Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 704
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета, здравейте Simple Smile
Видях в една група, че има голям проблем с преводите и достъпът до всички сайтове и блокиран. Това означава ли, че няма да можем да гледаме сезон 2 с бг суб? 😔
[/quot
Наистина има проблем,защото в playtube опитвам няколко пъти да гледам 14 серия,винаги започва 4-та,а предните дни никоя не можеше да се гледа]

Да - бяха изтрити от сайта  playtube около седмица по причини, които не е коректно да коментирам. Вече са възстановени и могат да се гледат - проверила съм.
Да допълня - всички останали подадени линкове са били активни - можело е да гледаш епизода в друг линк по избор.

araselia, тенкс - Flowers Four Leaf Clover

Metallica

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 18:43 от mariana51

# 136
Марианче Simple Smile  малкия го приеха по първо желание - френски и английски във френската гимназия във Варна, от къде му дойде на акъла тоя френски ..., не можах да го разубедя, а можеше да влезе навсякъде - в математическата, в английската , те най-се котират във Варна .  Simple Smile

Araselia, много добър избор е направило момчето, браво на него, щом има желание за френски!  Красив език, балсам за ухото и душата е, красива е страната.  Английски сега всеки знае. Vive la France! Simple Smile

# 137
  • Варна
Привет, момичета !
Пак сте намерили какво да сложите Smile
Има и нова снимка Yellow Heart  всички покрай Енгин са оборудвани вече с новата книга !
Каква ли музика слуша Енгин, на снимката е със слушалки ?  Металика ?

Мерси, Мариянка за приятното четиво на Ингрид Лавандие, забавно измислено Heart Decoration

# 138
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=4fCauJ6l5EE

За хубава петъчна вечер, съвсем нов клип.

# 139

Добро утро момичета Two Hearts
Най-после  почивни дни.
Нека са изпълнени с хубави неща!
Пиша рано-рано, защото тръгвам на кратка екскурзия до Кръстова гора. Днес ще съм отсъстваща от темата.
Да пием по кафе и хубав, спокоен ден събота!

# 140
  • Пловдив

Добро утро в събота - прохладна да е.
Марта_49, ще минете през Пловдив, най-красивият град... Пусни после снимки и разкажи как е минало посещението на Кръстова гора.
А ние ще чакаме нещо ново около Енгин - дано...

И асистентчето се включва в търсенето.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 08:54 от mariana51

# 141
Мариянка Two Hearts
Минах, “ помахах” ти за здравей.
Вече слизаме от Кръстова гора, по обяд има голямо движение и ще е доста трудно.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 13:11 от Марта_49

# 142
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1687795595145248768

Клик в/у линка - от официалния акаунт на сериала пуснаха това видео и написаха преди малко: Казвам се Фара, нека успокоим малко копнежа ви.

# 143
Любимият ми сериал, нямам търпение за втори сезон! Ще изгледам отново първи за трети път!

# 144
Попадна ми тази статия в българската електронна преса, която хвърля светлина около неизлъчването по Дисни Плюс на заснетия и готов сериал за Кемал Ататюрк (с Арас Булут Ийнемли в ролята на бащата на турската нация).  Авторът на статията е запознат очевидно само с подробностите около този сериал, но лично за мен материалът му изясни много неща и около цялостния и рязък завой в политиката на Дисни+ и неочакваното им оттеглене от Турция само седмица-две след като бяха пуснали поредната амбициозна тв реклама с всички актьори-рекламни лица на компанията им. Лошо финансово състояние - добре, недалновидна политика в битката с конкуренцията - ОК, но все пак да спреш излъчването и свалиш от платформата си готови сериали и филми, за които вече си потрошил милиони долари за всеки (в рамките  на последната година, не стари сериали), ми намирисваше на бизнес-лудост....  Долната статия затвърди подозрението ми, че става дума за големи политически игри и сериозна намеса на лобита.... Музиката я поръчва този, който дава парите.... А от това пострадахме ние, зрителите по света, пострада творчеството на най-големите турски актьори. Пострада Енгин, който вложи цялото си сърце и ум, повече отвсякога, в измислянето на историята и реализирането на сериала "Бягство" - първия турски сериал за Дисни+, който беше свален след по-малко от година живот на платформата и втори сезон не видя бял свят, което според мен продължава да е кървяща рана в сърцето на Енгин. Пострада Арас, когото харесвам като актьор, без да следя подробно, но имам чувството, че ролята на Ататюрк го изцеди изцяло  физически и психически, а сега не е ясно дали и в какъв вид трудът му ще достигне до зрителите. Пострада Демет, чиито стойностен сериал  "Meжду мен и света" (вторият сериал на Дисни+ Турция, след Енгиновото "Бягство") също видя бял свят за кратко време. преди да сподели съдбата на всички турски  сериали за платформата и планираното за юни и юли снимане на втория сезон беше канцелирано в последния момент. Някои ще кажат - всяко зло за добро, Демет си купи къща в Гърция, почина си и купонясва цяло лято.... 😂 Да, ама не.  Така само се засилва опростачването на човечеството, резултат на комерсиализацията и политизацията🥲

https://boulevardbulgaria.bg/articles/disney-vnezapno-sprya-pred … razgnevi-turtsiya

# 145
  • Пловдив

Вечерен поздрав от Танъш.
Продължаваме да държим фронта и днес.

# 146
  • Варна
Привет, момичета в горещия почивен ден !

Марта_49, браво много хубаво място си подбрала в жегите, не съм ходила, набелязано, но за кога не знам,
 дано да стане скоро Smile

AnniePM , T.Valcheva Two Hearts момичета, споделяйте впечатления за сериала и нашите герои, явно
 и вас ви вълнува Yellow Heart

Burkina Yellow Heart  надали ще разберем цялата истина, както и за всичко друго след провала на Дисни+ ,
но турците поне са ги погнали, защото са намесили и политиката Smiling Imp
Дано и актьорите да са имали добра защита с договорите си !

Мерси, Мариянка за Танъш и статистиката, второто място не го пускаме Yellow Heart
Танъш всъщност и музикант ли е ?

искам още от тези двамата

# 147
  • Пловдив

Фърат Танъш с дъщеричката си. Разведен е.
Да, освен актьор е и музикант - текстовете и музиката са негови.

https://twitter.com/enginistmht/status/1687896892389097473

Започна излъчването на "Казвам се Фара" по MBCPERSIA с дублаж. Кликнете в/у линка да чуете гласовете на дубльорите.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 22:52 от mariana51

# 148
Танъш на някои снимки, на които е с  очила, ми прилича на Джон Ленън.Любими са ми епизодите между двамата братя,но то май няма момент ,който да не ми е любим в сериала.Много харесвам Бурджу Тюрюнз(Баде) и я намирам за не по-малко красива от Демет.

# 149
Аз много харесвам Вера, намирам актрисата за уникално красива жена с аристократично излъчване.
И много искам двамата братя да се съберат. Simple Smile и комисарят изведнъж да се сдобие със семейство.

Общи условия

Активация на акаунт