кухненска ролка ми вършат работа.

# 674
Момичета, имам доста кутии за обяд за децата. Как да ги прибера, за да не са в торби навсякъде. В шкафовете нямам място за тях.

Общи условия

Активация на акаунт